Het geheim achter het dramatische gewichtsverlies van Jonah Hill

Inhoudsopgave:

Het geheim achter het dramatische gewichtsverlies van Jonah Hill
Het geheim achter het dramatische gewichtsverlies van Jonah Hill
Anonim

Jonah Hill heeft zichzelf bewezen als een bekwaam komisch acteur met natuurlijk talent en een indrukwekkende arbeidsethos. Fans die hem hebben ontmoet, hebben ook onthuld dat de acteur in het echt vaak aardig is, wat verder blijkt uit de lange lijst van goede vrienden die hij in Hollywood heeft. In de loop der jaren heeft Jonah zich opengesteld voor het feit dat hij zich schaamde toen hij jonger was, tijdens de middelbare school en zelfs tijdens zijn eerste jaren in Hollywood. Zijn gewicht schommelde sinds het begin van zijn carrière, waarbij de toegewijde acteur gewicht kreeg en afviel voor verschillende acteerprojecten.

Over het algemeen is hij getransformeerd in een gezondere versie van zichzelf sinds hij in 2007 voor het eerst beroemd werd. Zijn dramatische gewichtsverlies heeft indruk gemaakt op zowel fans als de media, maar weegt het op tegen de schade die werd aangericht toen Jonah werd beschaamd vanwege zijn lichaamsgrootte? En hoe heeft hij zo'n inspirerende transformatie tot stand gebracht? Lees verder om erachter te komen!

Hoe is Jonah Hill afgevallen?

Jonah Hill's eerste hoofdrol kwam in Superbad van Judd Apatow, dat in 2007 werd uitgebracht. Door middel van Superbad en Jonah's andere rollen van midden tot eind jaren 2000, maakte hij zichzelf bekend als een getalenteerde komische acteur.

Tegen 2017 had Jonah een merkbaar dunner figuur, waardoor fans zich afvroegen wat het geheim achter zijn gewichtsverlies was.

The Mirror meldt dat toen Jonah voor het eerst werd gefotografeerd terwijl hij er slanker uitzag, hij op weg was van een trainingssessie met een personal trainer. Dus een trainingsroutine is vermoedelijk een van de factoren die tot zijn gewichtsverlies hebben geleid, maar de acteur onthulde dat ook andere dingen hebben bijgedragen aan zijn nieuwe gezondere figuur.

Jonah begon voor het eerst af te vallen in 2011, en legde uit dat hij zijn dieet had veranderd.

"Ik wou dat er iets geks was dat ik deed, zoals een pil of een geest of zoiets, maar ik ging naar een voedingsdeskundige en hij vertelde me wat ik moest eten om mijn gewoonten en zo te veranderen," Jonah gaf toe in een interview geciteerd door The Mirror, eraan toevoegend dat Japans eten behulpzaam was geweest bij het veranderen van zijn dieet.

De acteur legde ook uit dat het niet drinken van bier hem tot aanzienlijk gewichtsverlies leidt. Maar als hij zelfs maar kleine hoeveelheden bier drinkt, wordt zijn gewichtsverlies belemmerd.

De publicatie meldt ook dat Jonah zijn voedingsdagboek soms naar zijn voedingsdeskundige stuurt, wat hem helpt op het goede spoor te blijven met het eten van het juiste voedsel. Hilarisch gaf de acteur toe dat hij ooit per ongeluk zijn eetdagboek naar Drake stuurde in plaats van naar de dokter. En het is niet verwonderlijk dat hij geen antwoord kreeg!

Het was een combinatie van het veranderen van zijn eetgewoonten, zichzelf onderwijzen over voeding en het opnemen van een trainingsroutine in zijn levensstijl die Jonah hielp om zijn uiterlijk en gezondheid volledig te veranderen.

Hoe denkt Jonah Hill over zijn gewichtsverlies?

Fans hebben Jonah Hill geprezen voor het verliezen van een aanzienlijke hoeveelheid gewicht en het verbeteren van zijn gezondheid. Maar de acteur onthulde op The View dat hij in het verleden moeite heeft gehad om zich te schamen.

“Vrouwen hebben het in de eerste plaats veel moeilijker dan ik het ooit zal hebben in mijn hele carrière of leven. Rechts? hij opende zich voor de View-hosts en legde uit dat hij gelooft dat iedereen een momentopname van zichzelf heeft die ze voor de wereld proberen te verbergen.

"En waar je ook gaat, je houdt de foto bij je", vervolgde hij, verwijzend naar het feit dat het moeilijk voor hem was om het beeld dat hij van zichzelf had toen hij jonger was en zich schaamde voor zijn gewicht, ook al is hij nu afgevallen.

"Ik werd beroemd in mijn late tienerjaren en ik bracht het grootste deel van mijn jonge volwassen leven door met luisteren naar mensen die zeiden dat ik dik en grof en onaantrekkelijk was", lees de woorden in een manifest dat Jonah had geschreven voor een tijdschrift waarin hij deed interviews met andere sterren die het gevoel hadden dat ze ook een verborgen "momentopname" van hun jongere zelf bij zich hadden.

Pas toen Jonah volwassen was, realiseerde hij zich hoeveel de gewichtsshaming hem echt beïnvloedde. In zijn interview met The View gaf hij toe dat hij er nog niet "uitgevonden" is hoe hij zelfliefde en zelfacceptatie volledig kan beoefenen, maar het is een langdurige reis voor hem.

Hij heeft zich ook gerealiseerd dat minder streng zijn voor zichzelf over zijn uiterlijk een verplichting is die hij erkent als belangrijk voor hem, zelfs als hij daarmee nog niet is waar hij wil zijn.

Waarom kwam Jonah Hill weer aan?

Sinds hij voor het eerst afviel, is Jonah weer aangekomen voor verschillende acteerprojecten. Men's Journal onthulde dat hij weer aankwam voor de film War Dogs in 2016, waarvoor hij 40 pond aankwam om wapenhandelaar Efraim Diveroli te spelen.

Na het maken van de film wilde hij weer afvallen en op advies van Channing Tatum begon hij minder te eten en ging hij naar een trainer.

Aanbevolen: