Tina Fey noemde deze realityster "verschrikkelijk" tijdens haar 'SNL'-uiterlijk

Inhoudsopgave:

Tina Fey noemde deze realityster "verschrikkelijk" tijdens haar 'SNL'-uiterlijk
Tina Fey noemde deze realityster "verschrikkelijk" tijdens haar 'SNL'-uiterlijk
Anonim

Laten we eerlijk zijn, Tina Fey is een krachtpatser, met een nettowaarde van $ 75 miljoen en een behoorlijk legendarische carrière. Op jonge leeftijd in aanraking komen met comedy veranderde haar leven, omdat het zou leiden tot een optreden op Saturday Night Live, waar ze begon als schrijver en later een castlid werd.

Ze worstelde in het begin een beetje, maar we kunnen allemaal bevestigen dat de strijd niet zou duren, en dankzij haar optreden als Weekend Update en haar beroemde rol als Sarah Palin, werd ze een van de meest populaire gezichten in de geschiedenis van de show.

Onderweg werkte Fey samen met verschillende celebs. Volgens een eerder interview met Howard Stern was echter niet elke ervaring de beste. In werkelijkheid had Fey ronduit een hekel aan haar tijd met een bepaalde realityster, en ze schuwde ook de sappige details niet.

We zullen die situatie opnieuw bekijken, samen met Fey die zegt dat ze blij is niet langer deel uit te maken van de show. Laten we uitleggen waarom.

Bijgewerkt op 29 januari 2022: Dit gesprek tussen Tina Fey en Howard Stern vond plaats in 2006, toen Paris Hilton nog op het hoogtepunt van haar roem was, en jaren daarvoor Tina Fey zou een begrip worden. Een paar dagen nadat Fey de opruiende opmerkingen over de show van Stern had gemaakt, vertelde ze een journalist van Rolling Stone dat ze "slecht voelde" over hoe gemeen ze was tegen Hilton, en ze zei ook dat haar moeder boos op haar was omdat ze de opmerkingen had gemaakt. Sindsdien lijkt het er niet op dat Tina Fey of Paris Hilton verder op de situatie heeft gereageerd. Als er nog kwaad bloed tussen de twee zit, heeft dat niet tot meer drama geleid. En hoewel Tina Fey haar harde woorden over Parijs terugdeinst, heeft Fey in de loop der jaren nog steeds de reputatie opgebouwd veroordelend en zelfingenomen te zijn, deels vanwege wat ze over Hilton zei.

'SNL' heeft meerdere keren onder vuur gelegen

In de afgelopen jaren zijn celebs opgestaan en uitgesproken tegen SNL. Dave Chappelle is een recent voorbeeld, die mikte op de show op de 'Joe Rogan Experience'. Dave verklaarde dat de show niet "wakker genoeg" is na de aflevering van Elon Musk. Tina Fey zei ook tegen People dat ze blij is dat ze verder is gegaan, gezien het politieke klimaat in de wereld: "De cultuur is zo lelijk en het politieke klimaat is zo lelijk. We zouden altijd iedereen hebben omdat je dat kon, "zei Fey "Je zou Bush Sr. iets laten doen met Dana Carvey voordat ik daar werkte. Het is nu zo echt lelijk."

Fey zou het huidige klimaat in de wereld verder uitleggen, verwijzend naar een Jimmy Fallon-moment: "Het is iets waar ze later tegenaan liepen, met Trump. Arme Jimmy, dat was een soort van business as usual", zei ze. Je zou niet denken: 'Oh, je kunt geen presidentskandidaat in je talkshow hebben.’ Maar de wereld was veranderd. Sindsdien heeft hij dat heel goed beseft.”

Nou, het blijkt dat de realityster waar Fey een hekel aan had, ook de afgelopen jaren is veranderd en een stap terug heeft gedaan uit de schijnwerpers, tot nu toe. Het zal echter waarschijnlijk de perceptie van Fey niet veranderen.

Paris Hilton paste niet bij de SNL-crew

SNL-producenten waagden hun kans en dachten: "hmm, misschien zal ze in deze omgeving anders zijn". Fey leerde al snel dat dat niet het geval zou zijn. Ze onthulde alles aan Howard Stern: "De mensen bij SNL waren alsof ze misschien leuk zou zijn, misschien zal ze zichzelf niet zo serieus nemen. Ze neemt zichzelf zo serieus! Ze is ongelooflijk dom en zo trots op hoe dom ze is. Ze ziet eruit als een tnny van dichtbij."

Om de zaken nog erger te maken, was Hilton niet gemakkelijk in de omgang. Ze was geen fan van het schrijven en vroeg om een bepaalde schets te bewerken. Dat maakte Fey en de rest van de bemanning natuurlijk nog meer boos: "Ze was verschrikkelijk. Mensen komen nooit binnen en zeggen 'dat doe ik niet'. Dus deze kerel Jim Downey schreef een heel, heel grappige schets, het moest Lorne Michaels zijn die er net achter kwam dat ze een sekstape had en haar vertelde dat ze de show niet kon hosten omdat SNL normen heeft … Dus ze had zoiets van ' Ik doe het niet!' en weigerde uit haar kleedkamer te komen. Je zou ook door de gang lopen en op de trap iets zien dat net smerige proppen Barbie-haar leek… Haar haar is als een Fraggle."

Hilton zou voorstellen om de draak te steken met meisjes die ze niet mocht, en blijkbaar stond Jessica Simpson helemaal bovenaan de lijst. Fey zou ook vermelden dat de cast een weddenschap had tijdens Hilton's tijd op de show: "De cast had een weddenschap als ze iemand van de cast iets over zichzelf zou vragen, weet je, hoe gaat het met je? Waar kom je vandaan? Alles. Ik denk dat Seth Meyers won omdat ze hem op een gegeven moment vroeg of Maya Rudolph een Italiaan was."

Gezien haar nieuwe houding, zou het interessant zijn om te zien of Paris de dingen vandaag anders zou doen en of haar onvolwassenheid veel te maken had met haar controversiële tijd in de show.

Met dank aan Tina Fey voor het feit dat ze geen klappen uitdeelt, het is duidelijk dat niet elke gast enthousiast en enthousiast wordt ontvangen door degenen op de show. Hilton zou als een van de slechtste kunnen worden beschouwd, ze was geen teamspeler en dat deed haar pijn.

Aanbevolen: