Rapper Webbie schrikt fans af als hij instort tijdens zijn liveshow

Inhoudsopgave:

Rapper Webbie schrikt fans af als hij instort tijdens zijn liveshow
Rapper Webbie schrikt fans af als hij instort tijdens zijn liveshow
Anonim

Op een bepaald moment, kort na zijn optreden, keek hij een beetje 'af' voor fans, en begon toen plotseling te wankelen en er ziek en gedesoriënteerd uit te zien.

Tot groot ongenoegen van alle aanwezigen op vrijdagavond, struikelde Webbie en viel in een gedesoriënteerde toestand. De situatie was duidelijk nijpend, omdat bewakers moeite hadden om hem te helpen, en eerstehulpverleners werden opgeroepen om ter plaatse te komen.

Het evenement, dat werd gehouden in de 213 Lux Lounge in Roanoke, Virginia, was een uitverkochte show en camera's bleven draaien om het moment vast te leggen waarop Webbie op de grond viel en de schokkende momenten van zichtbare ziekte die eraan voorafgingen zijn val.

Fans waren geschokt en gingen naar sociale media als reactie op dit schokkende incident.

Webbie's dramatische ziekte

Fans kwamen naar dit live-evenement om vermaakt te worden door Webbie, maar dit was helemaal niet wat ze verwachtten te zien.

De rapper vertoonde zichtbare tekenen van ziekte en leed duidelijk aan een soort medisch noodgeval. Hij probeerde snel het podium en het gebouw te verlaten, en terwijl hij probeerde privacy te zoeken in zijn moment van nood, net toen hij de uitgangsdeur bereikte, laten camera's zien dat de artiest dramatisch op de grond v alt.

Bewakers zwermden bij Webbie toen hij begon te struikelen, en hielpen hem zo goed als ze konden, voordat zijn lichaam het volledig op hem begaf en hij in zichtbare medische nood verkeerde.

Hij werd afgevoerd naar het ziekenhuis en werd later behandeld en vrijgelaten. De eerste rapporten suggereerden dat dit mogelijk een aanval was, maar later werd verduidelijkt dat het geen aanval was, maar er werd geen nieuwe informatie over zijn toestand vrijgegeven aan het publiek.

Fans gingen naar sociale media om hun gedachten over deze traumatische ervaring te delen.

Fans zijn geschokt om Webbie zo ziek te zien

Toen de beveiliging hem oppakte en hem haastte naar medische professionals, begonnen fans hun bezorgdheid te tweeten en de video van zijn moment van ziekte op sociale media uit te zenden.

Opmerkingen inbegrepen; Groot voor zijn team, hoewel jullie hem daar sneller hadden moeten krijgen zodra hij stopte, zou ik hem als een kind in mijn armen hebben gedragen en voor hem naar die auto zodat we hem naar het ziekenhuis kunnen stampen er is geen ambulance die hem snel kan bereiken,' en 'Zijn team is geweldig. Ze hebben hem goed afgedekt om te voorkomen dat mensen video's zouden maken terwijl hij in nood was. Ze zorgden ervoor dat hij hetero was. Beterschap Webbie.'

Anderen schreven om te zeggen; 'dit is heel eng' 'vreselijk om een man in deze vorm te zien,' 'hij heeft al jaren epileptische aanvallen, misschien heeft hij een medische aandoening' en 'ik hoop dat hij niet aan de drugs was'.

Extra gesprekken omvatten; "gebeden omhoog", "word beter, broer", en "dit was moeilijk om naar te kijken, ik hoop dat hij in orde is."

Aanbevolen: