8 keer dat beroemdheden de kans kregen om met hun familieleden te werken

Inhoudsopgave:

8 keer dat beroemdheden de kans kregen om met hun familieleden te werken
8 keer dat beroemdheden de kans kregen om met hun familieleden te werken
Anonim

Opgroeien in een gezin waar een lid in de schijnwerpers staat, kan er ook toe leiden dat sommige familieleden in hun voetsporen treden. Om deze reden is het niet verwonderlijk dat veel beroemdheden familie en familieleden hebben in de entertainmentwereld. Hoewel sommige familieleden proberen te vermijden om met hun familieleden samen te werken, hebben sommigen van hen al op het scherm samengewerkt en samen in een film of tv-serie gespeeld.

Deze spraakmakende combinaties zijn zo'n traktatie voor hun fans, wie zou niet willen dat hun favoriete beroemdheden met hun familieleden werken? Het is prachtig om te zien hoe ze samen aan het werk zijn en scènes doen. Kijk eens naar deze familieleden die in het verleden hebben samengewerkt in projecten.

8 Maggie en Jake Gyllenhaal

Sommige familieleden zouden graag met elkaar samenwerken, hetzelfde kan niet gezegd worden over Maggie en Jake, omdat ze terughoudend waren om met elkaar samen te werken. Toen Maggie en Jake allebei schitterden in de film Donnie Darko uit 2001, verklaarde de regisseur van de film Richard Kelly dat hij Maggie moest overtuigen om de rol op zich te nemen, omdat ze aarzelt om met haar broer samen te werken. Maggie gelooft dat ze net voor de film werd gecast omdat ze de oudere zus van Jake is, wat Kelly ontkende en zei dat ze de perfecte actrice was voor de rol.

7 Dave en James Franco

Net als Maggie en Jake lijkt Dave een beetje terughoudend om met zijn oudere broer samen te werken, vooral tijdens zijn vroegere dagen in de entertainmentindustrie. De zaak voor de gebroeders Franco is een beetje anders, aangezien Dave stoutmoedig verklaarde dat hij zijn uiterste best deed om niet met zijn oudere broer te werken. Hij heeft toegegeven dat hij al een bewuste keuze heeft gemaakt om niet met James samen te werken omdat hij zijn eigen weg naar de Hollywood-scene wil effenen zonder de schaduw van zijn broer. De broers werkten uiteindelijk samen aan de film met de titel The Disaster Artist in 2017.

6 Rob en John Lowe

John heeft met zijn vader gewerkt aan het project 9-1-1: Lone Star. In de dramaserie speelt Rob als de vuurkapitein genaamd Owen Strand, terwijl John werkt als schrijver en verhaalredacteur van de serie. Hoewel de twee buiten het scherm hebben samengewerkt, zullen de vader en zoon eindelijk samen schitteren in één project, aangezien in april 2022 werd aangekondigd dat ze de hoofdrol zullen spelen in de aankomende Netflix-serie getiteld Unstable. Ze spelen als vader en zoon in de serie.

5 Mary-Kate en Ashley Olsen

Zoals bekend bij het publiek, werken Mary-Kate en Ashley Olsen al samen sinds ze baby's waren. De tweelingzussen hebben hun acteerdebuut gemaakt als baby's als Michelle Tanner in het tv-programma Full House. Toen de tweeling opgroeide, begonnen ze samen de hoofdrol te spelen in tal van projecten, waaronder Double, Double, Toil en Trouble, You're Invited to Mary-Kate and Ashley's, The Adventures of Mary-Kate and Ashley en nog veel meer.

4 Julianne en Derek Hough

Zowel Julianne als Derek zijn professionele dansers en daarom is het niet verwonderlijk dat de twee samen schitterden in de show Dancing With the Stars. De broers en zussen gingen samen op tournee genaamd Move Live, waar ze in 2014 veertig steden in de VS en Canada bezochten. De Amerikaanse danseres Julianne Hough en Derek Hough zongen en dansten allebei tijdens de show en met het succes van hun eerste show; ze gingen weer op tournee in 2015 en 2017. Ze verschenen ook allebei als extra's in de film Harry Potter and the Sorcerer's Stone en Derek maakte een snelle cameo op Julianne starrer-project Rock of Ages.

3 Judd en Iris Apatow

Schrijver en regisseur Judd hoefde niet ergens anders te zoeken als het gaat om het casten van zijn nieuwe film, The Bubble. Apatow heeft ervoor gekozen om zijn jongste dochter Iris de rol te laten spelen in zijn film over de kronieken van een fictieve filmploeg die een film maakt tijdens de wereldwijde crisis. Iris speelde de rol van een influencer die actrice werd. Dit is niet de eerste keer dat Judd samenwerkt met een familielid, hij regisseerde eerder zijn vrouw, Leslie Mann, en dochters Iris en Maude voor de film This is 40 uit 2012.

2 Margaret Qualley en Andie MacDowell

Moeder en dochter Margaret Qualley en Andie MacDowell werkten samen aan Maid van Netflix. Hun team op het scherm was eigenlijk het idee van Margaret, dat ze vervolgens presenteerde aan een van de producenten van de serie, de Australische actrice Margot Robbie, die dol was op het idee dat ze samenwerkten. In de tiendelige serie speelt Andie MacDowell de bipolaire moeder van Margaret Qualley.

1 Sean en Dylan Penn

Sean Penn dacht dat hij het geluk had om een once in a lifetime ervaring te hebben toen hij aan de slag ging met zijn dochter, Dylan. Hij voegde eraan toe dat het iets is dat hij niet zou willen missen. Sean was de regisseur van de film Flag Day uit 2021, waar hij ook speelde als een vervalser genaamd John Vogel en Dylan speelt als zijn dochter in de film Jennifer.

Aanbevolen: