‘Game Of Thrones’-ster Peter Dinklage-functies in Netflix-thriller ‘I Care A Lot’

Inhoudsopgave:

‘Game Of Thrones’-ster Peter Dinklage-functies in Netflix-thriller ‘I Care A Lot’
‘Game Of Thrones’-ster Peter Dinklage-functies in Netflix-thriller ‘I Care A Lot’
Anonim

In de film spelen ook Dianne Wiest, Chris Messina en Eiza Gonzàlez.

Wat te verwachten van Peter Dinklage's nieuwste film 'I Care A Lot'

In de film speelt de voor een Oscar genomineerde Pike als Marla Grayson, een wettelijke voogd die een lucratief plan heeft om te profiteren van haar oudere klanten. Als ze een fout maakt, activeert ze per ongeluk een machtige vijand, Roman Lunyov, gespeeld door Dinklage.

I Care a Lot is geregisseerd door J Blakeson. De Engelse filmmaker is vooral bekend van zijn eerste speelfilm, The Disappearance of Alice Creed, met in de hoofdrol Gemma Arterton.

Dinklage zal een varkenspremiejager uitspreken en Cyrano spelen

Onder het aankomende project van Dinklage is de animatiefilm Hippig. De met een Emmy en Golden Globe bekroonde acteur heeft zich aangesloten bij een met sterren bezaaide cast, met ook Lilly Singh, Rainn Wilson en RuPaul, evenals Dany Boon en komiek Hannah Gadsby. De film heeft nog geen releasedatum.

Dinklage en Singh zullen respectievelijk de hoofdrollen inspreken, Hippig en Pickles.

Hitpig speelt zich af in een futuristische wereld waar het titelpersonage een premiejager is. Zijn volgende hit is Pickles, een naïeve, opgewekte olifant die is ontsnapt uit de klauwen van een kwaadaardige biljonair.

Ondanks dat Hitpig in eerste instantie vastbesloten is om de parmantige dikhuid te vangen, krijgt het onwaarschijnlijke paar onverwacht een band tijdens een uitdagend avontuur dat hen over de hele wereld zal voeren.

Dinklage zal ook de titelrol spelen in de musicalfilm Cyrano, die in 2022 uitkomt. De film, geregisseerd door Pride and Prejudice en Atonement-filmmaker Joe Wright, wordt momenteel gefilmd. De film is een bewerking van de musical, waarbij Dinklage en Haley Bennett hun toneelrollen als Cyrano en Roxanne hernemen. Brian Tyree Henry en Ben Mendelsohn zullen ook de hoofdrol spelen.

Een bewerking van het toneelstuk geschreven door Edmond Rostand in 1897, de musical is geschreven door ervaren regisseur, schrijver en toneelactrice Erica Schmidt, die ook de vrouw van Dinklage is.

I Care a Lot is vanaf 19 februari 2021 te streamen op Netflix

Aanbevolen: