Kelly Osbourne noemde deze beroemde DJ haar soulmate

Inhoudsopgave:

Kelly Osbourne noemde deze beroemde DJ haar soulmate
Kelly Osbourne noemde deze beroemde DJ haar soulmate
Anonim

Kelly Osbourne,37, heeft een moeilijke romantische geschiedenis gehad. De ster van Osbournes heeft in de loop der jaren verschillende relaties gehad, maar heeft nog geen blijvende liefde gevonden. Er lijken echter dingen te veranderen voor Kelly. Ze is een nieuwe fase in haar leven ingegaan waarin ze vrede met zichzelf voelt en eindelijk bloeit in haar zelfvertrouwen en carrière. Zo lijkt ze ook romantisch haar draai te vinden, met het nieuws dat ze nu met Slipknot DJ Sid Wilson aan het daten is. Hoewel hun relatie nog maar in de kinderschoenen staat, zouden ze erg gelukkig zijn en genieten ze ervan om veel tijd samen door te brengen als koppel.

Het paar is tot nu toe een beetje verlegen geweest bij het bespreken van hun relatie. Dus zijn ze echt aan het daten? En zo ja, hoe gaat het met hun romance?

6 Wie is DJ Sid Wilson van Slipknot?

Sid Wilson is een bekende DJ en rapper en staat bekend om zijn keyboardspeler in de band Slipknot. Wilson werkt al dertig jaar in de muziekindustrie en heeft voor zijn werk talloze muziekonderscheidingen ontvangen.

Net als Kelly heeft Wilson ook Engels erfgoed, en de twee delen wederzijdse passies voor tatoeages, dieren en muziek. Kelly's muzikale achtergrond komt van haar ouders: de beroemde rocker Ozzy Osbourne van de band Black Sabbath en muziekmanager-moeder Sharon. Haar eigen interesses zijn divers, maar ze is misschien het best bekend voor haar optreden in de familierealityshow The Osbournes en als presentatrice van de hitshow Fashion Police voor meerdere jaren.

5 Wanneer ontmoette Kelly Osbourne Sid Wilson?

Hoewel het paar elkaar de afgelopen maanden pas romantisch begon te zien, kennen Kelly en Sid elkaar al jaren.

"Kelly en Sid ontmoetten elkaar toen zijn band in 1999 op tournee was met Ozzfest", vertelde een bron aan People magazine. Ozzfest is een populair muziekfestival dat is opgericht door Kelly's ouders, Sharon en Ozzy. "Sindsdien zijn ze vrienden gebleven. Ze zijn heel gelukkig samen."

Het paar heeft een sterke relatie opgebouwd op de fundamenten van een langdurige vriendschap.

4 Kelly Osbourne heeft onlangs haar relatie besproken op Instagram

Op Valentijnsdag plaatste Kelly haar eerste directe post over haar nieuwe liefde en plaatste ze een lieve foto van hen die samen aan het knuffelen waren met het bijschrift: "Na 23 jaar vriendschap kan ik niet geloven waar we zijn beland! Je bent mijn beste vriend, mijn zielsverwant en ik ben zo diep verliefd op je Sidney George Wilson."

Heel verliefd!

Sid schreef die dag op zijn eigen Instagram: "Er zijn niet genoeg kleuren om het palet van liefde dat ik voor jou in mijn hart heb weer te geven. Fijne Valentijnsdag, mijn liefde XoXo".

Een week later plaatste Kelly op haar verhaal een afbeelding waarop ze een reiskussen knuffelt, bedrukt met een close-upafbeelding van Wilsons masker, met het schattige bijschrift: "Overal waar ik ga, neem ik mijn baby mee."

3 Kelly Osbourne had een recente break-up

Kelly kreeg onlangs een zware breuk, nadat ze afscheid had genomen van de vriend van cameraman Erik Bragg. Het stel ging meer dan een jaar met elkaar uit, en het leek echt serieus te worden voor hen beiden, waarbij Kelly tijdens een podcast-optreden openlijk verklaarde: 'Voor de eerste keer in mijn leven kan ik je vertellen wat geluk is, want ik heb nog nooit had het eerder … ik hou volslagen van hem. Dat is alles wat ik zeg.'

Ze was naar verluidt met een gebroken hart toen de zaken tussen hen eindigde in oktober, maar herstelde snel en voelde zich al snel klaar om weer te daten.

2 Kelly Osbourne heeft een ingewikkelde datinggeschiedenis

Kelly heeft door de jaren heen veel relaties gehad en is verbonden geweest met een aantal grote namen in muziek en entertainment. Zoals gerapporteerd door Distractify, omvatten haar vroegere romantische partners; Bert McCraken (2002-2003); de zanger van The Used; Matty Derman (2006); een lid van de band Fields; Canadese acteur Kevin Zegers (2006); zanger en gitarist Danny Jones (2008), van de pop-rockband McFly; Brits model Luke Worrall (2008-2010); zanger Rob Damiani van de Britse rockband Don Broco (2011), fotograaf Anton Lombardi (2011).

Kelly heeft naar verluidt ook relaties gehad met chef-kok Matthew Mosshart (2013-2014); acteur Quincy Brown (2014); model Ricki Hall (2014); Kes Glozier, hoofdredacteur van The New British (2016); en model Jimmy Q (2019).

1 Kelly Osbourne heeft Sid Wilson zelfs beschreven als haar 'soulmate'

Het lijkt inderdaad erg serieus te worden tussen het paar. Kelly heeft naar verluidt haar nieuwe liefde beschreven als haar 'soulmate', waarbij goede vrienden beweren dat ze denkt dat Sid de 'one' is.

Dus had Kelly eindelijk haar man kunnen vinden? Als haar geliefde Instagram-berichten iets te bieden hebben, lijkt ze zeker wat geluk te hebben gevonden met Sid. De tijd zal uitwijzen of dit koppel het ver kan.

Aanbevolen: