8 beroemdheden die hun start kregen in optochten

Inhoudsopgave:

8 beroemdheden die hun start kregen in optochten
8 beroemdheden die hun start kregen in optochten
Anonim

Hoewel het moeilijk voor te stellen is dat enkele van de grootste beroemdheden niet beroemd zijn, begonnen de meeste mensen in de entertainmentindustrie hun carrière als gewone mensen. Megan Fox, Rachel McAdams, Nicki Minaj en vele andere beroemdheden werkten als obers voordat ze bekende namen werden. Sommige beroemdheden begonnen hun entertainmentcarrière op Broadway, waaronder Sarah Jessica Parker, Nick Jonas, Ariana Grande en Anna Kendrick. Er zijn ook veel beroemdheden die op reality-tv zijn begonnen, waaronder Jamie Chung, Lucy Hale, Cardi B en Jennifer Hudson.

Andere beroemdheden hebben andere wegen naar het sterrendom ingeslagen. Een veelvoorkomend pad naar roem voor een aantal acteurs, tv-presentatoren en modellen is deelname aan lokale en internationale schoonheidswedstrijden. Beroemdheden hebben een zeer succesvolle carrière kunnen beginnen nadat ze bekendheid hebben gekregen in deze wedstrijden. Lees verder om erachter te komen welke van je favoriete beroemdheden aan het begin van hun carrière een optochtkoningin was.

8 Vanessa Williams

Vanessa Williams was Miss New York in 1983 en werd toen de eerste zwarte vrouw die in datzelfde jaar tot Miss America werd gekroond. Helaas, nadat het tijdschrift Penthouse zonder haar toestemming naaktfoto's van Williams had gepubliceerd, werd de toen 21-jarige gedwongen om slechts tien maanden later haar kroon op te geven. In 2015 bood de voormalige chief executive van de Miss America-verkiezing, Sam Haskell, publiekelijk zijn excuses aan Williams aan voor het schandaal.

7 Diane Sawyer

Voordat ze een legendarisch nieuwsanker werd, was Diane Sawyer een optochtkoningin. In 1963 werd een jonge Sawyer gekroond tot Kentucky Junior Miss. Ze won deze kroon vanwege haar toewijding aan school en dienstverlening aan de gemeenschap. In 1964 won een toen 18-jarige Sawyer koningin op de 47e jaarlijkse International Flower Show. In haar carrière als nieuwsanker heeft ze gewerkt aan ABC World News Tonight, 20/20, en Good Morning America.

6 Priyanka Chopra Jonas

Hoewel velen haar nu kennen vanwege haar rol in Quantico en vanwege haar huwelijk met Nick Jonas, is Priyanka Chopra Jonas al sinds haar tienerjaren beroemd. Ze vertegenwoordigde India en won op haar achttiende Miss World 2000. Van daaruit speelde ze in verschillende Bollywood-films en begon ze zelfs een carrière als zangeres.

5 Halle Berry

Halle Berry heeft een geschiedenis makende carrière achter de rug. Op haar achttiende werd ze gekroond tot Miss Teen Ohio en Miss Teen-All American. Ze nam toen deel aan de Miss World-verkiezing van 1986. Hoewel ze op de zesde plaats eindigde, schreef ze nog steeds geschiedenis als de eerste zwarte vrouw die de Verenigde Staten vertegenwoordigde in de Miss World-verkiezing. In 2002 werd Berry de eerste (en nog steeds enige) zwarte vrouw die de Oscar voor beste actrice won.

4 Oprah Winfrey

In 1972 won Oprah Winfrey de Miss Black Tennessee-verkiezing. Ze nam ook deel aan de Miss Black America-verkiezing. Wat nu haar iconische carrière als presentator van een talkshow is geworden, verhinderde haar om te blijven deelnemen aan optochten. Ze werd al snel de eerste zwarte vrouw die voor anker ging in de nieuwsprogramma's van Nashville en de rest is geschiedenis.

3 Michelle Pfeiffer

Voordat Michelle Pfeiffer speelde als Elvira Hancock in de inmiddels klassieke film Scarface, deed ze mee aan schoonheidswedstrijden. In 1978 won ze Miss Orange County. Later dat jaar deed ze mee aan de Miss California-verkiezing en werd ze zesde. Pfeiffer schaamt zich niet voor haar verkiezingsverleden, aangezien ze vorig jaar wat throwback-inhoud van haar verkiezingsdagen plaatste. Ze schreef onder de post: "Hé, we moeten allemaal ergens beginnen."

2 Eva Longoria

Hoewel velen Eva Longoria nu kennen van haar rol als Gabrielle Solis in de hitshow Desperate Housewives, begon ze haar carrière in de publieke belangstelling als een schoonheidswedstrijdkoningin. In 1998 won de inwoner van Texas Miss Corpus Christi. Gedurende haar carrière leek Longoria geïnspireerd te zijn door haar verkiezingsdagen, omdat ze haar platform herhaaldelijk voorgoed heeft gebruikt. Ze gebruikt haar Instagram vaak om te pleiten voor verschillende doelen, zoals het belang van stemmen en abortusrechten.

1 Gal Gadot

Gal Gadot van Wonder Woman won onbedoeld Miss Israel in 2004. Gadots moeder diende haar foto in om zich aan te melden voor de wedstrijd, en toen ze eenmaal was aangenomen, had Gadot niet verwacht dat ze daadwerkelijk zou winnen. Ze gaf toe aan W magazine: "Ik stapte in en ik had nooit gedacht dat ik zou winnen en toen won ik en toen werd ik bang." Ze nam later deel aan de Miss Universe-competitie en probeerde met opzet te voorkomen dat ze die verkiezing zou winnen.

Aanbevolen: