Het geheim achter het ongelooflijke gewichtsverlies van Raven-Symoné

Inhoudsopgave:

Het geheim achter het ongelooflijke gewichtsverlies van Raven-Symoné
Het geheim achter het ongelooflijke gewichtsverlies van Raven-Symoné
Anonim

Raven-Symoné staat al in de schijnwerpers sinds ze nog maar vier jaar oud was, haar eerste grote rol als Olivia Kendall in The Cosby Show. Ze werd een gecertificeerde tienerster via de sitcom That's So Raven uit 2003 en hoewel ze nog steeds in de schijnwerpers staat, is ze op veel manieren geëvolueerd sinds haar dagen als kindacteur.

Een van de meest trieste delen van Ravens reis in Hollywood is de druk die ze voelde van een industrie die probeerde haar lichaamsgrootte te reguleren, en haar aanmoedigde om af te vallen of aan te komen om aan hun eigen interesses te voldoen. Raven is in het verleden afgevallen en verloor in 2011 een aanzienlijke 70 pond, maar ze voelde zich toen niet op haar gemak om over haar gewichtsverlies te vertellen. Nu ze in 2021 in drie maanden tijd 30 pond is afgevallen, deelt Raven haar proces en overtuigingen met de wereld. Terwijl haar vrouw Miranda Pearman-Maday haar heeft geholpen bij haar reis naar gewichtsverlies, vertrouwde de actrice op een andere methode om de kilo's kwijt te raken.

Hoe verloor Raven-Symoné zoveel gewicht?

Raven-Symoné is veel veranderd sinds haar dagen in de Disney-sitcom That's So Raven. Ze haalde de krantenkoppen in 2021 toen ze in slechts drie maanden tijd 30 pond verloor. De ster is sindsdien openhartig over wat ze precies deed om de kilo's kwijt te raken.

In een interview met HollywoodLife onthulde Raven dat het belangrijkste geheim achter haar succes bij het afvallen intermitterend vasten was. Dit houdt in dat je gedurende een bepaalde periode regelmatig moet vasten voordat je weer calorieën gaat consumeren.

Raven legde uit dat ze minimaal 14 uur per dag vastte, tussen het avondeten en het volgende ontbijt, om van het gewicht af te komen. Ze stopt met eten op een bepaalde periode van de dag en niet meer snacken, inclusief wachten tot de volgende dag om te eten, in plaats van de hele dag vol te proppen.”

Bovendien veranderde de actrice en voormalige presentator van The View ook het eigenlijke voedsel dat ze aan het eten was, door te kiezen voor koolhydraatarme keuzes en vast te houden aan hele voedingsmiddelen in plaats van bewerkte voedingsmiddelen.

In een Instagram-bericht dat met haar volgers werd gedeeld, ging Raven dieper in op haar dieet om af te vallen en gaf toe dat ze "geen brood at" en in plaats daarvan meestal magere eiwitten en groenten consumeerde.

Een deel van Ravens gewichtsverlies kwam ook door haar manier van denken, omdat ze zichzelf niet martelde door een onmogelijk streefgewicht in te stellen. "Ik begon niet met een visueel idee van hoe ik eruit moest zien", zei ze tegen HollywoodLife.

"Ik heb niet het gevoel dat ik ooit ga zeggen: 'Dit is hoe ik eruit moet zien', want als ik een bepaald gewicht heb, vind ik altijd geluk in mezelf, wat dan ook maat ik ben."

Heeft Raven-Symoné haar gewicht teruggekregen?

In haar interview met HollywoodLife sprak Raven over haar vorige reis met gewichtsverlies en bekende dat ze in het verleden "veel verschillende gewichtstransformaties heeft gehad".

Hoewel de ster tot nu toe haar gezonde levensstijl heeft behouden, is ze eerder weer aangekomen nadat ze was afgevallen.

Volgens Majic 102.3/9.7 viel Raven aanzienlijk af nadat That's So Raven eindigde. In plaats van aangemoedigd te worden om door te gaan met het nastreven van een gezonde levensstijl, werd ze echter beschaamd en onder druk gezet om haar gewicht terug te krijgen.

"Ik heb het gevoel dat toen ik mijn gewicht verloor, het seizoen voor grote meisjes kwam", zei ze (via Majic 102.3/9.7). “Er zijn zoveel grote meisjes die nu beroemd zijn. En ik was hier, uitgehongerd …"

Raven legde verder uit dat ze een dik pak moest dragen voor de ABC-serie State of Georgia uit 2011 omdat ze te dun was geworden voor de rol van Georgia.

“… Ze lieten me een dik pak dragen omdat ze zeiden dat ik niet de maat had die ze wilden.”

Wat eet Raven-Symoné nu?

Raven lijkt blij te zijn met haar lichaamstransformatie, maar dat betekent niet dat ze terugkeert naar haar oude gewoonten. Ze gaat nog steeds door met haar intermitterend vasten en koolhydraatarm eetplan.

“Ik begrijp nog steeds de wetenschap van voedsel in mijn lichaam, wat erg belangrijk is en daarom ben ik afgevallen. Ik onderschrijf nog steeds niet het standaard Amerikaanse dieet, dat een aanfluiting van het menselijk lichaam heeft gemaakt en de zwaarlijvige epidemie heeft veroorzaakt die onze wereld vandaag is, 'zei ze in haar HollywoodLife-interview.

“Ik blijf insulineresistentie begrijpen en leren en wat het betekent voor mensen zoals ik. En ik blijf vasten omdat mensen zo horen te eten.”

In een interview in 2021 met Good Morning America, ging Raven dieper in op hoe ze omgaat met vasten voor langere tijd, soms tot drie dagen lang geen voedsel.

"Ik drink veel water en ik drink veel elektrolyten, en ik zal af en toe wat bottenbouillon nemen, afhankelijk van of het moeilijk wordt", onthulde ze, eraan toevoegend dat ze zo gezond wil worden als mogelijk. "Maar ik heb een doel voor ogen, dus dat houdt me vol. Ik wil er zeker van zijn dat mijn lichaam gezond is en voorbereid is op het omgaan met ouderdom.”

Aanbevolen: