Alles wat Elisha Cuthbert heeft gedaan sinds 'The Girl Next Door

Inhoudsopgave:

Alles wat Elisha Cuthbert heeft gedaan sinds 'The Girl Next Door
Alles wat Elisha Cuthbert heeft gedaan sinds 'The Girl Next Door
Anonim

Canadese actrice Elisha Cuthbert verwierf internationale bekendheid in 2001 toen ze werd gecast als Kim Bauer in de dramashow 24 naast Kiefer Sutherland. Daarna speelde Elisha in tal van blockbusters uit de jaren 2000, zoals Old School en Love Actually. Een van de beroemdste rollen van de actrice blijft echter haar vertolking van Danielle in de tienerkomediefilm The Girl Next Door uit 2004. De film is misschien meer dan 15 jaar oud, maar het blijft nog steeds een van de beroemdste klassieke tiener-romcoms van de vroege jaren 2000.

Vandaag bekijken we alles wat Elisha Cuthbert heeft gedaan sinds ze in The Girl Next Door speelde. Van de hoofdrol in een show naast Ashton Kutcher tot het trouwen met een Canadese hockeyspeler - blijf scrollen om te zien waar Elisha zich mee bezig heeft gehouden.

10 Elisha werd genomineerd voor beste doorbraakprestatie tijdens de MTV Movie Awards 2005

Om de lijst af te trappen is het feit dat Elisha Cuthbert werd genomineerd voor Best Breakthrough Female Performance bij de MTV Movie Awards 2005 voor haar vertolking van Danielle in The Girl Next Door. Naast Elisha zijn Ashanti, Bryce Dallas Howard en Emmy Rossum andere genomineerde actrices, maar de prijs ging naar Rachel McAdams voor haar vertolking van Regina George in Mean Girls.

9 En dat jaar speelde ze ook in de horrorfilm 'House Of Wax'

In 2005 speelde Elisha Cuthbert ook in de slasherfilm House Of Wax. Daarin portretteerde de actrice Carly Jones en speelde ze samen met Chad Michael Murray, Brian Van Holt, Paris Hilton, Jared Padalecki, Jon Abrahams en Robert Ri'chard. Momenteel heeft House of Wax een score van 5,4 op IMDb en hoewel het niet werd geprezen door critici, is het sindsdien een slasher-klassieker uit de jaren 2000 geworden.

8 Ze verscheen in de muziekvideo van Weezer voor het nummer "Perfect Situation"

In hetzelfde jaar verscheen Elisha Cuthbert ook in de videoclip van Weezer voor het nummer 'Perfect Situation'.

Het nummer was de derde single van het vijfde album van de band, Make Believe, en het werd uitgebracht op 11 oktober 2005. In de videoclip speelt Elisha de zanger van Weeze, een fictieve voorganger van Weezer.

7 Evenals de muziekvideo van Paris Hilton voor het nummer "Nothing In This World"

Een jaar later herenigde Elisha Cuthbert zich met haar House of Wax-collega Paris Hilton. In 2006 nam Elisha deel aan de muziekvideo van Paris Hilton voor het nummer "Nothing in This World", dat werd uitgebracht als de derde single van het debuutstudio-album Paris van de reality-tv-ster. Degenen die Elisha volgen op sociale media weten dat ze zelfs na al die jaren nog steeds een goede relatie met Paris heeft.

6 Elisha speelde in de comedyshow 'Happy Endings'

In 2011 werd Elisha Cuthbert gecast in de sitcom Happy Endings waarin ze Alexandra "Alex" Kerkovich speelde. Naast Elisha zijn er in de sitcom ook Eliza Coupe, Zachary Knighton, Adam Pally, Damon Wayans Jr., Casey Wilson, Stephen Guarino, Seth Morris en Megan Mullally. Momenteel heeft Happy Endings - waarvan het laatste derde seizoen in 2013 werd uitgezonden - een 7,7 op IMDb.

5 In 2013 trouwde de actrice met hockeyspeler Dion Phaneuf

Als het gaat om Elisha's privéleven, verloofde de actrice zich in september 2012 met hockeyspeler Dion Phaneuf. De twee stapten in juli 2013 in het huwelijksbootje tijdens een ceremonie in Summerfield, Prince Edward Island.

Samen hebben de twee één kind met de naam Zaphire. Hoewel ze allebei beroemd zijn, hebben Elisa en Dion de neiging om hun gezinsleven privé te houden.

4 Ze trad toe tot de cast van de Netflix-dramashow 'The Ranch'

In 2016 voegde Elisha Cuthbert zich bij de cast van de Netflix-komedie-/dramashow The Ranch. Daarin speelt de actrice Abby Phillips-Bennett en ze schittert naast Ashton Kutcher, Danny Masterson, Debra Winger, Sam Elliott, Barry Corbin, Bret Harrison en Molly McCook. Momenteel heeft The Ranch - die vier seizoenen liep - een beoordeling van 7,5 op IMDb.

3 In 2017 speelde ze in de sportkomedie 'Goon: Last Of The Enforcers'

In 2017 speelde de Canadese actrice in het sportdrama Goon: Last Of The Enforcers. Daarin portretteerde Elisha Mary en speelde ze samen met Seann William Scott, Alison Pill, Marc-André Grondin, Wyatt Russell, Callum Keith Rennie, Jason Jones, Jay Baruchel, Kim Coates en Liev Schreiber. Momenteel heeft Goon: Last Of The Enforcers een beoordeling van 5,8 op IMDb.

2 Elisha Starred werd geprezen voor haar optreden in de comedyshow 'Jann'

Vorig jaar voegde Elisha Cuthbert zich bij de cast van de Canadese comedyshow Jann, waarin de Canadese singer-songwriter Jann Arden een fictieve versie van zichzelf speelt. Daarin speelt Elisha Liz en schittert zij naast Zoie Palmer, Deborah Grover, Patrick Gilmore, Elena Juatco, Jason Blicker, Sharon Taylor en Alexa Rose Steele. Momenteel heeft de comedyshow een 7.1 beoordeling op IMDb.

1 En ten slotte vergaarde ze een nettowaarde van $ 20 miljoen

En tot slot sluiten we de lijst af met het feit dat de actrice een behoorlijk indrukwekkend vermogen heeft weten te vergaren. Volgens Celebrity Net Worth. Elisha Cuthbert wordt momenteel geschat op een vermogen van $ 20 miljoen. Het grootste deel van het inkomen van de ster komt natuurlijk van acteren – of dat nu in televisieshows of projecten op groot scherm is!

Aanbevolen: