Hier is hoe lang het duurde voordat Emma Corrin onthulde dat ze werd gecast als Diana

Inhoudsopgave:

Hier is hoe lang het duurde voordat Emma Corrin onthulde dat ze werd gecast als Diana
Hier is hoe lang het duurde voordat Emma Corrin onthulde dat ze werd gecast als Diana
Anonim

De Engelse actrice, vooral bekend van het spelen van de jonge Diana in de vierde aflevering van de Netflix-serie, onthulde hoe lang het haar kostte om de bonen te morsen. En goed, het duurde niet zo lang.

Emma Corrin en Gillian Anderson worstelden om 'The Crown' geheim te houden

Het is begrijpelijk dat een cast om Lady Diana te spelen een levensveranderend moment in het leven van elke actrice zou zijn. De 24-jarige kreeg te horen dat ze de baan had gekregen na een scheikundeles met Josh O'Connor, die Charles speelt.

In een nieuw fragment uit een interview uitgebracht door Netflix, vertelde de actrice over haar eerste reactie toen ze de rol kreeg.

Corrin legde uit dat het haar slechts "vijftien seconden" kostte om het haar huisgenoten te vertellen.

"Mijn huisgenoten kwamen thuis en het lukte me om het voor vijftien seconden aan niemand te vertellen", zei ze openhartig.

Sex Education en X-Files-ster Gillian Anderson had ook moeite om niet van de daken te schreeuwen toen ze werd gecast als Margaret Thatcher. De actrice speelt de Britse premier, bekend als de Iron Lady, in het vierde seizoen van The Crown.

“Ik kon het aan niemand vertellen toen ik werd gecast als Margaret Thatcher,” zei Anderson.

“Hoewel… ik denk van wel,” vervolgde ze.

Emma Corrin keert terug in seizoen vijf van 'The Crown'

De twee actrices zijn de grootste toevoeging aan de cast van de show, gecreëerd door Peter Morgan, Andersons partner.

Het vierde hoofdstuk zal het laatste zijn waarin Olivia Colman als koningin Elizabeth II te zien is. De Fleabag-actrice zal de scepter en kroon doorgeven aan Harry Potter-schurk Imelda Staunton, die de soeverein zal spelen in het vijfde en zesde seizoen.

Ondanks dat de Australische actrice Elizabeth Debicki is gecast in de rol van Diana voor de komende seizoenen, zal Corrin terugkeren in de vijfde aflevering.

“Onder normale omstandigheden is de regel van The Crown dat de hele cast na elke twee series verandert, maar Emma was uitzonderlijk als Di,’ vertelde een insider aan metro.co.uk.

“Dus hoewel Elizabeth de rol overneemt, kijken ze naar manieren waarop haar voorganger kan verschijnen, zij het in flashbacks naar haar jongere jaren.”

In de volgende seizoenen zal ook de verteller van HBO Max, Love Life, Lesley Manville, de rol van prinses Margaret overnemen na Helena Bonham Carter's beurt in seizoen drie en vier.

De rol van prins Charles is nog niet officieel herschikt. Aanhoudende geruchten willen echter dat The Affair-ster Dominic West in gesprek is voor de rol.

Aanbevolen: