Mary legt de wet vast met Christine over het verkopen van zonsondergang

Inhoudsopgave:

Mary legt de wet vast met Christine over het verkopen van zonsondergang
Mary legt de wet vast met Christine over het verkopen van zonsondergang
Anonim

In aflevering 5 van Selling Sunset seizoen 5 vangen fans een kijkje in het persoonlijke leven van de favoriete makelaars van reality-tv. Deze aflevering bevat sappige roddels van Emma die aan Chrishell onthult dat Ben Affleck haar meerdere keren met Raya mee uit had gevraagd.

Hoewel Emma de fantasie van een Bostonian niet vervulde, deelde ze een date met projectontwikkelaar Micah die van romantisch naar flirterig veranderde. Dit seizoen is onthuld dat de naam van het beroemdheidspaar van Chrishell en Jason "J-shell" is, dus hoe zit het met Emcah?

Spoiler Alert: De rest van dit artikel bevat spoilers van Episode 5: Do You Think We're Friends?

Amanza's nieuwe project boomt terwijl Davina's nieuwste vermelding crasht

Amanza introduceert de Selling Sunset-fandom in haar nieuwste project dat zij en haar vriendin Tanisha de 'She E O Space' noemen. Amanza legt uit dat de ruimte helemaal in het teken staat van empowerment van vrouwen en dat er bedrijven in handen van vrouwen en odes aan machtige vrouwen in de ruimte van 3.000 vierkante meter zullen worden getoond.

Amanza Smith uit 'Selling Sunset' kijkt uit op een landschap
Amanza Smith uit 'Selling Sunset' kijkt uit op een landschap

Chrishell vraagt hoe Amanza is omgegaan met de stress van dit project, en Amanza onthult haar ware worsteling achter de schermen, waaronder het feit dat ze de voogdij over haar kinderen heeft gekregen. Hoewel het proces vervelend en emotioneel was, is Amanza blij om "door te gaan met het maken van keuzes … voor mijn kinderen en hun toekomst." Mary praat vervolgens over haar worsteling om een 16-jarige moeder te zijn, hoewel ze, ondanks dat haar ex is verdwenen, haar zoon Austin behoorlijk goed heeft opgevoed. Chrishell maakt een halve buiging voor haar vrienden, vol ontzag voor hun pure vrouwelijke kracht.

Amanza Mary en Chrishell bij Amanza's She E O Space
Amanza Mary en Chrishell bij Amanza's She E O Space

Hoewel Amanza, Chrishell en Mary worden opgevrolijkt door hun gesprek in de She E O Space, voelt Davina zich minder dan aangemoedigd, omdat ze te maken heeft met een klant die is gevraagd om meerdere agenten in te schakelen. Ze brengt Mary naar de lijst van cliënt Amanda, waar Amanda haar bezorgdheid uit dat Davina te aanmatigend is en niet de aandacht geeft die Amanda verlangt in een agent.

Amanda onthulde dat ze zich onder druk voelde gezet om de aanbiedingsovereenkomst te ondertekenen, waarbij ze nota nam van een gesprek tussen haar, Davina en Jason, en dat Davina herinneringsteksten stuurde naar Amanda's vriend, advocaat en assistent. Terwijl Amanda haar scrupules (semi-coherent) van zich af schudt, wordt Davina defensief, wat uiteindelijk leidt tot Amanda's karnen.

Davina Selling Sunset
Davina Selling Sunset

Mary vertelt de camera's dat een agent "zich moet realiseren wanneer een klant hen op de hielen zit", eraan toevoegend dat "je niet tegen ze kunt vechten". Ze maakt zich dan zorgen over de prestaties van Davina de laatste tijd, en zegt dat er rekening mee moet worden gehouden dat ze klanten verliest.

Chelsea spreekt haar stuk op Chrishell en Brett's Open House

Chrishell's eerste dubbelcijferige vermelding is perfect geënsceneerd voor een open huis, en ze wacht met spanning op de potentiële kopers. Brett voert de druk op en vertelt Chrishell dat ze het huis binnen twee weken moeten verkopen als ze van plan zijn te sluiten als ze erom vragen. Terwijl de andere agenten binnenlopen, bewonderen ze de grandioze notering en Maya en Vanessa vragen zich af wat ze moeten doen om een notering van dit kaliber te krijgen, zoals Chrishell deed.

Terwijl Chrishell verschillende prospects ontmoet, lijkt het erop dat ze een vis aan de haak heeft met een agent die aanbood een goed woordje te doen aan zijn koper. Chelsea, die te laat arriveert, onderzoekt het huis en geeft ook toe dat ze misschien de perfecte koper heeft. Nadat het open huis is afgelopen, verzamelen de dames zich in de woonkamer om te genieten van La Croix seltzers.

Chelsea breekt het ijs en vraagt de dames naar het drama dat volgde op haar en Christine's Caviar en Couture Broker's Open. Ze vertelt de andere agenten dat ze geschokt was door het gedrag en dat privézaken apart moeten worden afgehandeld. Ze blijft zeggen dat ze vindt dat het precedent moet worden geschapen dat de werkomgeving een plaats van empowerment is.

Verkoop van Sunset Agents op Chrishell en Brett's Open House
Verkoop van Sunset Agents op Chrishell en Brett's Open House

Hoewel iedereen het erover eens is dat het gesprek met Christine op de verkeerde tijd en plaats plaatsvond, vertellen ze Chelsea dat ze hun handen in de lucht hebben gestoken als het om Christine gaat. Mary neemt de feedback en internaliseert het, en stelt vast dat ze in haar nieuwe functie moet uitzoeken hoe ze "op een positieve manier vooruit kan gaan."

Mary confronteert Christine over haar gedrag

Terwijl ze met Christine om de tafel zit, vertelt Mary over de moeilijkheden die ze heeft gehad om vriendschappelijk met Christine om te gaan, en dat het voor Christine nodig is om haar gedrag opnieuw te evalueren en te veranderen. Christine blijft defensief en beweert dat haar humor "onaangenaam" is, hoewel Mary haar bestrijdt en haar grappen "onbeleefd en respectloos" noemt. Ze smeekt Christine om te stoppen met aanzetten en Christine gooit de munt op en zegt tegen Mary dat ze de andere agenten moet zeggen dat ze moeten stoppen en ook ophouden.

Christine blijft aandringen op haar onschuld, dus Mary vraagt haar of ze de pers heeft verteld dat zij en Mary's relatie 'op zijn best oppervlakkig' was. Christine probeert haar woorden te excuseren, hoewel ze uiteindelijk zegt dat zij en Mary in feite geen goede vrienden waren.

Mary en Christine wandelen met hun honden en verkopen zonsondergang
Mary en Christine wandelen met hun honden en verkopen zonsondergang

Mary protesteert dat zij en Christine echt goede vrienden waren, en geeft zelfs toe dat ze Christine's verjaardag (die deze dag was!) in haar agenda heeft geschreven. Mary verlaat het gesprek en bedankt Christine voor het luisteren naar haar, en verlaat de tafel, zich allebei afvragend hoe het de komende weken zal gaan.

Christine blijft de slachtofferkaart spelen

De vraag of Chelsea Christine's ware kleuren heeft zien doorschijnen, blijft bestaan, terwijl fans zich blijven wentelen in de frustratie die Christine probeert te verdedigen tegen haar wangedrag. Haar verhalen zijn onhandig en duidelijk bevooroordeeld, dus het is geen wonder dat de andere agenten moeite hebben om haar te bestrijden.

Zonder dat Christine ook maar een greintje sympathie, empathie of iets dergelijks toont, lijkt het erop dat de schade die ze de agenten van de Oppenheim Group heeft aangericht, blijvend is. Al lijkt het erop dat de botheid van Chelsea door de groep wordt gerespecteerd. Zal haar vermogen om de kamer te leiden het respect voor Christine kunnen terugdringen?

Bekijk de nieuwste afleveringen van Selling Sunset, alleen op Netflix.

Aanbevolen: