Naast Tom Cruise, wie zijn de rijkste Top Gun: Maverick Stars?

Inhoudsopgave:

Naast Tom Cruise, wie zijn de rijkste Top Gun: Maverick Stars?
Naast Tom Cruise, wie zijn de rijkste Top Gun: Maverick Stars?
Anonim

De actiedramafilm Top Gun: Maverick ging in première in mei 2022 en fans over de hele wereld waren verheugd om Tom Cruise opnieuw te zien als Captain Pete "Maverick" Mitchell. De film is het vervolg op de film Top Gun uit 1986 en naast Cruise zijn er Miles Teller, Jennifer Connelly, Jon Hamm en nog veel meer te zien. Op het moment van schrijven heeft de film een 8,6-rating op IMDb en een brutowinst van meer dan $ 783,8 miljoen aan de kassa. Oorspronkelijk wilde Tom Cruise het vervolg niet maken, maar gelukkig veranderde hij van gedachten.

Terwijl Tom Cruise ongetwijfeld de rijkste Top Gun: Maverick-ster is met een nettowaarde van $ 600 miljoen, bekijken we vandaag hoe rijk de rest van de cast van de film is. Blijf scrollen om erachter te komen wie het op een na rijkste castlid van de film is met een nettowaarde van $50 miljoen!

8 Lewis Pullman heeft een nettowaarde van $1,5 miljoen

Lewis Pullman scène piloot
Lewis Pullman scène piloot

De lijst wordt afgetrapt door Lewis Pullman die Lt. Robert "Bob" Floyd speelt in Top Gun: Maverick. Afgezien van deze rol staat de acteur bekend om zijn verschijning in films als The Strangers: Prey at Night en Bad Times at the El Royale, evenals de miniserie Catch-22. Op het moment van schrijven heeft Lewis Pullman naar schatting een nettowaarde van $ 1,5 miljoen.

7 Jay Ellis heeft een nettowaarde van $3 miljoen

De volgende op de lijst is Jay Ellis die Lt. Reuben "Payback" Fitch speelt in de actiedramafilm. Naast Top Gun: Maverick, speelde Ellis ook in projecten zoals de shows The Game en Insecure, evenals de horrorfilm Escape Room.

Volgens Celebrity Net Worth heeft Jay Ellis momenteel naar schatting een nettowaarde van $ 3 miljoen.

6 Glen Powell heeft een nettowaarde van $7 miljoen

Laten we verder gaan met Glen Powell die Lt. Jake "Hangman" Seres speelt in Top Gun: Maverick. Naast het actiedrama speelde Powell ook in films als The Dark Knight Rises, Everybody Wants Some!!, Hidden Figures, Set It Up, evenals de comedy-horrorshow Scream Queens. Op het moment van schrijven heeft Glen Powell naar schatting een nettowaarde van $ 7 miljoen.

5 Miles Teller heeft een nettowaarde van $10 miljoen

Miles Teller die Lt. Bradley "Rooster" Bradshaw speelt in de actiedramafilm is de volgende. Naast Top Gun: Maverick staat Teller ook bekend om zijn hoofdrol in films als The Spectacular Now, Whiplash, The Divergent Series, War Dogs, Bleed for This en Thank You for Your Service. Volgens Celebrity Net Worth wordt Miles Teller momenteel geschat op een nettowaarde van $ 10 miljoen.

4 Val Kilmer heeft een nettowaarde van $10 miljoen

De volgende op de lijst is Val Kilmer die admiraal Tom "Iceman" Kazansky speelt in Top Gun: Maverick. Afgezien van deze rol staat Kilmer bekend om zijn hoofdrol in projecten als The Doors, True Romance, The Ghost and the Darkness, Batman Forever en The Saint.

Volgens Celebrity Net Worth wordt momenteel ook geschat dat Val Kilmer een nettowaarde heeft van $ 10 miljoen.

3 Ed Harris heeft een nettowaarde van $25 miljoen

Ed Harris-scène
Ed Harris-scène

Laten we verder gaan met Ed Harris die vice-admiraal Chester "Hammer" Cain speelt in het actiedrama. Naast Top Gun: Maverick speelde Harris ook in films als A Beautiful Mind, Gone Baby Gone, State of Grace en The Lost Daughter, evenals in shows als Empire Falls en Westworld. Volgens Celebrity Net Worth wordt Ed Harris momenteel geschat op een nettowaarde van $ 25 miljoen.

2 Jon Hamm heeft een nettowaarde van $45 miljoen

Jon Hamm speelt in Top Gun: Maverick
Jon Hamm speelt in Top Gun: Maverick

Jon Hamm die vice-admiraal Beau "Cyclone" Simpson speelt, is de volgende. Naast zijn rol in de actiedramafilm, staat Hamm ook bekend om zijn hoofdrol in shows als Mad Men, Good Omens, Unbreakable Kimmy Schmidt en Parks and Recreation, evenals de films The Day the Earth Stood Still, Million Dollar Arm, Bruidsmeisjes, slechte tijden in de El Royale en Baby Driver. Volgens Celebrity Net Worth wordt Jon Hamm momenteel geschat op een vermogen van $ 45 miljoen.

1 Jennifer Connelly heeft een nettowaarde van $50 miljoen

En tot slot, Jennifer Connelly, die Penelope "Penny" Benjamin speelt in Top Gun: Maverick, eindigt de lijst op plek nummer één. Naast het actiedrama speelt Connelly ook in films als A Beautiful Mind, Dark Water, He's Just Not That Into You en The Day the Earth Stood Still - evenals in de dystopische show Snowpiercer. Volgens Celebrity Net Worth wordt Jennifer Connelly momenteel geschat op een nettowaarde van $ 50 miljoen, wat haar de op een na rijkste ster van het Top Gun-vervolg maakt.

Aanbevolen: