Is de echtscheidingsregeling van Kelly Clarkson en Brandon Blackstock 'eerlijk'?

Inhoudsopgave:

Is de echtscheidingsregeling van Kelly Clarkson en Brandon Blackstock 'eerlijk'?
Is de echtscheidingsregeling van Kelly Clarkson en Brandon Blackstock 'eerlijk'?
Anonim

Kelly Clarkson heeft haar scheiding van Brandon Blackstock afgerond, maar het lijkt erop dat de zangeres Blackstock behoorlijk wat geld beta alt, waardoor velen zich afvragen of deze schikking eerlijk is voor beide partijen, en of het vermogen van Clarkson zal lijden als een resultaat.

In de echtscheidingsregeling staat dat Clarkson haar nu ex-man een eenmalige belastingvrije schikking van $ 1,3 miljoen moet betalen. Daarnaast zal ze Blackstock ook een ongelooflijke $ 45.061 per maand aan kinderbijslag betalen, die wordt bepaald door haar inkomen, wat betekent dat ze veel geld verdient.

Het voormalige echtpaar deelt twee kinderen: River Rose, 7 en Remington, 5. Wat velen deze schikking als oneerlijk beschouwen, is dat Clarkson deze grote maandelijkse betaling doet ondanks het feit dat hun kinderen voornamelijk bij haar wonen in Los Angeles en zal dat blijven doen.

Ze waren het eens over gezamenlijke voogdij en Clarkson was de grootste verdiener van het huwelijk, wat leidde tot de beslissing over de kinderbijslag en het bedrag dat ze moest betalen.

Voorlopig zal Blackstock blijven wonen op een ranch in Montana die de exen samen hebben gekocht en Clarkson huur betalen van slechts $ 2.000.

De echtscheiding duurde bijna twee jaar vanwege Blackstock

Deze schikking is lang in de maak. Clarkson vroeg in juni 2020 aanvankelijk om echtscheiding. Het paar had duidelijk nogal wat te regelen financieel met Blackstock die naar verluidt de scheiding verlengde omdat hij niet blij was met wat hem aanvankelijk werd aangeboden.

Clarkson is behoorlijk wat meer geld waard dan Blackstock en verdiende veel meer tijdens hun huwelijk. Ze trouwden in 2013 en na meer dan zeven jaar huwelijk groeide het vermogen van Clarkson exponentieel. Ze werd een paar seizoenen coach bij The Voice en werd de gastheer van haar eigen talkshow The Kelly Clarkson Show.

Er was een huwelijkse voorwaarden die dicteerde dat de financiën van het paar gescheiden zouden worden gehouden tijdens hun huwelijk, maar Blackstock vocht legaal om de tijdens hun huwelijk verworven activa te combineren. Hij vroeg in wezen om de nietigverklaring van de huwelijkse voorwaarden, maar Clarkson had een overwinning toen het in de rechtbank werd bevestigd, wat haar letterlijk miljoenen bespaarde.

Kijkend naar de financiën van Blackstock, doet hij het niet slecht, maar hij verdient geen geld aan Kelly Clarkson. Hij is 10 miljoen dollar waard en is de zoon van Narvel Blackstock, de ex-man en ex-manager van Reba McEntire. De senior Blackstock deelde in McEntire's countrymuziekfortuin; terwijl ze met haar getrouwd was, trad Blackstock op als haar manager.

Interessant genoeg was de jongere Blackstock ook de manager van Clarkson voor de duur van hun relatie, waardoor de professionele en persoonlijke lijnen vervaagden.

Maar wacht, Blackstock krijgt nog meer

In de officiële gerechtelijke documenten die door The Blast zijn verkregen, stonden zelfs meer details over wat Clarkson en Blackstock konden overeenkomen en wat Blackstock zal krijgen vanwege de scheiding. En het is veel.

Naast die forse betaling van $ 1,3 miljoen, zal Clarkson Blackstock ook een eenmalige reisvergoeding van $ 50.000 betalen voor hun kinderen om te reizen en hun vader te zien.

Clarkson moet tot 31 januari 2024 ook elke maand $ 115.000 aan Blackstock partneralimentatie betalen. De betaling van $ 45.000 per maand voor kinderbijslag blijft van kracht totdat hun jongste kind 18 jaar oud is.

Kijkend naar de financiële details van de schikking, krijgt Blackstock veel geld, en het komt over als een beetje hebzuchtig voor de fans van Clarkson.

Clarkson krijgt een aantal interessante items

Als hoofdverdiener beta alt Clarkson veel aan haar ex-man, maar ze heeft ook wat goeds gekregen bij de scheiding. Clarkson krijgt alle huizen van het paar in deze scheiding.

Dit omvat een huis in Los Angeles en eigendommen in Montana en Tennessee. Clarkson krijgt ook alle wapens die het paar tijdens hun huwelijk heeft verworven, voornamelijk gebruikt voor de jacht. Clarkson zal de huisdieren houden, terwijl Blackstock de familievee zal houden. Clarkson mag de vluchtsimulator van het stel, een boiler en een babyvleugel houden. Blackstock krijgt uiteindelijk ook een paar vrachtwagens.

Blackstock zal de ranch in Montana moeten verlaten waar hij momenteel woont of vóór 1 juni 2022. De eerste winnaar van American Idol zal haar ex-man bijna $ 200.000 per maand aan ondersteuning betalen.

Op basis van de duur van de echtscheiding en de details van de schikking, is het gemakkelijk te zien dat dit een zeer gecompliceerde relatie was met een rommelig einde. De schikking lijkt misschien niet gelijk, maar het is in ieder geval voorbij.

Aanbevolen: