Beroemdheden die werk en thuis combineerden door samen te werken met hun echtgenoten

Inhoudsopgave:

Beroemdheden die werk en thuis combineerden door samen te werken met hun echtgenoten
Beroemdheden die werk en thuis combineerden door samen te werken met hun echtgenoten
Anonim

Huwelijk en relaties vergen veel werk om alles succesvol en soepel te laten verlopen. De zakenwereld kan vaak op dezelfde manier draaien. Hoewel veel stellen werk en plezier liever gescheiden houden, wil niet iedereen voor langere tijd gescheiden zijn van hun partner. Het filmen van films en shows kan maanden duren op de set, dus waarom zou je je zorgen maken om het huis achter te laten als de echtgenoot mee kan in een hoofdrol? Deze beroemdheden hebben niet alleen samengewerkt aan producties, maar ze vinden het elke keer weer geweldig.

9 Emily Blunt en John Krasinski maakten een familiefilm

Velen die getuige waren van de gruwel van A Quiet Place zouden het niet echt als gezinsvriendelijk omschrijven, maar John Krasinski heeft het project samengesteld als een liefdesverklaring aan zijn vrouw en kinderen. Krasinski en Blunt speelden een niet nader genoemde man en vrouw in deze horror van 2018 en brachten hun liefdevolle relatie op het scherm en verbaasden het publiek terwijl ze de liefde en stress van een relatie lieten zien, allemaal zonder een woord te zeggen. Als het gaat om liefde en familie, zetten deze twee trots hun waarden boven alles en waren ongelooflijk blij om te laten zien wat thuis voor hen betekende (met monsters natuurlijk).

8 Melissa McCarthy en Ben Falcone volgden een patroon

Sommige stellen hebben moeite om hun ritme te vinden wanneer ze zich op de set voegen, maar Melissa McCarthy en Ben Falcone hebben hun hele relatie erop gebaseerd. Het duo ontmoette elkaar in 1998 toen ze samenwerkten met de LA-improvisatiegroep The Groundlings. Sinds ze de set die eerste keer hebben gedeeld, hebben de twee vaak een paren op het scherm, ook al duurt het maar even voordat de cameo in de film van de ander verschijnt. Het duo bundelde zelfs hun krachten om in 2013 hun eigen productiebedrijf op te richten en schreef, regisseerde en speelde in een aantal films. We zijn al meer dan 15 jaar getrouwd en geen van beiden lijkt hun constante samenwerkingen beu.

7 Leslie Mann en Judd Apatow sprongen erin

Niets zegt zoveel romantiek als liefde op het eerste gezicht. Regisseur Judd Apatow beweert dat het precies dat was waardoor hij stopte en Leslie Mann vroeg toen hij haar zag voor de pre-productie van The Cable Guy. Binnen een paar dagen wist Mann dat hij de ware was en binnen een jaar waren de twee getrouwd. Sinds hij in 1997 in het huwelijksbootje stapte, dook Mann keer op keer op in Apatows projecten, van Freaks and Geeks tot The 40-Year-Old Virgin tot Knocked Up en meer. Het duo heeft zelfs hun kinderen aan boord gebracht, waardoor het filmen een familie-evenement wordt.

6 Dave Franco en Alison Brie maakten kunst

Niet alle stellen vinden het leuk om centraal te staan, maar dat betekent niet dat ze het niet leuk vinden om af en toe samen te werken. Dave Franco en Alison Brie hielden hun relatie stil tot hun verloving, maar sindsdien duikt het duo op in elkaars projecten. Franco verscheen voor een rol in Bojack Horseman, een van Brie's reguliere series, en de twee verschenen op het scherm voor The Little Hours. Het duo voegde zich zelfs bij Franco's oudere broer op film voor The Disaster Artist en is sindsdien aan de slag gegaan met The Rental, Franco's regiedebuut.

5 Tom Hanks en Rita Wilson waren boezemvrienden

Hoewel de twee elkaar voor het eerst ontmoetten toen ze met anderen getrouwd waren, legde hun tijd samen op Bosom Buddies de basis voor een vriendschap die later zou leiden tot een langdurige liefde. Het duo trouwde in 1988 en deelde sindsdien het scherm in The Bonfire of the Vanities, Larry Crowne, That Thing You Do!, en Sleepless in Seattle, waarin Wilson eigenlijk de zus van Hanks speelde. Het duo lijkt dol te zijn op hun tijd samen, zowel op als buiten de set.

4 Megan Mullally en Nick Offerman houden niet tegen

Als het gaat om trots getrouwde stellen die openlijk hun liefde tonen, houden Megan Mullally en Nick Offerman gewoon niet op. Het duo ontmoette elkaar in 2000 en trouwde binnen 11 maanden na die eerste date. Ze werden een populair duo tijdens Offerman's run van Parks and Recreation, waarbij Mullally de gruwelijke ex-vrouw van Offerman speelde, Tammy 2. Buiten de show heeft het duo de schijnwerpers gedeeld in 9 films sinds 2001 en is het feitelijk co-auteur van een boek en gedeelde een podcast.

3 Spencer Tracy en Katharine Hepburn deelden enkele klassiekers

Moderne stellen zijn niet de enigen die hun liefde op het scherm delen. De Hollywood-klassiekers Spencer Tracy en Katharine Hepburn waren een Oscar-winnend stel, Tracy nam twee prijzen mee naar huis en Hepburn voegde er nog vier toe aan hun huis. Samen deelde het gouden paar de titelcredits in negen films, waaronder Tracy's laatste, Guess Who's Coming to Dinner ?

2 Julie Andrews en Blake Edwards hadden eeuwenlang een liefdesverhaal

Een van Hollywood's gouden koppels, Blake Edwards en Julie Andrews, leken nogal romantiek te hebben. De twee kwamen in hun huwelijk met een scheiding achter elk van hen en kinderen om een samengesteld gezin te vormen. Hoewel de dingen thuis niet altijd soepel verliepen, was hun liefde sterk en tijdens hun 40-jarig huwelijk werkten de twee in totaal zeven keer samen, waardoor Andrews zelfs een Oscar-nominatie verdiende.

1 Kristen Bell en Dax Shepard houden dingen in vaste vorm

Weinig koppels hebben krantenkoppen gezien zoals Kristen Bell en Dax Shepard. De twee zijn ongelooflijk open met hun relatie, houden de dingen licht, grappig en heel eerlijk. Nadat ze voor het eerst contact hadden gehad op een verjaardagsfeestje en een band hadden opgebouwd over hockey, duurde het twee jaar voordat het duo samen verscheen in When in Rome, waarin hun personages niet helemaal met elkaar in contact kwamen. Sindsdien hebben de twee het scherm nog twee keer persoonlijk gedeeld en hun stemmen gebruikt in Terrific Trucks om hun werkende filmografie af te ronden tot een totaal van vier.

Aanbevolen: