De waarheid over het dramatische gewichtsverlies van Chelsea Houska

Inhoudsopgave:

De waarheid over het dramatische gewichtsverlies van Chelsea Houska
De waarheid over het dramatische gewichtsverlies van Chelsea Houska
Anonim

In de jaren sinds de Teen Mom-franchise in première ging op MTV, zijn er heel veel mensen die de show nog nooit hebben gezien die er vocaal kritiek op hebben. Bovendien hebben zelfs sommige fans van de franchise hun eigen problemen, waaronder degenen die geloven dat Teen Mom 2 overdreven gescript is. Met dat alles in gedachten, kunnen sommige mensen concluderen dat de Teen Mom-fangemeenschap niet echt geeft om wat het beste is voor de sterren van de franchise.

Het v alt natuurlijk niet te ontkennen dat Teen Mom-fans genieten van het drama, zoals blijkt uit alle aandacht die de schandalen van de franchise consequent krijgen. De waarheid is echter dat de meeste Teen Mom-fans willen dat de sterren van de show een gelukkig en gezond leven leiden.

Als gevolg hiervan, toen Chelsea DeBoer (née Houska) van Teen Mom 2 veel gewicht verloor, wilden veel franchisefans weten wat er met haar aan de hand was.

De duistere waarheid over de manier waarop de massa vrouwelijke beroemdheden beoordeelt

Iedereen die ook maar een klein beetje aandacht schenkt aan het moderne medialandschap, zal vast iets heel verontrustends opmerken. Als het gaat om vrouwen in de publieke belangstelling, is er geen winnen als het om hun lichaam gaat.

Als het publiek besluit dat een vrouwelijke ster te mager is, beweren veel mensen dat ze aan anorexia moeten lijden en worden ze hard beoordeeld op sociale media. Als een vrouwelijke ster te zwaar is, wordt ze ook op veel verschillende manieren beoordeeld op sociale media.

Hoewel vrouwelijke sterren die als te zwaar of te dun worden beschouwd veel flauwekul krijgen, worden ze in veel gevallen nog slechter behandeld als ze iets veranderen.

Als een magere beroemdheid wat kilo's aankomt, zullen ze blijven worden beoordeeld wanneer het lijkt alsof foto's zelfs maar het kleinste gewicht hebben laten vallen. Aan de andere kant hebben veel sterren die zijn afgevallen ook te maken gehad met een harde reactie.

Uiteindelijk lijkt het heel duidelijk dat, tenzij vrouwelijke sterren voor altijd in een onredelijk lichaamsideaal passen, ze voortdurend zullen worden beoordeeld.

Verbazingwekkend genoeg worden ze echter te vaak beoordeeld, zelfs als een vrouwelijke ster in die categorie v alt. In sommige gevallen worden die sterren bekritiseerd vanwege hun make-up- of modekeuzes en in andere gevallen worden ze eenvoudigweg egoïstisch genoemd, gebaseerd op niets.

Er is echt geen winnen.

Hoe Chelsea Houska het gewicht verloor en de duistere waarheid die het onthult

Toen Teen Mom 2 in première ging in 2011, maakten fans van de franchise kennis met Jenelle Eason, Kailyn Lowry en Leah Messer.

Net als haar medesterren die er vanaf het begin bij waren, speelde de vrouw die nu Chelsea DeBoer is, een sleutelrol in het succes van Teen Mom 2. Toen nog bekend onder haar meisjesnaam Houska, duurde het niet lang voordat de kijkers om Chelsea gaven.

Vanaf het eerste seizoen van Teen Mom 2 bleef Chelsea DeBoer een belangrijk onderdeel van de show totdat ze de serie verliet na de eerste helft van het tiende seizoen.

Tijdens de meeste van haar televisie-optredens door de jaren heen zag DeBoer er altijd op een bepaalde manier uit. Als gevolg hiervan, toen DeBoers een dramatische gewichtsverandering doormaakte, was er veel interesse in hoe ze zo veel afviel.

Natuurlijk, tenzij je elke minuut van het wakkere leven van iemand anders met hen doorbrengt, is er geen manier om zeker te weten wat ze dagelijks doen. Als gevolg hiervan is het onmogelijk om elk detail te rapporteren over hoe DeBoer zoveel gewicht verloor.

Aangezien DeBoer echter gewend is aan camera's die haar volgen, zal het niemand verbazen dat ze open is geweest over hoe ze haar lichaam heeft getransformeerd.

In 2020 onthulde Chelsea DeBoer dat ze samenwerkte met Profile, een bedrijf dat belooft dat het mensen effectief helpt om af te vallen. Volgens een blog gepubliceerd op de website van het bedrijf, zweert DeBoer bij haar ervaring met Profile en zou ze iedereen aanraden die ook hun lichaam wil transformeren.

“Ik ben absoluut een ride-or-die-profiel. Als iemand het me vraagt, zeg ik altijd: 'Je moet Profile proberen.' Het is het enige dat echt voor mij heeft gewerkt en dat ook echt heeft geduurd.' Wat Profile voor zijn klant doet, het bedrijf biedt onder andere diensten aan zoals persoonlijke plannen voor gezond eten, coaches en voorverpakte voedselopties.

Gebaseerd op de meest recente Instagram-post van Chelsea DeBoer op het moment van schrijven, lijkt ze zeker in staat te zijn geweest om het gewicht eraf te houden, zoals ze beweerde. Gezien het feit dat dit een enorme strijd is voor de meeste mensen met gewichtsproblemen, is dat iets geweldigs. Er is echter een trieste kant aan DeBoer werken met Profile.

In de moderne wereld hebben veel mensen gewichtsproblemen omdat het vaak een stuk goedkoper en gemakkelijker is om ongezond voedsel te consumeren. Hoewel Profile een alternatieve optie biedt om voedsel bij de hand te hebben dat gemakkelijk te eten en gezond is, is het kostbaar om een van de klanten van het bedrijf te worden. Volgens de website van Profile is de prijs voor het gebruik van hun service minimaal 21.32 USD per dag vanaf het moment van schrijven.

Voor die prijs is het voor veel mensen onbereikbaar om een profielklant te worden, of het bedrijf nu wel of niet elke cent waard is. Natuurlijk kunnen mensen afvallen zonder de hulp van Profile, maar het is triest dat de financiën sommige mensen ervan weerhouden om een dienst te verlenen die een sleutelrol zou kunnen spelen bij het gezonder worden van hen.

Aanbevolen: