Zendaya adresseert Spider-Man 3 spoilers rondom Andrew Garfield en Toby Maguire

Inhoudsopgave:

Zendaya adresseert Spider-Man 3 spoilers rondom Andrew Garfield en Toby Maguire
Zendaya adresseert Spider-Man 3 spoilers rondom Andrew Garfield en Toby Maguire
Anonim

Zendaya besprak haar historische Emmy-overwinning en ging in op de geruchten rond de terugkeer van Andrew Garfield en Tobey Maguire in Spider-Man 3, op Jimmy Kimmel Live!

Zendaya schreef geschiedenis door de jongste acteur te worden die een Emmy won voor Beste Actrice in een Drama, voor haar optreden in Euphoria van HBO, waar ze Rue speelt, een tiener die worstelt met angst en middelenmisbruik.

2021 ziet er geweldig uit voor de acteur, met de release van drie nieuwe films, waaronder Netflix's Malcolm & Marie, Dune en Spider-Man 3, hoewel de film nog geen titel heeft.

Ze sprak over de geruchten en deelde alles over het 'pannenkoekenfeest' dat ze had, nadat ze haar allereerste Emmy had gewonnen.

Zendaya is bezig met filmen in Atlanta

De acteur heeft zich bij haar co-ster Tom Holland aangesloten in Atlanta, Georgia, waar hij nu al meer dan een maand aan het filmen is. Marvel hield de lippen stijf op elkaar over de details, maar we weten wel dat Benedict Cumberbatch alias Doctor Stephen Strange een deel van de film zal zijn.

"Alles is erg geheimzinnig", deelde Zendaya mee, en fans waren opgelucht om haar niet vergezeld te zien van Tom Holland, die een behoorlijke reputatie heeft voor het droppen van spoilers.

"Heeft het Spider-Man 3 genoemd omdat er drie spider-men in de film zijn?" vroeg Kimmel aan Zendaya, die nonchalant antwoordde: "Ik kan bevestigen noch ontkennen."

"We hadden een bubbel Thanksgiving", vertelde de acteur, toen de gastheer vroeg of ze het in Atlanta vierden.

"Met Spider-Man?" vroeg Kimmel, vastbesloten om meer over de film te leren, maar Zendaya gaf geen krimp!

Kimmel was nog steeds op zoek naar spoilers en liet Zendaya weten dat hij zich afvroeg wat de cast voor de gelegenheid at. "Ik vroeg me af wat jullie hadden, want ik weet dat Tobey Maguire een veganist is, en ik vroeg me af of hij tofurkey lustte of zoiets."

"Ik heb geen idee", antwoordde de acteur met een glimlach.

Haar co-ster, Tom Holland, zei eerder dat het plot voor de nieuwe film "absoluut krankzinnig" was, en met geruchten over Andrew Garfield en Tobey Maguire die terugkeren om hun web-slingerende personages opnieuw te spelen, maakt fans gek, op zijn zachtst gezegd.

Tobey Maguire heeft Spider-Man al 13 jaar niet meer gespeeld, dus het zou echt opmerkelijk zijn voor fans van de franchise om hem weer te zien. Hij was tenslotte de eerste acteur die de superheld tot leven bracht op het grote scherm, en hij was een van de besten die Peter Parker heeft geportretteerd!

Aanbevolen: