Tom Cruise wordt een meme na het bestellen van Chicken Tikka Masala twee keer bij een Indiaas restaurant

Tom Cruise wordt een meme na het bestellen van Chicken Tikka Masala twee keer bij een Indiaas restaurant
Tom Cruise wordt een meme na het bestellen van Chicken Tikka Masala twee keer bij een Indiaas restaurant
Anonim

Is het Mission Impossible om Tom Cruise iets anders te laten bestellen dan Chicken Tikka Masala als hij uit eten gaat? Fans denken van wel nadat een bekroond Indiaas restaurant het favoriete gerecht van de acteur op Twitter heeft laten zien.

Momenteel woont de actievechtende ster in Londen, waar hij Mission Impossible 7 filmt - een voortzetting van de geliefde spionagefranchise. Deze langverwachte film heeft een all-star cast, met Cruise's geruchten vriendin, Captain America: The First Avenger's Hayley Atwell.

Pom Klementieff van Guardians of the Galaxy en Mark Gattis van BBC's Sherlock hebben ook de hoofdrol in de actiefilm, en veel terugkerende acteurs uit eerdere afleveringen. Mission Impossible 7 gaat momenteel in première op 27 mei 2022, na talloze COVID-19-gerelateerde vertragingen.

Terwijl hij door Engeland raasde, maakte Cruise een stop bij een Indiaas restaurant in Birmingham, Asha's genaamd. Dit gastronomische etablissement was verheugd om de 59-jarige acteur te verwelkomen in hun eetcafé en poseerde zelfs voor een leuke foto buiten hun gebouw.

Op zondag 22 augustus deelde Asha's de eerder genoemde afbeelding met het bijschrift: "Het was een absoluut genoegen om Tom Cruise gisteravond te verwelkomen in Asha's Birmingham." Ze vervolgden: "Tom bestelde onze beroemde Chicken Tikka Masala en genoot er zo van dat zodra hij klaar was, hij het helemaal opnieuw bestelde - het grootste compliment!"

De eigenaar van het restaurant deelde ook een persoonlijk bericht en schreef: "Ik was erg blij om te horen dat Mr. Tom Cruise genoten heeft van zijn gastronomische ervaring bij Asha's (Birmingham) en ik kijk ernaar uit om hem binnenkort weer te bezoeken."

Als reactie prees schrijver Ned Donovan de acteur om zijn bekwaamheid. Hij gutste: "Tom Cruise in Birmingham die twee Chicken Tikka Masala's achter elkaar eet, is zo krachtig."

Een andere fan schreef: "Het zou mijn hart breken als ik in een wereld zou leven waar Tom Cruise maar één keer Chicken Tikka Masala kreeg."

"Ik ben helemaal weg van het idee dat Tom Cruise twee Tikka Masala's achter elkaar neerha alt. Wat een kerel", deelde een derde commentator mee.

Terwijl sommigen Cruise wat liefde tonen, photoshoppen anderen zijn imago voor andere etablissementen en delen soortgelijke bijschriften als die van Asha's. Sindsdien is de ster gephotoshopt voor restaurants met een verscheidenheid aan etnische keukens en andere plaatsen die relevant zijn voor de popcultuur.

Gek genoeg complimenteerde The Guardian Cruise ook met zijn liefde voor Indiase curry's. Journalist Stuart Heritage schreef een komisch artikel over de bestelling van de acteur. Heritage schreef: "Heeft niet iedereen op een of ander moment zo genoten van een ma altijd dat ze wensten dat ze het helemaal opnieuw konden eten? Het verschil tussen ons en Tom Cruise is dat we uiteindelijk zwakkelingen zijn."

Gezien de ontvangst van Cruise's bestelling, klinkt het alsof hij officieel de King of Chicken Tikka Masala is genoemd!

Aanbevolen: