8 keer ging Zach Galifianakis te ver met 'Between Two Ferns

Inhoudsopgave:

8 keer ging Zach Galifianakis te ver met 'Between Two Ferns
8 keer ging Zach Galifianakis te ver met 'Between Two Ferns
Anonim

Sinds 2008 Between Two Ferns heeft Zach Galifianakis met enkele van de grootste namen uit Hollywood om de tafel gezeten en meer dan goed gedaan, de thee morsen. Van bekende politieke figuren als president Obama tot hartenbrekers uit Hollywood zoals Brad Pitt, Galifianakis heeft ons hardop aan het lachen gemaakt met zijn ongemakkelijke interviews en flagrante uitschelden van enkele van de grootste namen uit de popcultuur. Gemaakt door het met een Emmy bekroonde productiebedrijf Funny or Die, vormt de lage productiewaarde van de show in combinatie met de persoonlijke, om nog maar te zwijgen van licht aanstootgevende vragen van Galifianakis een groot deel van de aantrekkingskracht van de show. Maar is Zach met zijn niet-zo-aardige toon en opvallende observaties ooit een beetje te ver gegaan?

8 Zach werd persoonlijk met Natalie Portman

Natalie Portman bij de 75e Golden Globe Awards
Natalie Portman bij de 75e Golden Globe Awards

In een interview in 2009 met V for Vandetta-ster Natalie Portman viel Galifinakis de actrice niet alleen meedogenloos aan, maar hij deed ook observaties van de muur over haar hond en stelde de actrice een hoogst ongepaste vraag over haar scheren haar geslachtsdelen.

Aanvankelijk gaf Zach toe dat hij zich ongemakkelijk voelde bij het stellen van de vraag tijdens het interview en daarom vroeg hij zijn schrijvers om het te bewerken. Maar volgens een interview met USA Today vond Portaman het helemaal goed, dus lieten ze het erin!

7 Jerry Seinfields beroep uit de jaren 90 was niet genoeg

Jerry Seinfeld doet komedie in 23 Hours To Kill
Jerry Seinfeld doet komedie in 23 Hours To Kill

Galifinakis, een komische legende, begint de aflevering van zes minuten met een klacht tegen wat een buiten het toneel geproduceerde producer lijkt te zijn dat Seinfeld geen 'legitieme' gast is. Zach noemt hem 'de man van de jaren '90' en begint het interview door Seinfield de verkeerde kant op te wrijven wanneer hij verwijst naar zijn 'meer getalenteerde' vriend en collega-komiek, Larry David. Vervolgens beledigt hij Seinfelds Netflix-serie Comedians In Cars Getting Coffee en steekt hij de draak met zijn kinderfilm A Bee Movie.’ Zach beëindigt het interview door rapper Cardi B naar voren te halen in een poging de aflevering relevanter te maken.

6 Die tijd stal Zach Justin Biebers ondergoed

Justin Bieber op tournee
Justin Bieber op tournee

In een recente aflevering van My Next Guest Needs No Introduction, vertelde Galifinakis aan gastheer David Letterman dat hij na een recente opname van zijn show, Between Two Ferns, een paar ondergoed van popsensatie Justin Bieber had gestolen.

Nadat hij tijdens het segment slanker was geworden, zei Zach dat hij de trailer van Justin gebruikte om te douchen. Toen hij eenmaal was opgeruimd, ging hij verder met het omkleden en volgens hem

“Ik had geen ondergoed, dus ik zie een paar ondergoed in de hoek. Ik had een paar ondergoed nodig… ik deed ze aan."

Toen hij herinneringen ophaalde aan het incident, gaf Zach toe dat hij zich realiseerde dat wat hij deed op zoveel niveaus verkeerd was. In een poging om zijn fout recht te zetten, redde Zach het ondergoed en bood het aan als een geschenk aan zijn nichtjes waar een van hen geen interesse in had!

5 Zach en Bradley Cooper gingen ervoor

Bradley Cooper Cover Shoot Instagram
Bradley Cooper Cover Shoot Instagram

Verschijnt in de tweede aflevering van zijn "Between Two Ferns: Oscar Buzz Edition" in 2013, had Cooper een serieuze meltdown!

Al vroeg steekt Zach de draak met Coopers acteercapaciteiten door een toespraak te schrijven die zijn vak totaal in diskrediet brengt. De beledigingen in het segment escaleren verder als Zach verwijst naar Bradley als een 'slachtoffer' en een 'verliezer'.

Cooper probeert gelijk te trekken met de gastheer, maar het gaat alleen maar van ongemakkelijk en slecht naar, nou ja, verschrikkelijk. Zach komt recht in Bradley's gezicht, wat Bradley alleen maar volledig doet ontbranden in de meltdown-modus!

Aan het einde van het segment worden Bradley en Zach fysiek en Cooper slaat Galifinakis over het hoofd met zijn varens.

4 Sean Penn bedreigde Zach

Sean Penn - De eerste - tv-show
Sean Penn - De eerste - tv-show

De producer van de show, Scott Aukerman, zegt dat een van de meest oncomfortabele gasten ooit het podium van Between Two Ferns Goes siert, naar niemand minder dan de humanitaire Sean Penn.

Tijdens het interview met Penn confronteert Zach's 'broer' Seth hem kort nadat hij een 'slecht' filmidee heeft gepitcht.'

De twee wisselen intens heen en weer voordat Penn dreigt Zack knock-out te slaan. Volgens de producer van de show zei Aukerman dat de dingen vanaf dat moment erg ongemakkelijk werden.

3 Was Michael Cera echt prikkelbaar?

Michael Cera
Michael Cera

Een van Hollywood's meest onhandige acteurs, Michael Cera was de allereerste gast van Between Two Ferns en jongen was het ongemakkelijk.

Terwijl Zach een verhaal vertelt over zijn zieke broer thuis, onderbreekt Zach hem om te vragen, "Ben je netelig?"

Galifinakis gaat vervolgens door met het porren en porren van de acteur voordat hij hem dwingt het gebaar te beantwoorden door hem op zijn binnenkant van zijn dijbeen te kietelen. Zach trekt Cera's hand steeds dichterbij en dat is het einde van wat een van de serie meest ineenkrimpende interviews ooit bleek te zijn.

2 Zack Galifinakis wilde weten wanneer Brad Pitt zijn maagdelijkheid verloor

Brad Pitt in zijn interview met Lynn Hirschberg voor W Magazine
Brad Pitt in zijn interview met Lynn Hirschberg voor W Magazine

Het interview verscheen in de show om de film Fury uit 2014 te promoten en begon nogal wankel toen Galifinakis Pitt vroeg naar de eerste keer dat hij zijn maagdelijkheid verloor. Later in het gesprek gaat Galifinakis van het onderwerp af door Pitt te vragen of hij wat van zijn sperma mag lenen. Vervolgens ondervraagt hij Brad over zijn liefdadigheidswerk, maar besluit halverwege de uitleg van de acteur dat hij de boel moet ‘opleven’ en introduceert komiek Louis C. K. die vervolgens het podium betreedt. Het interview eindigt met de laatste vraag van Galifinakis, "Denk je dat mensen te veel focussen op je uiterlijk en niet eens beseffen dat je gewoon een slechte acteur bent?"

Waarop de hartenbreker van Hollywood reageert door zijn kauwgom in het gezicht van de gastheer te spugen.

1 Brie Larsons wilde interview

Brie Larson-interview
Brie Larson-interview

Zittend met Galifinakis voor een hilarisch ongemakkelijk interview, ondervraagt de gastheer de Marvel-superster over alles, van haar oorspronkelijke naam als Gorgonzola Larson tot wanneer de actrice haar eerste menstruatie kreeg.

Het interview begint erg ongemakkelijk als Galifinakis aan Larson vraagt of ze ooit verward raakt met Glow-superster Alison Brie. Hij werkt verder uit door haar te vertellen dat hij haar oorspronkelijk wilde interviewen, maar uiteindelijk bij haar vast kwam te zitten. Zach ondervraagt de actrice ook tijdens haar thuisonderwijsdagen en vraagt of haar reünies op de middelbare school goed en eenzaam zijn?

Aanbevolen: