Christine's geschenk van rozen voor Heather's bruidsdouche wordt netelig bij het verkopen van zonsondergang

Inhoudsopgave:

Christine's geschenk van rozen voor Heather's bruidsdouche wordt netelig bij het verkopen van zonsondergang
Christine's geschenk van rozen voor Heather's bruidsdouche wordt netelig bij het verkopen van zonsondergang
Anonim

Seizoen 5 van Selling Sunset gaat verder op het kantoor van Oppenheim Group LA, waar de onlangs gepromoveerde Managing Partner, Mary, aan het bureau van Jason zit en de opwinding van haar nieuwe functie in zich opneemt. Wanneer Amanza binnenkomt, bespreken de twee de moeilijkheden die voor Mary in het verschiet liggen om de persoonlijkheden die op kantoor botsen, namelijk Christine, in evenwicht te brengen.

Mary vraagt of Christine op Heather's vrijgezellenfeest zal zijn, en Amanza morst de thee die Christine Davina afsnauwde en zei dat ze er alles aan zou doen om aardig gevonden te worden. Het lijkt erop dat Christine's woorden terug zullen komen om haar te achtervolgen.

Spoiler Alert: de rest van dit artikel bevat spoilers van Selling Sunset seizoen 5, aflevering 3: 'Coming For All Your Coin'

Christine en Chelsea versterken hun duo

Met baby Christian in haar armen ontmoet Christine Chelsea en haar baby Melia voor een picknick in Manhattan Beach. Christine vertelt Chelsea over haar ongemakkelijke ervaring op kantoor, waarbij ze zegt dat de andere agenten haar "totaal hebben overschaduwd" en voortdurend een evenement bespraken - Heather's vrijgezellenfeest - waarvoor ze niet is uitgenodigd. Vervolgens vertelt ze Chelsea dat ze het vertrouwen in Davina is kwijtgeraakt, omdat ze zich erop heeft gefocust aardig gevonden te willen worden in plaats van een ondersteunende vriend te zijn.

Davina en Christine verkopen zonsondergang
Davina en Christine verkopen zonsondergang

Chelsea uit haar heftige mening over loyaliteit en zegt dat ze nooit iemand een slecht woord over haar vrienden laat zeggen. De twee bespreken vervolgens het potentieel voor Chelsea's introductie in de Oppenheim Group. Christine neemt het op zich om Chelsea voor te stellen aan de meisjes, namelijk Mary, en noemt een huis waar ze met Chelsea aan wil werken."Deze btches op kantoor hebben geen idee wat er gaat komen", lacht Chelsea, "ik kom voor al hun geld."

Chelsea en Christine verkopen zonsondergang
Chelsea en Christine verkopen zonsondergang

Dagen na hun picknick nodigt Christine Chelsea uit voor de vermelding waar ze Jonathan, de huiseigenaar, ontmoeten. Christine stelt voor om een makelaar open te gooien om agenten en klanten binnen te krijgen om het prachtige pand te bekijken. Jonathan gaat akkoord, en Christine en Chelsea bezoeken het huis en bespreken een thema voor de opening van de makelaar.

Beslissend over het thema "Kaviaar en Couture" zijn de dames duizelig van opwinding voor het feest dat moet worden gegeven. Chelsea vraagt Christine vervolgens de status van de meisjes op kantoor, en Christine spreekt haar teleurstelling uit over het feit dat ze niet is uitgenodigd voor Heather's bruiloftsevenementen, vooral omdat Heather bij Christine's kledingpasting en bruiloft was. Ze vertelt Chelsea echter dat ze Heather een geschenk gaat sturen in plaats van haar aanwezigheid.

Emma zet zichzelf weer op de markt

Na met Chrishell te hebben gesproken over haar huidige relatiestatus, gaf Emma toe dat ze klaar was om weer de wereld van het daten in te gaan. Ze zei dat ze een gezin wilde stichten, een gevoel dat Chrishell herhaalde, is uiterst belangrijk om op één lijn te zijn met een partner, omdat het een relatie kan maken of breken.

Emma Hernan verkoopt zonsondergang
Emma Hernan verkoopt zonsondergang

Jason bood Emma de kans om een ontwikkelingspand in Beverly Hills te bekijken, waar ze projectontwikkelaar Micah ontmoette. Emma's reactie op zowel het pand als Micah was positief omdat ze opmerkte dat ze niet wist dat "de projectontwikkelaar hot was". Het lijkt erop dat Jason een paar stiekeme opstellingen van plan is!

Terwijl Micah Emma rondleidde in het pand, werd ze steeds flirteriger, hoewel ze beweert dat ze niet flirt met klanten. Aan het einde van de tour zitten de twee samen en bespreken hun familiegeschiedenis, waarbij ze ontdekken dat ze overeenkomsten hebben op de achtergrond. Micah nodigt Emma vervolgens uit voor een opening van zijn mezcal-bar en keuken, en hoewel ze aarzelt om haar hart weer op het spel te zetten, geeft ze toe dat ze opgewonden is om Micah weer te zien.

Chrishell en Brett Butt Heads over hun 2-cijferige aanbiedingsprijs

Opgewonden over haar eerste 2-cijferige (meer dan $ 10 miljoen) vermelding, ontmoet Chrishell Brett op hun vermelding in Beverly Hills om de enscenering te bekijken. Hoewel de twee het erover eens zijn dat de enscenering er geweldig uitziet en het huis bij elkaar brengt, biedt Chrishell aan dat het huis iets minder dan $ 10 miljoen moet worden vermeld om te voorkomen dat kopers die net onder de dubbele cijfers kijken, mislopen.

Brett Oppenheim
Brett Oppenheim

Brett's mening is dat het huis moet worden vermeld op $ 10,6 miljoen, waardoor Chrishell ineenkrimpt als ze zich een te dure aanbieding herinnert die ze had die buitengewoon moeilijk te verkopen was. Nadat Brett in wezen Chrishell van gaslicht heeft om op prijs te komen, doet Chrishell hem een weddenschap: als ze door het kleine hondendeurtje in de woonkamer kan wringen, zullen ze het huis op $ 10 aanbieden.495 miljoen. Als dat niet het geval is, zegt Brett, zitten ze op $ 10,594 miljoen.

Terwijl ze zich een weg door het hondenluikje wurmt, wint Chrishell de weddenschap. Brett komt echter terug op zijn woord en zegt dat hij spijt heeft van de voorwaarden, en in de hoop zijn klanten te beschermen aan wie hij had beloofd dat hij het huis tegen een bepaalde prijs zou verkopen. Chrishell geeft toe zolang Brett haar een hoger percentage van de commissie biedt, en Brett accepteert.

Christine maakt een plons op Heather's bruidsdouche

In Newport Beach gaan de dames van het kantoor samen met Heathers vrienden en familie naar een prachtig ingerichte kamer met een roze thema om Heather te vieren. Heather komt dan binnen en heet iedereen welkom in haar douche, en vraagt de gasten te kijken naar de uitnodigingen die ze hebben ontvangen voor een PETA-campagne die ze organiseert. Ze zegt dan tegen haar gasten dat ze zich moeten vermaken en maakt haar rondjes.

Als ze naar de tafel van de Oppenheim Group gaat, vraagt ze wat er de laatste tijd op kantoor is gebeurd terwijl ze er niet is geweest. Mary onthult het nieuws dat ze is gepromoveerd, en Maya laat doorschemeren dat Mary nu vuurkracht heeft, zich afvragend of Christines hoofd op het hakblok ligt. De dames vertellen Heather vervolgens hoe ongemakkelijk het was toen Christine het kantoor binnenkwam, en Amanza neemt het op zich om aan Davina de sarcastische opmerking te onthullen die Christine had gemaakt over Davina's behoefte om aardig gevonden te worden.

Davina stelt de groep de vraag of ze denken dat ze een bruinneus is, en de groep nipt stilletjes aan hun drankjes totdat Mary Davina vertelt dat ze heel 'echt' en 'aardig' is. Teleurgesteld vraagt Davina zich af of ze iets tegen Christine moet zeggen over haar woorden.

Nadat er toespraken zijn gehouden en Heather een paar leuke en ondeugende cadeaus van haar vrienden en familie heeft geopend, ontvangt ze het nieuws dat er een verrassing op haar wacht buiten de zaal. Als ze met haar gasten naar buiten stapt, ziet ze een enorme sculptuur van rozen en een briefje van Christine.

Christine's bloemstuk voor Heather's bruidsdouche Verkoop van zonsondergang
Christine's bloemstuk voor Heather's bruidsdouche Verkoop van zonsondergang

Hoewel sommige dames denken dat het gebaar van Christine ongegrond is, blijft Heather onzeker en reikt ze naar Christine om te praten. Wanneer ze aankomen, merkt Christine Heathers serieuze houding op en zegt haar te "chillen", waarop een strenge Heather antwoordt: "praat niet zo tegen me." Fans vragen zich af of Christine en Heather in staat zullen zijn om zich te verzoenen, of dat Christine haar oude gewoonten zal handhaven en haar bruggen verder zal verbranden.

Het vijfde seizoen van Selling Sunset is nu beschikbaar voor streaming op Netflix.

Aanbevolen: