Ja Ja Ding Dong was niet het meest gestreamde nummer van het 'Eurovisie Songfestival' van Netflix

Inhoudsopgave:

Ja Ja Ding Dong was niet het meest gestreamde nummer van het 'Eurovisie Songfestival' van Netflix
Ja Ja Ding Dong was niet het meest gestreamde nummer van het 'Eurovisie Songfestival' van Netflix
Anonim

Het ABBA-achtige nummer - met meerdere toespelingen die verwijzen naar een seksuele ontmoeting - kreeg snel een impuls dankzij acteur Hannes Óli Ágústsson. In de Netflix-film is Olaf, het personage van Ágústsson, zo gepassioneerd over Ja Ja Ding Dong dat hij niets anders van Fire Saga wil horen. Olaf gaat zelfs zo ver dat hij de bandleden Lars en Sigrit, gespeeld door Will Ferrell en Rachel McAdams, bijna bedreigt om zijn favoriete bop te horen.

‘Ja Ja Ding Dong’ was pas de derde meest gestreamde Song Of Fire Saga

Terwijl muziekstreamers de meest afgespeelde artiesten en liedjes van 2020 delen, onthulde Netflix dat fans meer dan 100 miljoen keer naar de soundtrack van het Eurovisie Songfestival hebben geluisterd. Tot Olafs ontzetting nam Ja Ja Ding Dong niet de eerste plaats in tussen de vele nummers in de film.

Het meest gestreamde nummer van Fire Saga was Husavik, dat 28 miljoen keer werd afgespeeld. Het nummer is de powerballad die Sigrit schrijft om haar gecompliceerde gevoelens voor Lars en die voor haar IJslandse geboorteplaats te verwerken. Fire Saga speelt het nummer tijdens de finale van ESC, verandert hun oorspronkelijke inzending en wordt daarom gediskwalificeerd. Maar Husavik, met teksten in het IJslands en extra zang van de Zweedse zangeres Molly Sandén, was zo meeslepend en ontroerend dat de band een van de sensaties van de hele wedstrijd werd.

Double Trouble, de oorspronkelijke inzending van Fire Saga voor de wedstrijd, staat op de tweede plaats en is in totaal 12 miljoen keer gestreamd. Het nummer werd op de voet gevolgd door Ja Ja Ding Dong, 11 miljoen keer gestreamd.

De soundtrack van de film ontving ook een nominatie voor Beste Compilatie-soundtrack voor visuele media tijdens de komende 63e jaarlijkse Grammy Awards.

'Speel Ja Ja Ding Dong!' Acteur leest de grappigste tweets over hem

Ágústsson heeft de obsessie van haar personage Olaf voor het nummer aan de orde gesteld in een clip die vorige maand door Netflix werd uitgebracht.

“Ik ben eigenlijk best moe geworden van het deuntje,” zei Ágústsson.

“Maar dat is mijn leven,” voegde hij eraan toe.

Ágústsson onthulde ook dat zijn schreeuwerige slogan "Speel Ja Ja Ding Dong!" is populair geworden in IJsland, met mensen die het ongepast schreeuwen tijdens concerten.

"En tegen al die mensen die dat hebben meegemaakt, moet ik zeggen: het spijt me heel, heel erg", voegde hij eraan toe.

Eurovisie Songfestival: The Story of Fire Saga wordt gestreamd op Netflix

Aanbevolen: