Nicky Hilton is veel meer waard dan je zou denken

Inhoudsopgave:

Nicky Hilton is veel meer waard dan je zou denken
Nicky Hilton is veel meer waard dan je zou denken
Anonim

Nicky Rothschild (voorheen Hilton) is misschien het best bekend als het jongere zusje van model en zakenvrouw Paris Hilton. De zakenvrouw en socialite is getrouwd met financier James Rothschild, met wie ze in 2015 trouwde tijdens een intieme ceremonie in The Orangery in Kensington Palace Gardens in Londen, Engeland. Het koppel deelt twee dochters, Lily en Theodora, en heeft onlangs aangekondigd dat ze later in 2022 hun derde kind zullen verwachten.

Nicky Rothschild werd geboren in enorme rijkdom als erfgename van het Hilton-hotelimperium, maar haar rijkdom is sinds haar huwelijk alleen maar verder toegenomen. Dus hoeveel is Nicky Hilton waard? Nou, het is veel meer dan je zou denken.

6 Nicky Hilton zoekt niet de schijnwerpers

Hilton staat nadrukkelijk buiten de schijnwerpers en houdt zich liever relatief onopvallend. Ze is een toegewijde moeder en geniet ervan om voor haar dochters te zorgen en gewoon tijd voor het gezin door te brengen. Toen Nicky tijdens een interview naar het gezinsleven werd gevraagd, was ze open over hoe het gezinsleven eruit ziet en hoe ze het moederschap tijdens de pandemie nog meer heeft omarmd:

"Nou, het afgelopen jaar ben ik, buiten het medeweten van mij, een kleuterleidster geworden, wat ik niet van plan was. Maar deze tijd die ik met mijn gezin heb doorgebracht, was de zilveren rand van deze hele pandemie voor mij. Aan het begin van de pandemie, toen we allemaal in een ernstige lockdown zaten, had ik elke dag ontbijt, lunch en diner met mijn familie, mijn man en twee dochters. Ik denk dat het 96 dagen was. En wat zal ik een andere keer in mijn leven kunnen zeggen, hoeveel ma altijden ik heb gehad… wat is daar de berekening van?"

5 Nicky Hilton is ook een schoenenontwerper

Als ze geen drukke moeder is, geniet Nicky van haar passie voor het ontwerpen van schoenen. Ze heeft in de loop der jaren samengewerkt met verschillende grote ontwerpers om haar creaties in de handen van mensen te brengen en lichtte dit toe tijdens een interview. Hilton zegt dat ze altijd al een passie voor schoenen heeft gehad - vooral ballerina's!

"Nou, ik hou van ballerina's," zei ze. "Ik werd jaren geleden min of meer verliefd op ze toen ik die oude beelden zag van Audrey Hepburn en haar sigarettenbroek, haar coltrui en haar chique ballerina's. Ik hou van de moeiteloze elegantie van een ballerina. privéschool in de Upper East Side, een katholieke school, die erg streng was. Je had een uniform; we mochten geen make-up en nagellak dragen. De enige manier om ons uit te drukken was door onze schoenen. En hoe dan ook, ik kwam dit tegen French Sole vlaggenschip tijdens mijn wandeling naar huis van school op een dag en ik werd gewoon verliefd op de schoenen."

Nicky ging verder met het vervullen van haar droom om met het merk samen te werken en deelde haar opwinding over haar nieuwe ontwerpen: "Dus, de samenwerking was behoorlijk organisch. Ik ben klant sinds ik een tiener ben en nu Ik ben een medewerker in mijn volwassenheid."

4 Nicky Hilton heeft veel geld verdiend als modeontwerper

Nicky heeft haar hand gericht op modeontwerp, sinds het begin van de jaren 2000 betrokken bij de mode-industrie. Ze lanceerde haar eigen succesvolle kledinglijn in 2004 en produceerde ook handtassen voor het merk Samantha Thavasa, naast het creëren van haar eigen persoonlijke sieradenlijn.

3 Naast haar verschillende andere ondernemingen

De erfgename heeft ook veel van haar eigen geld verdiend via verschillende andere ondernemingen. Ze heeft als model gewerkt, op verschillende covers van tijdschriften gestaan en met grote merken gewerkt.

Daarnaast richtte Nicky haar aandacht op het familiebedrijf door haar eigen hotelketen te lanceren. Het ging echter niet zo goed, nadat ze werd gedwongen haar zakenpartner aan te klagen, en op haar beurt werd ze tegengesproken nadat ze het gebruik van haar naam om het bedrijf te promoten betwistte.

2 Dus, hoeveel is Nicky Hilton waard?

Volgens Celebrity Net Worth is Nicky een verbazingwekkende $ 50 miljoen waard. Haar verschillende bezittingen, waaronder enorm veel geld, duur onroerend goed en lucratieve kunstaankopen, maken haar gemakkelijk een van de rijkste vrouwen ter wereld.

Ondanks algemene gedachten heeft Hilton na zijn dood in feite geen miljoenen geërfd van haar rijke familielid Barron Hilton. Het grootste deel van het geld ging naar de Hilton Foundation, waarbij familieleden een aandeel kregen ter waarde van slechts ongeveer $ 5 miljoen.

1 Maar Nicky's fortuin is aanzienlijk minder dan dat van haar zus Paris Hilton

Nicky's vermogen is echter iets meer dan een tiende van het enorme vermogen van haar zus. Paris heeft enorme rijkdom vergaard via haar verschillende zakelijke ondernemingen - waaronder een zeer lucratieve parfumlijn - die hebben geresulteerd in een persoonlijk fortuin van ten minste $ 300 miljoen (volgens Celebrity Net Worth). Paris was niet verlegen om haar wens te uiten om uiteindelijk miljardair te worden.

Aanbevolen: