Hoe dichtbij zijn 'Star Wars'-acteurs Adam Driver en Domhnall Gleeson

Inhoudsopgave:

Hoe dichtbij zijn 'Star Wars'-acteurs Adam Driver en Domhnall Gleeson
Hoe dichtbij zijn 'Star Wars'-acteurs Adam Driver en Domhnall Gleeson
Anonim

Generaal Hux en Kylo Ren vrienden? Niet in dit sterrenstelsel ver, ver weg.

Domhnall Gleeson en Adam Driver's Star Wars personages wilden elkaar misschien vermoorden in de films, maar hetzelfde kan niet gezegd worden in het echte leven.

Hoewel de derde en laatste Skywalker-trilogie is gekomen en gegaan, en The Mandalorian de nieuwe regerende favoriet is, is het nog steeds geweldig om te horen over onze favoriete Star Wars-personages, vroeger en nu. Natalie Portman is Lady Thor en Mark Hamill is tenslotte de Joker.

Nu komt er een nieuwe reeks personages met nieuwe Star Wars-projecten, maar terwijl we erop wachten, laten we eens horen hoe dicht Driver en Gleeson bij elkaar zijn.

Driver en Gleeson werkten echt goed samen…toen Gleeson zijn regels kon onthouden

Star Wars is geen Star Wars zonder zijn echt ingewikkelde jargon. Je weet wel, dingen als, "WAAROM JE BLIJFT… HALFTIG… STROUW UITZIEND… NERF-HERDER!"

Alleen omdat George Lucas de nieuwste trilogie niet heeft geschreven, wil nog niet zeggen dat het jargon waar we van houden niet zou blijven bestaan. Gleeson weet dit maar al te goed, omdat sommige regels hem van tijd tot tijd hebben doen struikelen.

Geen wonder, met regels als: "We volgden hun verkenningsschip naar het Ileenium-systeem," en, "Vandaag is het einde van de Republiek. Het einde van een regime dat instemt met wanorde. Op dit moment in een systeem ver van hier, de Nieuwe Republiek liegt tegen de melkweg terwijl ze in het geheim het verraad van de schurken van het Verzet ondersteunt."

Maar toen Gleeson niet in de war raakte met zijn teksten, werkte hij eigenlijk met Driver aan het improviseren ervan. In de woorden van Gleeson helpt Driver om 'het fris te houden'.

"Adam houdt het fris op zijn eigen onnavolgbare manier, maar het script was in fantastische staat toen ik het las, wat vroeg was, en dat was leuk, dus we wisten wat we aan het doen waren," zei Gleeson.

Om die scènes te laten werken, om het duister of de humor te laten werken, moet de bedoeling serieus zijn, dus het was niet de hele tijd hardop lachen, maar Rian is een geweldige aanwezigheid op de set en dus natuurlijk is Adam, dus het is een geweldige tijd, maar ik zou niet zeggen dat het een minuut lachen is!

"Je maakt je altijd zorgen en hebt faalangst, en je wilt aan de verwachtingen voldoen - de beste mensen die ter wereld werken aan deze film werken aan deze film, dus daar wil je aan voldoen! - en het is Maar mensen die goed zijn, hebben de neiging om het niveau van degenen die om hen heen werken te verhogen."

Gleeson dacht dat coureur hilarisch was op de set… zelfs tijdens serieuze scènes

Hoewel sommigen Driver hebben bestempeld als een behoorlijk serieuze man, zegt Gleeson dat hij best grappig kan zijn als hij dat wil. Hij staat er zelfs om bekend grappig te zijn tijdens serieuze scènes.

Gleeson legde aan The Hollywood Reporter uit dat Driver serieus meende tijdens scènes, maar toen de camera niet aan het filmen was, was hij wat relaxter en kon hij grappen maken.

"Mijn ervaring met hem was niet dat hij de hele tijd aan was; mijn ervaring met hem was dat hij de hele tijd aan was toen de camera draaide," zei hij. "Maar tussendoor, nee. Het hangt ook af van de scène. Als je gewoon samen door een gang loopt en het is van achteren geschoten, dan hoef je er niet zo veel over na te denken en kun je lachen.

"Als je veel regels moet onthouden en je hebt net een intense karakternoot gekregen, dan is er al genoeg aan de hand zonder kloppende grappen toe te voegen, maar Adam kan hilarisch zijn op de set. Op een dag vertelde hij een van mijn favoriete grappen toen we op de set waren. Hij is echt een grappige kerel. Dus, afhankelijk van de dag, is Adam hilarisch, maar hij is altijd goed."

Ze waren Comic-Con Buddies

Comic-Con kan zelfs de meest ervaren acteurs en actrices in Hollywood intimideren. Dus natuurlijk, als je van plan bent om te verschijnen en over de rode loper te lopen en de panelen te doen, heb je waarschijnlijk een mede-ster nodig om alles mee te doen.

Sinds Driver en Gleeson veel samen filmden en de schurken waren voor de nieuwste Star Wars-trilogie, werden ze vrienden.

Tijdens een Comic-Con-interview zei Driver dat er mensen waren die voor het evenement hadden gekampeerd, waardoor hij dacht dat hij iets goeds moest zeggen. Hij ging ook in op de gemakkelijke manier van fotograferen en de improvisatie die ze deden.

Tijdens hun tijd in Star Wars verwelkomden Gleeson en Driver alle vragen over hun personages, maar bepaalde fantheorieën waren absoluut verbaasd en maakten Gleeson zelfs een beetje bang.

Behalve dat ze een geweldige werkervaring met elkaar hebben en samen op Comic-Con kunnen rondhangen, zijn Gleeson en Driver net zo hecht als alle andere co-sterren. Er is niet veel bekend over hun relatie, maar aan de andere kant is er ook niet veel bekend over het privéleven van Driver.

Eén ding is zeker, we weten dat geen van beiden zal vallen in de "carrièrevloek" waar sommige Star Wars-acteurs en actrices in zijn gevallen. Star Wars maakte ze alleen maar populairder… en meer in contact met de Force.

Aanbevolen: