Waarom fans nog steeds last hebben van de ontmoeting van deze onbeschofte interviewer met Kristen Bell

Inhoudsopgave:

Waarom fans nog steeds last hebben van de ontmoeting van deze onbeschofte interviewer met Kristen Bell
Waarom fans nog steeds last hebben van de ontmoeting van deze onbeschofte interviewer met Kristen Bell
Anonim

Kristen Bell's CV heeft al centrale rollen in klassieke tv-shows zoals Veronica Mars, Heroes, House of Lies en recenter, NBC's fantasiekomedie, The Good Place.

Desalniettemin was een van haar meest iconische uitvoeringen op televisie tot nu toe geen visuele, aangezien ze de letterlijke stem werd van de tienerdramaserie Gossip Girl, die werd uitgezonden op The CW van 2007 en 2012.

Nu HBO Max opdracht geeft voor een reboot van de originele serie, heeft Bell ook een comeback gemaakt als verteller van de nieuwe versie van de show.

De terugkeer van haar stem op onze schermen lijkt herinneringen te hebben gewekt aan een oude ontmoeting die de actrice een paar jaar geleden op de rode loper had.

Sterren net uitgelijnd

In 2015 werd Bell getikt om samen met Melissa McCarthy te spelen in een op dat moment aanstaande komediefilm. De film ging over een voormalige zakenmagnaat die de brownie-uitverkoop, de dochter van haar assistente, gebruikt om haar weg terug naar de top in kaart te brengen. Oorspronkelijk zou de film Michelle Darnell heten, maar het werd later veranderd in de eenvoudigere, meer herkenbare titel, The Boss.

In de film speelde Bell Claire Rawlings, voormalig assistent van Michelle (McCarthy) die eerder was gestopt met werken voor haar nadat laatstgenoemde was gearresteerd en van al haar rijkdom was beroofd. Wanneer Michelle haar zoekt, stemt Claire ermee in om te helpen en samen met haar dochter Rachel (Ella Anderson) bouwen ze een heel nieuw imperium van de grond af.

Omdat haar achtergrond veel meer op tv was, was Bell blij dat de fiches perfect leken te vallen voor haar om haar rol in The Boss te krijgen. "Ik zag het script en wist dat ze op zoek waren naar iemand zoals ik. Ik had er stiekem altijd van gedroomd om met Melissa en Ben [Falcone - McCarthy's echtgenoot] te werken", vertelde ze in 2016 aan Comingsoon.net.

Kristen Bell en Melissa McCarthy in 'The Boss&39
Kristen Bell en Melissa McCarthy in 'The Boss&39

"Mijn man kent ze al 20 jaar", vervolgde ze. "Ze groeiden samen op in comedy. Ze speelden in The Groundlings en traden op in rare black box-theaters. Daar was ik altijd erg jaloers op. Ik zei altijd tegen hem: 'Ik wil met Ben en Melissa werken!' Dus ik deed op een avond auditie bij hun kantoor en werd de volgende dag gebeld. Echt, de sterren waren precies op één lijn voor mij."

Drama op de rode loper

Nadat de productie van de film in 2015 was afgerond, stond deze gepland voor een release in de Verenigde Staten in april 2016. Het was tijdens de première waar het drama zich afspeelde op de rode loper. Met allerlei media - groot en klein - uitgenodigd om verslag te doen van het evenement, verleende Bell het publiek aan een verslaggever genaamd Kevin Donnelly, die daar verslag deed van The Fix.

Vanaf het begin leek Donnelly bedwelmd en onsamenhangend toen hij de actrice interviewde. Terwijl zijn microfoon over Bells gezicht zwaaide, flapte Donnelly een warboel van woorden uit die weinig zin hadden: "Jij zit hierin, jij bent de baas. Ze is niet… Wie is de baas hierin? Het kan me niet echt schelen, want [onwaarneembaar]."

Terwijl hij stotterde, werd Bell de streken beu en begon weg te lopen. Het was op dit punt dat de dingen echt escaleerden, toen Donnelly haar arm pakte om te proberen haar tegen te houden, terwijl ze al die tijd zei: "Baby, baby, baby, stop [onzichtbaar]."

Dit bleek de laatste druppel te zijn voor Bell, die zich onmiddellijk omdraaide en de verslaggever een klap in zijn gezicht gaf. De klap was nauwelijks zwaar, maar Donnelly draaide zich om en viel naar beneden.

Een echte droomboot

Donnelly stond toen meteen weer op, nog steeds onverstaanbaar mompelend en probeerde over een barricade te klimmen om Bell te blijven achtervolgen. In plaats daarvan strompelde hij naar voren en viel opnieuw op de grond, waardoor de actrice verbijsterd keek hoe de hele aflevering zich dramatisch had ontwikkeld.

Kristen Bell The Boss
Kristen Bell The Boss

Ondanks het spektakel verliep de rest van de première zonder meer drama. De film deed het ook goed, althans aan de commerciële kant, aangezien het een knappe winst van $ 50 miljoen opleverde aan de kassa.

McCarthy prees Bell en de sfeer die ze bracht om in te stellen. "Kristen Bell is een echte droomboot", vertelde ze aan Biography.com. "Ik probeerde iets vreselijks te bedenken om over haar te zeggen… Maar ik kan het gewoon niet! Het klikte meteen tussen ons. Ze is supergek, super grappig, super aardig, en ze maakt deze rare cashew-dips en brengt het naar de ingesteld."

Bijna vijf jaar later lijkt het er echter op dat fans de dramatische aflevering van Bell op de rode loper niet dichterbij zijn gekomen."Jullie hebben wel eens gezien hoe Kristen Bell die verslaggever een klap gaf? Zo niet, dan zou je dat moeten doen", schreef een Twitter-gebruiker. Weer een ander voegde eraan toe: "Hoe is dit de eerste keer dat ik Kristen Bell een enge verslaggever zie slaan? Ik dacht niet dat ik ooit meer van haar zou kunnen houden, maar HIER ZIJN WE."

Aanbevolen: