Deze meervalparen bleven na de show in contact

Inhoudsopgave:

Deze meervalparen bleven na de show in contact
Deze meervalparen bleven na de show in contact
Anonim

MTV is de thuisbasis van enkele van de meest populaire realityshows van de moderne tijd. The Challenge - en zijn verschillende spin-offvarianten - hebben bijvoorbeeld fans op het kabelkanaal de afgelopen twee en een half decennium vermaakt. Volgens IMDb is Catfish: The TV Show (vaak eenvoudig gestileerd als Catfish) een van de hoogst genoteerde realityshows op MTV, met een score van 7,1. De serie is gebaseerd op een gelijknamige documentaire uit 2010 en volgt presentator Nev Schulman terwijl hij deelnemers helpt erachter te komen of mensen op wie ze online verliefd werden, echt zijn of niet.

De eerste zeven seizoenen van Catfish presenteerde Schulman de show samen met collega-maker Max Joseph. Laatstgenoemde stopte in 2017 om zich uitsluitend op zijn filmcarrière te concentreren.

Gezien zijn essentie, is Catfish het toneel geweest van veel dramatische ruzies tussen online correspondenten en geliefden. Het is begrijpelijk dat de meesten na de show niets meer met elkaar te maken hebben gehad, maar er zijn er die toch contact zijn gebleven.

9 Lauren & Derek

Seizoen 2-deelnemers Lauren Meler en Derek Shullenbarger ontmoetten elkaar voor het eerst op MySpace en hadden al meer dan acht jaar online met elkaar gesproken. Derek had altijd geweigerd videogesprekken te voeren, wat de fans van Lauren en Catfish ertoe bracht dat hij niet echt was.

Hij bleek echter echt genoeg te zijn, en ze werden het eerste stel dat zich ooit in de show verloofde. Hoewel ze jaren later uit elkaar gingen, hebben ze contact gehouden.

8 Ashley & Mike

In een van de meest trieste Catfish-verhalen zijn Ashley Sawyer en Michael Fortunato uit aflevering 10 van seizoen 2 sindsdien overleden. Het paar was elkaar dramatisch aan het catfishen, voordat ze elkaar echt ontmoetten en elkaar leerden kennen.

Mike stierf in 2013 aan een longembolie, toen Ashley hem prees als 'de meest eerlijke, loyale persoon die ik ooit in mijn leven heb ontmoet'. Tragisch genoeg volgde ze hem in 2016 in de dood, na een vermoedelijke overdosis drugs.

7 Kya & Alyx

Net als Mike en Ashley waren Kya en Alyx allebei aan het catfishen, hoewel Kya het van tevoren al had bekend. Ze zou later leren dat haar nieuwe online liefde eigenlijk een transgender man was die Dani heette.

Hoewel ze volhardden in hun relatie na de show, duurden ze niet lang daarna. Sindsdien hebben ze ook alle communicatie tussen hen stopgezet.

6 Zak & Garrett

Zak Awry en Garrett Hartman waren al een tijdje online aan het chatten toen Zak besloot dieper te graven en erachter te komen of hij met een echt persoon sprak. Hoewel er enkele vroege rode vlaggen waren in de Catfish-onderzoeken, bleek Garrett een echt persoon te zijn.

De twee kwamen samen na hun interactie in de show, hoewel wordt aangenomen dat ze later hun eigen weg zijn gegaan.

5 Artis & Justin

Catfish heeft in de loop der jaren een aantal echt wilde afleveringen gehad. Een kanshebber voor de eerste plaats behoort mogelijk tot aflevering 9 van het tweede seizoen. De aflevering bevatte Artis, die dacht dat hij de liefde had gevonden met een mooie vrouw genaamd Jess.

Jess bleek zelfs een andere kerel te zijn met de naam Justin. Desondanks werden de twee vrienden en postten zelfs een keer een video van hen samen na de show.

4 Whitney & Bre

In een andere Catfish-eerste hebben Whitney en Bre, al lang online geliefden, een plan gemaakt om een nepscenario te creëren zodat ze in de show zouden verschijnen. Whitney was het lokaas dat Catfish benaderde en beweerde dat monetaire beperkingen hen ervan hadden weerhouden om elkaar in het echte leven te ontmoeten.

Uiteindelijk betrapten Nev Schulman en Max Joseph hen op hun leugen. In 2016 liet een video op het YouTube-kanaal van Bre doorschemeren dat het paar nog steeds in elkaars leven is.

3 Leuh & Justin

Het verhaal van Leuh Terrigino en Justin Croom uit seizoen 5, aflevering 3 van Catfish was een speciale: hoewel de laatste een legitiem persoon bleek te zijn, leek hij een andere echte relatie te hebben, en hij had heeft nooit over Leuh gesproken met een van zijn goede vrienden.

Ondanks deze moeilijke start kwamen Leah en Justin uiteindelijk bij elkaar en begonnen zelfs over het huwelijk te praten. Ze waren een van de weinige koppels met een prachtig succesverhaal na de show, hoewel ook zij nooit standhielden.

2 Matt & Kim

In seizoen 7 vond nog een ander uniek evenement plaats op Catfish. Nadat bewezen was dat het paar Matt en Kim echte mensen waren, ondanks dat ze elkaar nog nooit eerder persoonlijk hadden ontmoet, vroeg ze hem om de peetvader van haar dochter te zijn, wat hij accepteerde.

De aflevering blijft een van de vreemdste, met fans op Reddit die het "pijnlijk onhandig" en "bizar" noemen.

1 Rico & James

Rico Swaqq dacht dat hij de ware liefde had gevonden toen hij online begon te chatten met een man genaamd Ja'mari. De laatste deed zich voor als model, hoewel dat uiteindelijk niet waar bleek te zijn en zijn naam James bleek te zijn.

Toch besloten de twee vrienden te worden en contact te houden. Hun liefdesverhaal eindigde echter met de leugens.

Aanbevolen: