Wat heeft Jake Johnson gedaan sinds 'New Girl'?

Inhoudsopgave:

Wat heeft Jake Johnson gedaan sinds 'New Girl'?
Wat heeft Jake Johnson gedaan sinds 'New Girl'?
Anonim

Sinds het einde van Seinfeld in 1998, zijn Jerry Seinfeld en Julia Louis-Dreyfus allebei zo succesvol geweest dat fans zich afvragen welke van hen meer geld waard is. Ter vergelijking: Jason Alexander en Michael Richards hebben nergens zo veel succes gehad. Hoewel daar veel redenen voor zijn, is een van de grootste dat Richards en Alexanders Seinfeld-personages zo specifiek waren dat het moeilijk was om de acteurs in een andere rol voor te stellen.

Jake Johnson Rode Loper
Jake Johnson Rode Loper

Toen werd aangekondigd dat New Girl ten einde liep, was het logisch dat enkele van de grootste fans van de show zich zorgen maakten over waar de carrière van Jake Johnson verder zou gaan. Johnson was tenslotte zo goed in het spelen van Nick Miller en hij was zo'n specifiek personage dat het logisch zou zijn als kijkers moeite zouden hebben hem iets anders te zien doen. Dat roept natuurlijk een voor de hand liggende vraag op: wat heeft Jake Johnson uitgespookt sinds het einde van New Girl?

Maak het groot

Toen New Girl in 2011 zijn televisiedebuut maakte, leek het zeer waarschijnlijk dat de show zou mislukken, net als de meeste andere nieuwe series. Per slot van rekening moest een van de hoofdrolspelers van de show na de pilot-aflevering worden vervangen omdat hij besloot in plaats daarvan een rol te spelen in een andere sitcom. De hoofdpersonen van New Girl waren echter zo lief en de komedie was zo dwaas, slim en grappig dat het al snel een trouw legioen kijkers ontwikkelde.

Jake Johnson nieuwe meid
Jake Johnson nieuwe meid

Toen New Girl eenmaal een hit werd, duurde het niet lang voordat de kijkers Jake Johnson en zijn ontspannen maar hilarische acteerstijl gingen waarderen. Als gevolg hiervan zou hij in verschillende films verschijnen terwijl New Girl in de lucht was. Het meest opvallend was dat Johnson zijn stempel drukte op films als 21 Jump Street, Drinking Buddies en Jurassic World, onder andere.

Jake's persoonlijke leven

Natuurlijk weet iedereen dat er veel voordelen zijn aan het zijn van een opmerkelijke acteur. Rijk en beroemd zijn is tenslotte iets waar vrijwel iedereen in de wereld tegenwoordig van lijkt te dromen. Als je echter denkt dat een succesvolle acteur in alle opzichten geweldig is, is dat gewoon niet het geval. Veel beroemde acteurs eindigen bijvoorbeeld met het uiteenvallen van hun families, gedeeltelijk omdat ze het grootste deel van hun tijd op de set doorbrengen in plaats van met hun partner en kinderen.

Van 2011 tot 2018 verdiende Jake Johnson een aardige cent, aangezien tv-sterren tegenwoordig zoveel geld verdienen. Aangezien de meeste tv-acteurs het grootste deel van hun tijd op de set doorbrengen, lijkt het echter waarschijnlijk dat hij niet veel bij zijn vrouw en kinderen kon zijn. Het lijkt echter veilig om aan te nemen dat sinds het einde van New Girl, Johnson veel meer thuis is geweest, vooral sinds de pandemie veel film- en tv-opnames heeft stopgezet.

Jake Johnson en vrouw
Jake Johnson en vrouw

Naar verluidt ergens rond 2005 getrouwd met de kunstenaar Erin Payne, lijkt Jake Johnson haar schildercarrière erg te steunen. Bovendien blijkt Johnson een zeer vermakelijke vader te zijn voor zijn tweelingdochters. In 2020 sprak hij tenslotte met Kelly Clarkson over de creatieve manier waarop hij zijn kieskeurige kinderen hun ma altijden laat eten.

“Als ik ze het eten presenteer, zijn zij de juryleden van een kookprogramma. Plots eten ze de hele ma altijd omdat ze een rechter zijn. Ze zullen zeggen: 'Ik hou van de textuur, maar ik hou niet van de kaas op de quesadilla', en ik zal zeggen: 'Dank u, rechter. En jij?'”

Zijn carrière voortzetten

Sinds het einde van New Girl in 2018, lijkt Jake Johnson op zoek te zijn naar zijn volgende doorbraaktelevisieproject. Johnson speelde tenslotte een van de hoofdrollen in ABC's misdaaddrama Stumptown, waarin hij samenspeelt met Cobie Smulders. Helaas besloot het netwerk, nadat die serie voor een tweede seizoen was verlengd, deze te annuleren zodra duidelijk werd dat COVID-19 de productie ervan zou uitstellen.

Nadat Stumptown het niet haalde, tekende Jake Johnson zich aan om de hoofdrol te spelen in de Netflix-animatieserie Hoops, maar ook deze werd na één seizoen geannuleerd. Aan de positieve kant lijkt het erop dat Johnson sterke relaties heeft ontwikkeld tijdens het werken aan die shows. Johnson's Stumptown co-ster Cobie Smulders deed haar uiterste best om Hoops te promoten bij haar Instagram-publiek.

Jake Johnson Spider-Man: Into the Spider-Verse
Jake Johnson Spider-Man: Into the Spider-Verse

Hoewel de post-New Girl TV-projecten van Jake Johnson gewoon niet hebben gewerkt, is hij veel succesvoller geweest op het filmfront. Johnson's film Tag uit 2018 kwam bijvoorbeeld uit nadat New Girl was afgelopen en het was een kleine hit. Wat nog belangrijker is, Johnson speelde in Spider-Man: Into the Spider-Verse en die film was zo'n kolossaal succes dat het moeilijk te overschatten is hoe geweldig het deed. De film was zelfs zo geliefd dat plannen voor een vervolg in een mum van tijd werden aangekondigd.

Aanbevolen: