Dit is waarom fans denken dat 'zonsondergang verkopen' de veiligheidsregels overschrijdt

Inhoudsopgave:

Dit is waarom fans denken dat 'zonsondergang verkopen' de veiligheidsregels overschrijdt
Dit is waarom fans denken dat 'zonsondergang verkopen' de veiligheidsregels overschrijdt
Anonim

Productie van Selling Sunset is stopgezet nadat een castlid positief heeft getest op Covid-19.

De populaire Netflix realityshow over high-end LA-makelaars zou volgens geruchten de veiligheidsprotocollen hebben omzeild nadat een anonieme bron contact had opgenomen met de roddelpagina van beroemdheden DeuxMoi.

Verkoop Sunset productie stilgelegd vanwege een Covid-zaak

Selling Sunset moest de opnames stopzetten nadat iemand in de cast positief testte.

"De hele cast en crew worden deze week twee keer getest voordat de productie wordt hervat", vertelde een insider aan US Weekly.

Volgens een andere bron wordt de realityshow in totaal 15 dagen "uitgeschakeld".

Volgens een "blind item" gepubliceerd op DeuxMoi, testte een lid van een populaire realityshow positief op Covid-19, waardoor de productie moest sluiten. Ondanks dat de naam van de show niet is bekendgemaakt, hebben velen de berekeningen gemaakt, in de veronderstelling dat het over Selling Sunset ging.

Bovendien beweerde de bron dat de reden waarom het mysterieuze castlid positief testte, is omdat ze niet zijn gevaccineerd. En het lijkt erop dat ze niet de enige zijn.

"Castleden van deze realityshow, die onlangs werd stopgezet vanwege blootstelling aan Covid, omzeilen al heel lang de vaccinregel die door het netwerk is opgesteld", luidt het blinde item.

De bron beweerde ook dat dit niet de eerste keer is dat iemand positief testte op Covid-19 op de set.

"Ze hebben er in het verleden gewoon over gelogen", vervolgde de bron.

Ten slotte beweerde de anonieme bron dat de castleden tegen het krijgen van het vaccin zijn "en er alles aan doen om de regels van het netwerk te omzeilen".

"Inclusief liegen en nepkaarten", schreven ze.

Dit zijn zeer ernstige beweringen en worden niet gestaafd door verder bewijs. Ondanks dat de naam van de show niet was bekendgemaakt, leken de volgers van @deux.discussions te denken dat het inderdaad Sunset Selling is vanwege de recente stopzetting van de productie.

"De verkoop van zonsondergang werd net stopgezet vanwege covid", schreef een persoon.

"Mijn gok was zonsondergang verkopen," was een andere opmerking.

"waren ze niet gewoon in Griekenland ?? Hadden niet kunnen gaan als ze niet waren gevaccineerd", voegde een fan eraan toe.

Eerder dit jaar bezocht de cast van de show Griekenland en Italië tijdens hun zomervakantie.

Andere mensen denken dat het blinde item verwijst naar een van de Real Housewives-shows.

'Selling Sunset' Star plaagt Major Cast Fallout

Selling Sunset, die in 2019 in première ging, werd in maart verlengd voor seizoen vier en vijf. Hoewel een premièredatum voor het komende seizoen nog moet worden aangekondigd, plaagde Heather Rae Young onlangs dat fans kunnen verwachten dat een vriendschap er heel anders uit zal zien dan voorheen vanwege een grote cast-fallout.

"Christine [Quinn] en ik hebben al meer dan een jaar geen hechte vriendschap", vertelde de tv-persoonlijkheid eerder deze maand aan US Weekly.

“We feliciteren elkaar met speciale momenten of we hebben een paar leuke sms'jes heen en weer gestuurd. Ik heb haar [ook] duidelijk een paar keer op kantoor gezien, hier en daar. Maar wat een vriendschap betreft, die is er nu gewoon niet.”

Aanbevolen: