De enige film waarvan Timothee Chalamet spijt heeft van het maken

Inhoudsopgave:

De enige film waarvan Timothee Chalamet spijt heeft van het maken
De enige film waarvan Timothee Chalamet spijt heeft van het maken
Anonim

Een snel rijzende ster zijn in Hollywood is iets dat maar weinigen kunnen bereiken, maar het is moeilijk om te profiteren van de kansen die worden geboden. Eén verkeerde beweging kan alles doen zinken, terwijl het nemen van het juiste project iemands carrière in een mum van tijd kan verbeteren.

Timothée Chalamet is een van de meest populaire jonge acteurs die tegenwoordig werkt, en de voormalige YouTuber heeft een geweldig jaar achter de rug, met nog veel meer aan dek. Hij heeft tot nu toe veel succes gehad, maar er is één film waar hij gestaag afstand van neemt.

Laten we eens kijken naar Chalamet en de enige film die hij begon weg te duwen.

Timothee Chalamet is een rijzende ster

Mensen die enige schijn van aandacht hebben besteed aan de filmindustrie, kunnen bevestigen dat Timothée Chalamet een van de meest populaire jonge sterren in de entertainmentindustrie is. Niet alleen boekt hij vooruitgang met zijn fantastische optredens, maar hij is schijnbaar gehecht aan elk groot project dat in ontwikkeling wordt gebracht.

De acteur is al genomineerd voor een Oscar en een overvloed aan andere prijzen, en als zodanig willen filmstudio's niets liever dan met hem samenwerken.

Bewijs nodig? Volgens CinemaBlend: "Hij deed auditie voor een paar opmerkelijke films, waaronder, maar niet beperkt tot, Nicolas Winding Refn's The Neon Demon, Tim Burton's Miss Peregrine's Home For Peculiar Children en The Theory of Everything, maar hij liep niet weg met die respectievelijke rollen."

Voeg Spider-Man van de MCU toe en het is duidelijk dat grote studio's hem zo vaak mogelijk in grote rollen willen hebben.

Alsof het nog niet overduidelijk is, is Timothée Chalamet een van de grootste rijzende sterren in Hollywood. Hoewel hij veel heeft om naar uit te kijken, heeft hij al een waanzinnige hoeveelheid credits verzameld, die er allemaal toe hebben bijgedragen dat hij is gekomen waar hij nu is.

De acteur heeft al een indrukwekkende lijst met credits

Hoewel hij nog relatief jong is in zijn carrière en veel ruimte heeft om te verbeteren, stapelt Timothée Chalamet al een lijst met credits op waar elke artiest zo ongeveer alles voor zou doen. Dit is te danken aan het feit dat er een heleboel kansen op zijn pad zijn gekomen, maar het belangrijkste is dat hij deze gouden kansen heeft kunnen verzilveren.

Tot nu toe hebben fans de acteur gezien in films als Interstellar, Love the Coopers, Call Me by Your Name, Lady Bird, Beautiful Boy, The King en Little Women.

Alleen al dit jaar was hij te zien in The French Dispatch, Dune en Don't Look Up, allemaal films die veel ophef veroorzaakten.

Het is echt opmerkelijk dat Chalamet al in zoveel succesvolle projecten heeft gezeten, maar er is er één waarvan hij heeft geprobeerd afstand te nemen.

Timothée Chalamet betreurt zijn verschijning in 'A Rainy Day In New York'

Als er één film is waar Timothée Chalamet zeker moeite mee heeft om aan te werken, dan is het de film A Rainy Day in New York, die werd geregisseerd door Woody Allen.

De filmmaker was ooit een gerespecteerd lid van de filmindustrie, maar in de loop van de tijd is hij verwikkeld geraakt in een hoop controverse, wat mensen heeft verzuurd om met hem samen te werken.

Zoals de Chalamet zelf zei: "Ik ben in een paar recente interviews gevraagd over mijn beslissing om afgelopen zomer met Woody Allen aan een film te werken. Ik kan de vraag niet rechtstreeks beantwoorden vanwege contractuele verplichtingen. Maar wat ik wel kan zeggen is dit: ik wil niet profiteren van mijn werk aan de film, en daarom ga ik mijn hele salaris doneren aan drie goede doelen: Time's Up, het LGBT-centrum in New York, en Rainn [het nationale netwerk voor verkrachting, misbruik en incest]."

“Ik wil het waard zijn om schouder aan schouder te staan met de dappere artiesten die vechten voor de behandeling van alle mensen met het respect en de waardigheid die ze verdienen,” vervolgde hij.

De acteur was erg voorzichtig met zijn woorden, en we moeten hem de eer geven dat hij opkomt voor waar hij in gelooft. Het is duidelijk dat hij zijn best doet om afstand te nemen van de voordelen van het werken met iemand als Woody Allen.

Tegenwoordig maakt Timothée Chalamet de juiste stappen, en het is geweldig om te zien dat hij een goede morele steun heeft om zijn immense talent te ondersteunen.

Aanbevolen: