Had het uiteenvallen van Camila Cabello en Shawn Mendes iets te maken met haar gewichtstoename?

Inhoudsopgave:

Had het uiteenvallen van Camila Cabello en Shawn Mendes iets te maken met haar gewichtstoename?
Had het uiteenvallen van Camila Cabello en Shawn Mendes iets te maken met haar gewichtstoename?
Anonim

Shawn Mendes en Camila Cabello schokten fans toen ze elk op sociale media aankondigden dat ze besloten hebben om hun eigen weg te gaan als een romantisch stel. Hun identieke uitspraken die in hun verhalen werden gedeeld, luidden: "Hallo jongens, we hebben besloten om onze romantische relatie te beëindigen, maar onze liefde voor elkaar als mensen is sterker dan ooit. We begonnen onze relatie als beste vrienden en zullen beste vrienden blijven. We stellen uw steun vanaf het begin en in de toekomst zeer op prijs." De splitsing komt nadat meerdere geruchten de kop opstaken dat de twee hun eigen weg waren gegaan.

TMZ heeft Camila enkele uren voor de splitsing in Los Angeles ingehaald en meldde dat ze weigerde commentaar te geven nadat ze had gevraagd hoe het met Shawn ging. Fans hebben totaal verschillende theorieën over waarom ze uit elkaar zijn gegaan, en volgens hen is de relatie op de klippen gelopen nadat Shawn Camila's fysieke uiterlijk steeds minder leuk begon te vinden. Blijkbaar geeft de Treat You Better-zangeres de voorkeur aan het daten van vrouwen die er op een bepaalde manier uitzien, en Camila voldeed aan de voorkeur totdat ze dat niet meer deed. Sommige mensen vragen zich inderdaad af of hun relatiebreuk iets te maken heeft met Camila's gewichtstoename.

Shawn Mendes heeft iets met modellen en 'typische' modellichamen

Een paar maanden geleden ging een openhartige, ongeretoucheerde bikini-opname van Camila Cabello op het strand met haar inmiddels ex-vriend, Shawn Mendes, viraal. Camila draagt een blauwe tie-dye bikini op de foto terwijl ze schijnbaar geïrriteerd lijkt door de paparazzi. Hoewel sommige fans haar lichaam prezen, zeiden anderen er geen aardige dingen over.

Zoals een fan op Twitter opmerkte: "Ik heb het gevoel dat Shawn meer een esthetische is. Hij houdt van mooie verschijningen. En Camila is het op de een of andere manier kwijtgeraakt. Hij voelt zich altijd ongemakkelijk bij haar. Hij had altijd al iets met modellen, dat gaf hij in interviews toe. Triest, heel verdrietig."

Deze opmerking is voor sommige mensen heel logisch, aangezien Shawn de breuk heeft veroorzaakt. Als een bron vertelde E! Nieuws dat Shawn het ter sprake bracht, en hoewel Camila erg overstuur was over de splitsing, was ze het ermee eens dat het maar het beste was. De bron zei ook dat Shawn en Camila besloten om met elkaar in contact te blijven. Blijkbaar werd de relatie muf en zelfgenoegzaam, dus besloten ze dat ze beter vrienden konden worden.

Heeft Camila Cabello gewoon niet meer van Shawn Mendes gehouden?

Volgens fans was een van de redenen waarom Camila niet meer van Shawn hield, dat ze in de eerste plaats nooit romantisch van hem hield. Voor degenen die zich herinneren, toen Camila met Shawn begon te daten, had ze het net uitgemaakt met Matthew Hussey.

Andere mensen wezen op het verschil tussen hoe Camila reageerde op het uiteenvallen van Matthew en hoe ze reageerde nadat ze het uitmaakte met Shawn. Nadat ze het uitmaakte met Matthew, was ze zo verdrietig, maar de zaak was nauwelijks hetzelfde met Shawn. Zoals een fan schreef na het plaatsen van vrolijke foto's van Camila: "Kijk naar haar. Ja, dit is recent. Nadat Camila Cabello het uitmaakte met Matthew Hussey, was ze zo ellendig en bleef ze huilen, nam een pauze van sociale media, ze ging zelfs in depressie. Maar nadat ze Shawn Mendes heeft verlaten, lacht, lacht ze en is ze erg actief op sociale media."

Twittergebruikers suggereerden zelfs dat Camila terug moest gaan naar Matthew omdat ze nooit ophield met van hem te houden. Ze zeiden dat ze er echt verliefd uitzag op Matthew, maar ze probeerde gewoon gelukkig te zijn met Shawn.

Shawn Mendes en Camila Cabello's relatie tijdlijn

Zoals veel fans weten, begon ShawMila in juli 2019 te daten, rond dezelfde tijd dat ze hun geweldige single en muziekvideo voor Señorita uitbrachten. Ze hielden aanvankelijk de lippen stijf op elkaar over hun romance tot de pandemie toen ze naar Miami verhuisden om bij de familie Cabello te zijn, wat Shawn beschreef als een "echt mooie ervaring" tijdens een interview met Zane Lowe van Apple Music.

De twee vierden hun tweejarig jubileum in juli en kwamen een paar maanden geleden zelfs in de Halloween-sfeer, dus fans zijn behoorlijk geschrokken van het nieuws. Dat gezegd hebbende, zowel Shawn als Camila zijn buitengewoon open geweest over hun relatieproblemen en hebben gedetailleerde manieren om met ruzie om te gaan, zoals Camila in een Instagram-bericht van november 2020 deelde: "Het is niet zo eenvoudig als het soms op foto's lijkt. Soms is het rommelig en ongemakkelijk en lelijk, lol. Maar er gaat niets boven de aantrekkingskracht, de KRACHT die liefde is, om het licht in de duisternis te zijn."

Aan de andere kant werd er gespeculeerd dat Camila het beu was om met Shawn te daten voor PR. Shawn en Camila leerden elkaar in 2014 kennen toen ze beiden het voorprogramma van Austin Mahone: Live on Tour waren. In 2015 brachten ze samen hun nummer I Know What You Did Last Summer uit. Destijds waren er geruchten dat ze samen waren, maar zowel Camila als Shawn ontkenden elke romantische relatie. Echter, na het uitbrengen van hun single Señorita, werden ze een koppel, wat voor sommigen verdacht was. Op dit moment lijken de zangers het in hun eentje beter te doen.

Aanbevolen: