Post Malone's babymeisje is gearriveerd (& hij is verloofd)

Inhoudsopgave:

Post Malone's babymeisje is gearriveerd (& hij is verloofd)
Post Malone's babymeisje is gearriveerd (& hij is verloofd)
Anonim

Post Malone is officieel vader! Slechts een maand nadat hij had onthuld dat zijn vriendin zwanger was, bevestigde de zanger tijdens een recent optreden dat ze is bevallen van hun dochter – en nu zijn verloofde is.

Tijdens een interview op Sirius XM's The Howard Stern Show, zei Malone dat hij zijn "babymeisje" had "gekust" voordat hij naar de opnamestudio ging. Hierop vroeg Howard: "Dat is toch op de QT [rustig] geweest? We wisten niet dat je een dochter had, toch?"

Malone reageerde door niet alleen de komst van zijn dochter te bevestigen, maar ook dat hij en zijn vriendin onlangs verloofd waren. "Ik wil haar haar eigen beslissingen laten nemen", voegde de muzikant eraan toe waarom hij het nieuws nu pas deelt.

De identiteit van de verloofde van Post Malone is nog steeds onbekend

Hoewel Post Malone zich opmaakt om door het gangpad te lopen, is de identiteit van zijn verloofde nog onbekend, en het lijkt erop dat dit voorlopig zo zal blijven. Rapporten suggereren dat Malone's partner een niet-beroemdheid is en haar privacy waardeert.

Het koppel viert naar verluidt vorige maand de aanstaande komst van hun baby met een feestje in Zuid-Californië. Het privé-evenement werd bijgewoond door vrienden en familie.

Hoewel hij net een nieuwe baby heeft verwelkomd, heeft Post Malone geen plannen om het rustiger aan te doen. De zanger bracht op 3 juni zijn nieuwste album Twelve Carat Toothache uit. Hoewel het werd bekritiseerd omdat het niet debuteerde om op nummer één in de hitlijsten te debuteren, heeft Malone eerder gezegd dat hij niet zo bezorgd is over commercieel succes.

“Ik heb veel compromissen gesloten, vooral muzikaal, maar nu heb ik niet meer het gevoel dat ik dat wil”, legde hij uit. “Ik heb geen nummer 1 nodig; dat maakt me niet meer uit, en op een gegeven moment deed het dat wel.”

De zanger heeft ook plannen om dit jaar op tournee te gaan - hij heeft zojuist een Noord-Amerikaanse tour aangekondigd die in september zal beginnen. Hij zal worden vergezeld door zijn "Cooped Up"-collaborateur Roddy Rich. De meeste optredens zullen plaatsvinden in de Verenigde Staten, hoewel hij twee stops maakt in Canada.

Wie weet, misschien gaat de pasgeborene van Post Malone met hem mee op pad voor de langlauftocht!

Aanbevolen: