Timothée Chalamet had te maken met drie van zijn ex-vriendinnen die het Met Gala bijwoonden

Inhoudsopgave:

Timothée Chalamet had te maken met drie van zijn ex-vriendinnen die het Met Gala bijwoonden
Timothée Chalamet had te maken met drie van zijn ex-vriendinnen die het Met Gala bijwoonden
Anonim

Timothée Chalamet was medevoorzitter van het verwachte Met Gala 2021, samen met medevoorzitters Billie Eilish, Amanda Gorman en Naomi Osaka op maandag. Nadat de 2020-editie van het evenement was afgelast vanwege de pandemie, vond op 13 september het jaarlijkse liefdadigheidsevenement plaats in New York City. -vriendinnen: Lily-Rose Depp, Eiza Gonzalez en Madonna's dochter Lordes Leon waren aanwezig. Chalamet werd niet gezien in interactie met een van de vrouwen, maar volgens een blind item op Instagram-roddelaccount DeuxMoi, was de acteur "gevoel" actrice Keke Palmer.

Timothée brengt de crew naar buiten

Een video met Chalamets ongemakkelijke tijd op het Met Gala ging viraal op TiKTok, met rode loperfoto's van zijn vroegere liefdes.

Een blind item dat op DeuxMoi werd geplaatst, luidde: "Lol Timothée Chalamet had absoluut een ongemakkelijke tijd in de Met, Eiza Gonzalez, zijn middelbareschoolvriendin Lourdes en Lily Rose Depp waren er ook."

Voor Lourdes Leon - Timothée was haar allereerste vriendje op de middelbare school en ze waren een "klein ding". Tijdens het bijwonen van de Fiorello H. LaGuardia High School of Music & Art and Performing Arts in Manhattan, ontmoette Lourdes Chalamet, die toevallig ook een student was.

Hoewel het paar hun relatie niet veel in het openbaar heeft besproken, hebben Chalamet en Leon aangegeven dat ze wederzijds respect voor elkaar hebben. Ze gingen een paar maanden uit in 2013 en gingen ook als koppel naar het schoolbal!

Lily-Rose Depp, met wie Chalamet werkte aan de Netflix-film The King, was ook aanwezig op het evenement. Het stel begon te daten nadat ze elkaar op de filmset hadden ontmoet en dateerde tussen 2018 en 2020 af en toe voordat ze later dat jaar uit elkaar gingen.

Chalamet had ook een zomerse romance met Eiza Gonzalez, die verblufte op de rode loper van het Met Gala. Hun eerdere relatie was echter van korte duur en de vonken sloegen kort daarna over.

Het duo was alleen samen voor de duur van hun Cabo-reis. De twee verbleven in een luxe villa en werden tijdens de reis vergezeld door hun vrienden, hoewel ze het grootste deel van hun tijd samen doorbrachten. Paparazzi fotografeerde Eiza en Timothée bij het strand en bij het zwembad, waar de acteurs tegen elkaar aankropen.

Het kan niet makkelijk zijn geweest voor Timothée om drie van zijn ex-vriendinnen in één nacht te zien!

Aanbevolen: