RHOC': Kelly Dodd klapt terug naar Heather Dubrow omdat ze haar 'prullenbak' en 'zielig' noemde

Inhoudsopgave:

RHOC': Kelly Dodd klapt terug naar Heather Dubrow omdat ze haar 'prullenbak' en 'zielig' noemde
RHOC': Kelly Dodd klapt terug naar Heather Dubrow omdat ze haar 'prullenbak' en 'zielig' noemde
Anonim

Met de terugkeer van huisvrouw Heather Dubrow naar de O. C. dingen staan op het punt interessant te worden. Dubrow kwam in 2012 bij The Real Housewives van Orange County en duurde vijf jaar tot haar vertrek in 2016.

Tijdens haar tijd in de show botste ze met RHOC-aluin, Kelly Dodd. Dodd werd ontslagen nadat ze vorig jaar zwaar werd omringd door controverse en zeer openbaar was over haar politieke opvattingen.

Op de vraag of Kelly's vertrek haar meer interesse heeft gewekt om terug te keren, antwoordde Dubrow: "Ik zou je zeggen dat de manier waarop de show naar mij werd gepitcht en de richting die de show insloeg, het leek alsof ik' d betrokken willen zijn. Kijk, ik was erg luidruchtig toen ik de show verliet, ik hield niet van die richting."

De beslissing om Dodd uiteindelijk te laten gaan, leidde tot het terugbrengen van een van de meer iconische O. C. huisvrouwen… Heather Dubrow. Dubrow maakte furore tijdens de première-aflevering van gisteravond en riep haar voormalige castmate uit voor haar "zielige" gedrag.

Heather Dubrow heeft genoeg van Kelly Dodds gedrag

"Ik denk niet dat het zitten in een restaurant en filmen van voormalige castleden een haalbare baan is, en het lijkt gewoon triest, zielig."

Kelly Dodd is absoluut niet het type om achterover te leunen, te ontspannen en de hoofdweg te nemen als iemand haar roept. Dodd schoot snel terug nadat Heather Dubrow haar 'verdrietig' en 'zielig' noemde.

"Als ik zo irrelevant ben, waarom heeft uw advocaat me dan 2 opschortingsbrieven gestuurd?" Dodd tweette woensdag. "Trouwens, niemand heeft je 'geinteresseerd'", schreef ze, verwijzend naar de tijd dat ze Dubrow en haar man Terry Dubrow filmde tijdens het diner. De voormalige reality-ster toegevoegd, “ik heb net een video van jou en Gomer Pyle eten alleen aan een tafel voor 6. Jij bent de ‘verdrietig en zielig’ een. Vraag het aan iemand in de productie. Ze kunnen je niet uitstaan.'

Heather Dubrow beweert dat ze geen last heeft van hun vete en dat ze er zelfs om moet lachen. Dubrow verklaarde: "Kelly lijkt veel over mij te praten, dus op dit moment weet ik niet of ik echt gevleid moet zijn dat ze zo geobsedeerd is door mij of verdrietig om haar dat ze geen andere inhoud heeft."

Kelly Dodd vuurt terug bij voormalig co-ster Heather Dubrow

Kelly Dodd hield zich niet in voor wie ze dacht dat hij de echt trieste en zielige was.

RHOC wordt uitgezonden op woensdag om 21.00 uur. ET op Bravo.

Aanbevolen: