De waarheid over de broers van 'Home Town'-ster Ben Napier en wat ze voor de kost doen

Inhoudsopgave:

De waarheid over de broers van 'Home Town'-ster Ben Napier en wat ze voor de kost doen
De waarheid over de broers van 'Home Town'-ster Ben Napier en wat ze voor de kost doen
Anonim

In de jaren sinds de lancering van HGTV in 1994, is het een van de populairste kabelnetwerken ter wereld geworden. Daar zijn natuurlijk veel redenen voor, waaronder de algemene toon van de programmering die op het netwerk verschijnt, inclusief de nieuwe 'reality'-show Moving For Love van HGTV. Bovendien lijdt het geen twijfel dat het succes van HGTV grotendeels te danken is aan het feit dat het netwerk een lange lijst met shows heeft uitgezonden die zijn gehost door sympathieke mensen.

Tegenwoordig zijn verschillende sterren nauw verbonden met HGTV, waaronder de Property Brothers die erg rijk zijn geworden door hun associatie met het netwerk. Dan zijn er Ben Napier en Erin Napier, het stel dat schittert in de populaire HGTV-serie Home Town. Natuurlijk zijn Ben en Erin niet de enige leden van de Napier-familie, aangezien hij bijvoorbeeld broers heeft. Met dat in gedachten roept het twee voor de hand liggende vragen op: hoeveel broers heeft Ben en wat doen ze voor de kost?

Wie is de broer van Ben Napier, Jesse?

Tijdens hun langdurige huwelijk hadden Bernie en Das Napier samen vier zonen, waaronder Ben en hun jongste zoon Jesse. Jesse, geboren in 1993, is zo'n heer dat zijn schoonzus Erin hem in het verleden op haar blog als 'gek beleefd' heeft beschreven. Helaas heeft geen van de bekendste websites op het moment van schrijven bericht over de geschiedenis van Jesse in termen van zijn opleiding en carrière. Volgens earnthenecklace.com heeft Jesse echter een goede opleiding genoten en heeft hij voor verschillende bedrijven gewerkt.

Op basis van het bovengenoemde rapport studeerde Jesse Napier af aan het Jones County Junior College, waar hij in 2018 zijn associate's degree in bedrijfskunde en management behaalde. Bovendien werkte Jesse voor de Laurel Mercantile Company van zijn broer als winkelvoorman voordat hij accountmanager werd bij Eagle Transportation LLC. Nadat hij die banen had verlaten, ging Jesse voor RTR Media werken als timmerman voordat hij zijn huidige baan vond als verzendcoördinator bij Morgan Brothers Millwork.

Bovenop zijn carrière lijkt Jesse Napier zijn plek in de wereld te hebben gevonden. Jesse heeft tenslotte Lauren Napier ontmoet en getrouwd en ze is zo ingebakken in de familie dat ze een hechte band met Ben en Erin is geworden. Naast het schijnbaar vinden van de liefde van zijn leven, verwelkomde Jesse ook zijn dochter Nell in de wereld toen Lauren in juni 2021 beviel.

Wie is de broer van Ben Napier, Tom?

De op een na oudste van de gebroeders Napier, het is vrij duidelijk dat Tom de broer of zus is met wie Ben de minste tijd doorbrengt. Mensen die op zoek zijn naar drama in de familie zullen echter teleurgesteld zijn als ze weten dat er geen familievete is waarbij Ben en Tom betrokken zijn. In plaats daarvan heeft Erin Napier onthuld dat ze niet zo vaak in de buurt zijn van Tom, simpelweg vanwege zijn drukke schema.

In het verleden heeft Erin Napier haar zwager Tom beschreven als de "opvliegende, onbebaarde Napier-broer" op haar blog. Verder heeft Erin gezegd dat Tom een vroege vogel is die “de wereld wil zien van achter het stuur van Peterbilt”. Gelukkig voor hem heeft hij veel toegang tot vrachtwagens aangezien Tom de eigenaar is van Napier Trucking in Baldwyn, Mississippi.

Op het moment van schrijven is er heel weinig bekend over Toms persoonlijke leven, afgezien van het feit dat hij getrouwd is met een vrouw genaamd Alison en dat ze samen twee zonen hebben. Bovendien, volgens wat Erin Napier op haar blog heeft geschreven, "praten Ben en Tom elke dag aan de telefoon als meisjes".

Wie is de broer van Ben Napier, Sam?

Na zijn studie aan de University of Southern Mississippi, waar hij wiskunde en psychologie studeerde, studeerde Sam Napier in 2002 af. Nog steeds niet klaar, ging Sam naar de University of Southern Alabama, waar hij in 2006 een master of science in pure wiskunde behaalde. Sinds hij zijn eigen opleiding heeft afgerond, is Sam veel van zijn tijd aan lessen blijven besteden. over zijn kennis aan de volgende generatie als wiskundeprofessor.

Dankzij Erin Napier is het bekend dat Sam "van ambachtelijke bieren houdt en over dingen debatteert". Hoewel dit extreem algemene dingen zijn die veel mensen gemeen hebben, zegt het feit dat Erin besloot dat dit een geweldige manier was om Sam te beschrijven veel over wie hij is als persoon. Immers, bereid zijn om met mensen over je overtuigingen te discussiëren, duidt op zowel vertrouwen als de bereidheid om dingen vanuit een ander gezichtspunt te bekijken.

Dankzij gossipnextdoor.com en haar Instagram-account is bekend dat Lyn Napier en Sam al meer dan 20 jaar getrouwd zijn toen ze in september 2000 in het huwelijksbootje stapten. Helaas is bij Lyn de diagnose Lupus, maar aan de positieve kant, het lijkt erop dat Sam en de twee kinderen van het paar haar tijdens haar gezondheidsproblemen aan haar zijde hebben gestaan.

Aanbevolen: