Het geheim achter het dramatische gewichtsverlies van Kelly Osbourne

Inhoudsopgave:

Het geheim achter het dramatische gewichtsverlies van Kelly Osbourne
Het geheim achter het dramatische gewichtsverlies van Kelly Osbourne
Anonim

Kelly Osbourne, die beroemd werd op The Osbournes (een tv-programma waarmee ze een gecompliceerde relatie had), verbaasde fans in 2020 toen ze een aanzienlijke hoeveelheid gewicht verloor. De tv-persoonlijkheid, die in het verleden had gesproken over haar worsteling met haar gewicht en lichaamsbeeld, had aangekondigd dat zelfzorg dat jaar een prioriteit voor haar zou worden.

"Ik ben tot het besef gekomen dat ik constant de behoeften van anderen voor die van mezelf plaats", vertelde ze fans op Instagram, in een post waarin ze ook vierde dat ze meer dan twee jaar nuchter was. “Ik sta mezelf toe in situaties te komen waarin ik me ongemakkelijk voel, uit angst om iemand anders van streek te maken. En niet te vergeten hoe vaak ik de stieren van anderen mede-onderteken."

Voorheen was Kelly het slachtoffer van meedogenloos pesten van andere beroemdheden, media en online trollen over haar uiterlijk. Kijk eens wie er nu lacht!

Het blijkt dat Kelly's transformatie eerder neerkwam op een aantal factoren dan op een wondermiddel van de ene op de andere dag. Lees verder voor het geheim achter haar dramatische gewichtsverlies.

Hoe verloor Kelly Osbourne 85 pond?

Women's He alth meldt dat Kelly tegen het einde van 2020 maar liefst 85 pond was afgevallen. Haar transformatie van het gewichtsverlies kwam neer op aanzienlijke veranderingen in levensstijl, waaronder het ondergaan van een maagoperatie, die de ster "het beste ding" noemde dat ze zou hebben. ooit gedaan.

“Ik ben geopereerd; Het kan me geen f schelen wat iemand te zeggen heeft', zei Kelly op de Hollywood Raw-podcast. “Ik heb het gedaan, ik ben er trots op…. Ik heb de gastric sleeve gedaan. Het enige wat het doet is de vorm van je maag veranderen. Die kreeg ik bijna twee jaar geleden. Ik zal er nooit ooit over liegen. Het is het beste wat ik ooit heb gedaan.”

In samenhang met de operatie ging Kelly ook naar een therapeut om met haar emotionele eetgewoonten om te gaan: "Ik moest mijn hoofd fixeren voordat ik mijn lichaam kon repareren. Je kunt hier nooit op ingaan als je dat niet bent met een goede instelling."

Hoewel Kelly lovend was over de operatie, bevestigde ze dat het geen wonderbaarlijke methode was om af te vallen, en ze moest ook haar dieet aanpassen om op gewicht te blijven.

“Het soort operatie dat ik heb ondergaan… als je niet traint en niet goed eet, kom je aan. Het enige dat het doet, is je in de goede richting bewegen, 'voegde Kelly eraan toe. "Het lost niet al je problemen op. Het is geen snelle oplossing."

Wat is het dieet van Kelly Osbourne?

The Beet meldt dat Kelly Osbourne een veganistisch dieet volgt om een optimale gezondheid te bereiken. Ze was veganist vóór haar aanzienlijke gewichtsverlies, maar heeft geleerd hoe ze een veganistisch dieet moet volgen dat voor haar werkt.

"Vroeger dacht ik dat veganist zijn saai was", zei Kelly op Instagram, bij een post van hummus en komkommer op brood. "Nu heb ik meer plezier met eten dan ooit tevoren."

"Als je daar voor een bord frietjes zat, is er geen mate van gematigdheid." Kelly ging verder en benadrukte het belang van het vinden van balans in haar dieet. "Dus je moet beseffen of ik ga om dit op te eten, ga ik 15 minuten extra [trainen] doen … gewoon alles in evenwicht brengen."

De publicatie legt ook uit dat Kelly regelmatige lichaamsbeweging in haar wellnessplan heeft opgenomen. Naast oefeningen zoals planken om haar kern te trainen, doet Kelly ook intensieve interv altraining met een trainer. Deze trainingen omvatten het herhalen van bewegingscircuits die verschillende spiergroepen gebruiken en de hartslag aanzienlijk verhogen.

Kelly volgt dagelijkse trainingen met haar trainer en verhoogt haar hartslag met leuke activiteiten zoals een hoepeldans fitnessles.

Hoe lang duurde het voordat Kelly Osbourne gewicht verloor?

2020 was het jaar waarin Kelly haar voornemens aankondigde om prioriteit te geven aan haar gezondheid, en het jaar waarin fans een aanzienlijke daling van haar gewicht opmerkten. Maar het was zeker niet van de ene op de andere dag voor haar, of zelfs maar iets dat in de loop van het jaar gebeurde.

Kelly volgt sinds 2012 een veganistisch dieet en is sindsdien langzaam aan het afvallen. Volgens Good House Keeping onderging ze twee jaar voordat fans haar dramatische gewichtsverlies opmerkten in 2020.

De publicatie citeert een interview uit 2013 waarin Kelly sprak over het belang van langzame en gestage veranderingen in levensstijl, in tegenstelling tot rage diëten die niet blijvend zijn.

"Toen ik eenmaal heb geleerd hoe ik goed moet trainen en goed moet eten, is het een van die dingen die je gewoon moet doen om je leven te veranderen in plaats van op dieet te zijn", zei ze (via Good Housekeeping)."Omdat een dieet niet werkt. Je v alt af en je stopt ermee en het komt allemaal terug. Dus je moet gewoon kleine stapjes nemen, je ergens aan verbinden en er trouw aan blijven."

Aanbevolen: