Fans reageren op Oscar Isaac met in de hoofdrol als Solid Snake in 'Metal Gear Solid

Fans reageren op Oscar Isaac met in de hoofdrol als Solid Snake in 'Metal Gear Solid
Fans reageren op Oscar Isaac met in de hoofdrol als Solid Snake in 'Metal Gear Solid
Anonim

De beroemde Star Wars-acteur, Oscar Isaac, tekende onlangs bij de videogamefilm Metal Gear Solid, waar hij de rol van Solid Snake zal spelen.

Slechts een jaar geleden, in maart 2019, in een interview met IGN, toen hem werd gevraagd in welke film de met sterren bezaaide line-up (inclusief Isaac) wilde spelen, uitte Isaac snel zijn interesse in de Hideo Kojima-klassieker.

"Metal Gear Solid, dat is het," zei Isaac. "Daar gooi ik mijn hoed voor in."

Het lijkt erop dat Isaac's droom uitkwam, aangezien de Kong: Skull Island-regisseur Jordan Vogt-Roberts de Ex Machina-acteur cast voor de langverwachte verfilming van de Metal Gear Solid-videogame.

Het nieuws bereikte gisteren Twitter en fans stroomden toe om hun mening over deze beslissing te delen.

Terwijl de meesten deze casting graven, waren er sommigen die wezen op de verschillen tussen de acteur en het beroemde personage:

De film v alt onder de paraplu van Sony, met Avi Arad, producent van Spider-Man: Into the Spider-Verse, die het script produceert, en Derek Connolly, co-schrijver van de Jurassic World-trilogie, die het script schrijft.

Behalve dit project is Isaac al bezig met de opnames voor de Marvel Studios-serie Moon Knight op Disney+, samen met The Great Machine, een stripboekversie. Dit, samen met de aanhoudende onzekerheid die de pandemie met zich meebrengt, is de reden waarom er nog niet veel informatie is over de startdatum van de productie.

Het lijkt er echter op dat de regisseur de bal aan het rollen heeft gekregen, met zijn aankondiging over het zes jaar durende project in juli 2020.

Aanbevolen: