Alles wat we weten over Kelly Clarkson & Brandon Blackstock's echtscheiding

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over Kelly Clarkson & Brandon Blackstock's echtscheiding
Alles wat we weten over Kelly Clarkson & Brandon Blackstock's echtscheiding
Anonim

Kelly Clarkston is een waar succesverhaal van vod naar rijkdom. Ze veroverde de entertainmentindustrie stormenderhand toen ze het American Idol-podium op walste en de juryleden en het Amerikaanse publiek overweldigde met haar vocale talenten. Ze won de competitie, kreeg een platencontract en sindsdien heeft ze links en rechts hitsingles gemaakt. Sinds het winnen van American Idol heeft de zangeres het druk gehad!

Kelly maakte niet alleen een enorme vlucht in haar carrière, maar ze leek ook een sprookjesachtig persoonlijk leven te scoren. Clarkston en Brandon Blackstock hadden een liefdesverhaal in de sterren geschreven. Het was onmogelijk dat hun paden elkaar niet zouden ontmoeten, aangezien Brandons vader ooit Kelly's manager was. Ze ontmoetten elkaar voor het eerst in 2006, terwijl Blackstock getrouwd was met zijn eerste vrouw. Jarenlang ging Clarkston met elkaar om, maar het lukte haar nooit om die vonken te voelen die ze met Blackstock ervoer. Snel vooruit naar 2012, een alleenstaande Clarkston en onlangs gescheiden Blackstock hebben hun gevoelens losgelaten en professioneel en persoonlijk samengewerkt. Ze trouwden en verwelkomden twee kinderen in hun leven voordat ze besloten ermee te stoppen. De twee gaan nu hun eigen weg, en dit is wat we tot nu toe weten over hun op handen zijnde echtscheiding en wat de oorzaak zou kunnen zijn.

10 De zevenjarige jeuk

Veel fans van het beroemde duo waren verbluft toen ze hoorden dat het paar uit elkaar zou gaan, vooral omdat de tijd voorafgaand aan de aankondiging van de scheiding werd doorgebracht met gezellig samenzijn met hun kinderen in de schilderachtige bergen van Montana.

Hoewel er veel gespeculeerd wordt over het uiteenvallen, vragen velen zich af of Clarkston en Blackstone gewoon een product waren van de zeven jaar durende jeuk. De twee waren zeven jaar getrouwd voordat ze besloten om ermee op te houden.

9 Het koppel diende in juni in

Het ene moment keken we naar foto's van Clarkston en haar familie die in Montana rondhingen, en het volgende moment lazen we over haar plotselinge, dreigende scheiding van de vader van haar twee jonge kinderen.

Het werd duidelijk dat dit huwelijk in juni 2020 voorgoed werd stopgezet. Dat was het moment waarop Clarkston officieel de scheiding aanvroeg van haar man, waarbij hij onverzoenlijke meningsverschillen aanhaalde.

8 Heeft quarantaine ze over de rand geduwd?

De echte reden achter de splitsing van dit paar is waarschijnlijk alleen bij hen bekend, en hun binnenste cirkel, er bestaat nog steeds veel speculatie over de twee en hun breuk. Hoewel velen ervan overtuigd zijn dat de splitsing uit het linkerveld kwam, denken anderen dat er veel meer aan de hand is waarom het niet gelukt is. Een mogelijke theorie voor het uiteenvallen is dat quarantaine hen over de rand duwde. Zou het kunnen dat na jaren van 's nachts schepen te zijn geweest, zowel bezig met carrières als met kinderen, de ruime tijd voor het gezin te veel bleek te zijn?

Ze zouden niet het eerste stel zijn dat ermee stopt in quarantaine; veel paren hebben het in 2020 stopgezet. Alleen de tijd zal leren hoe de relatie van Clarkston en Blackstock er na de scheiding uit zal zien. Misschien blijven ze vreemd dichtbij, zoals deze beroemde stellen die uit elkaar gingen. Ze kunnen ook een van die koppels worden die ermee ophouden maar toch samenwerken, aangezien Blackstone Kelly's manager is.

7 Te veel focus op carrières en te weinig op huwelijk

Het is geen geheim dat Kelly Clarkston op elk moment heel veel ijzers in het vuur heeft. Niet alleen is ze jaar na jaar bezig geweest met het maken van hits, maar ze is nu ook volledig doordrenkt met haar werk als presentator van een talkshow.

Er wordt gefluisterd dat zowel Blackstock als Clarkston veel nadruk legden op groeiende carrières en aandacht voor hun vier kinderen, maar niet per se veel aandacht voor elkaar en hun huwelijk. Zou dit een factor kunnen zijn die bijdraagt aan de scheiding tussen Clarkston en Blackstock?

6 Hun persoonlijkheden botsten

Terwijl sommigen ervan overtuigd zijn dat het maanden van quarantaine was die er uiteindelijk toe leidde dat Clarkston de scheiding van zeven jaar van zijn man aanvroeg, zeggen anderen dat ze een splitsing zagen aankomen omdat Clarkston en Blackstock gewoon te verschillend waren.

Blackstock heeft de neiging om laag te blijven en geniet over het algemeen van een rustiger levenstempo, terwijl Clarkston niet drukker en meer betrokken zou kunnen zijn bij de Hollywood-scene. Hij ging naar Nashville om te leven terwijl zij de voorkeur gaf aan hun levensstijl in Californië.

5 Clarkston heeft verzocht om gezamenlijke voogdij

Hoewel we niet weten wat er van Clarkston en Blackstock zal worden nu ze hun eigen pad volgen (zullen ze dichtbij blijven, blijven samenwerken, wie weet), hebben ze één gemeenschappelijke missie die we niet' zie ze niet wankelen. Zowel Kelly als Brandon zijn toegewijde en liefhebbende ouders, Blackstock heeft twee kinderen uit zijn eerste huwelijk en samen hebben hij en Kelly ook twee kleintjes.)

Beide partijen lijken het belang van hun kinderen op het hart te hebben en hebben het vakje gezamenlijk gezag op hun scheidingspapieren gecontroleerd. Het lijkt er in ieder geval op dat de kinderen veel van hun ouders zullen blijven zien na hun splitsing.

4 Ze willen vooral privacy voor hun kinderen

Kelly is open en openhartig geweest over haar scheiding, vaak nadenkend over hoe moeilijk het is om door een breuk zoals die van haar te gaan. Hoewel ze er geen moeite mee heeft de wereld haar houding te laten weten over de huidige staat van haar huwelijk, is één ding dat zij en Blackstone niet bespreken en prioriteit lijken te geven, hun kinderen.

Ze hebben opgemerkt hoe belangrijk het is om de privacy van hun kinderen te respecteren en te bewaken, vooral tijdens deze moeilijke tijd in hun gezin.

3 Zowel Clarkston als Blackstock komen uit gebroken huizen

Soms herha alt de geschiedenis zich helaas. Zowel Blackstone als Clarkston, hoe ze ook geprobeerd hebben, zijn in hetzelfde patroon terechtgekomen als hun eigen ouders. Zowel de manager als de entertainer zijn opgegroeid in gezinnen met gescheiden ouders.

Blackstock is nu twee keer gescheiden, een keer van zijn eerste vrouw en de moeder van zijn oudste dochters, en nu ziet het ernaar uit dat hij zal worden gescheiden van Kelly, de moeder van zijn jonge dochter River en zoon Remmington.

2 Clarkston vertrouwt op vrienden om haar er doorheen te helpen

Scheiding is pijnlijk, en zodra iemand niet langer op zijn partner kan leunen voor morele steun, wenden ze zich vaak tot hun familie en vrienden om hen te helpen op te staan. Clarkston doet precies dat.

Clarkston beschreef haar huidige leven stoutmoedig als "een beetje een vuilnisbelt" en onthulde dat ze voor ondersteuning heeft gesproken met vrienden die zelf scheidingen hebben meegemaakt. Ze heeft tenminste mensen tot wie ze zich kan wenden voor hulp als ze door dit vervelende en onaangename hoofdstuk in het leven navigeert.

1 Er is een huwelijkscontract

Entertainer en talkshowhost Kelly Clarkston had waarschijnlijk nooit kunnen vermoeden dat ze het leven zou leiden dat ze nu is. De getalenteerde zangeres die ooit in haar auto woonde, is nu maar liefst vijfenveertig miljoen dollar waard!

Dat is geen grote verandering, en hoewel haar aanstaande ex-man een lucratieve carrière heeft, verbleekt die in vergelijking met die van Kelly. Om haar inkomsten veilig te stellen in het geval van een splitsing, tekenden zij en Blackstock een huwelijkse voorwaarden. Het lijkt erop dat Kelly niet hoeft uit te betalen zoals medesterren Jessica Simpson en Katy Perry deden toen ze van hun echtgenoten scheidden.

Aanbevolen: