Dit waren de grootste schandalen van Paris Hilton in de jaren 2000

Inhoudsopgave:

Dit waren de grootste schandalen van Paris Hilton in de jaren 2000
Dit waren de grootste schandalen van Paris Hilton in de jaren 2000
Anonim

Als mensen eenmaal beroemd zijn, is het vaak buitengewoon moeilijk voor hen om de aandacht van het grote publiek lang vast te houden. Misschien om die reden raken veel beroemdheden voortdurend verwikkeld in controverses in een poging intrigerend te lijken en de aandacht te trekken. Aan de andere kant zijn er ook sterren die nooit op zoek zijn naar drama, maar toch voortdurend in schandalen verwikkeld raken.

Als het om Paris Hilton gaat, hebben veel mensen gedebatteerd of ze wel of niet expres betrokken was bij schandalen of dat haar leven per ongeluk zo dramatisch was. Hoewel er geen manier is voor iemand anders dan Hilton om zeker te weten of Paris in de jaren 2000 op zoek was naar drama of dat het haar vond, blijft het een feit dat haar leven erg schandalig was.

6 Wat is er gebeurd tussen Paris Hilton en Lindsay Lohan

Tijdens de jaren 2000 waren er niet veel beroemdheden waar bijna zoveel over werd gesproken als Paris Hilton en Lindsay Lohan. Hoewel daar veel redenen voor zijn, speelde het feit dat de paparazzi Hilton en Lohan regelmatig op camerafeesten betrapten een grote rol in de aandacht die ze kregen. Ook al hielden ze van feesten en waren ze eerst vrienden, in 2006 begonnen Hilton en Lohan ruzie te maken en sindsdien zijn ze heen en weer gegaan tussen vrienden en vijanden. Wanneer Hilton en Lohan ruzie maken, schieten ze vaak venijnig op elkaar en daarom is hun relatie zo schandalig. Natuurlijk is Lohan verwikkeld in veel controverses die niets met Hilton te maken hebben.

5 Fans haatten Paris Hilton's The Simple Life

Een tijdje nadat Paris Hilton voor het eerst beroemd werd, stond ze vooral bekend als een hoofdbestanddeel van de roddelbladen en roddelwebsites. Toen veranderde het leven van Hilton in 2003 toen The Simple Life, een 'reality'-show waarin ze samen met Nicole Richie speelde, een enorme hit werd bij het publiek. Hoewel The Simple Life zeer succesvol was, maakte het Hilton misschien wel een nog controversiëler figuur. The Simple Life concentreerde zich tenslotte op de zeer rijke Hilton en Richie die leefden als gemiddelde mensen en de reactie van Parijs op sommige alledaagse dingen zorgde ervoor dat veel mensen haar hard beoordeelden. Tijdens de latere seizoenen van The Simple Life kwam Hilton beter over, maar de schade was toen al aangericht.

4 De vriendschap van Paris Hilton en Nicole Riche ontploft in een vete

Op het hoogtepunt van het succes van The Simple Life leek het alsof Paris Hilton en Nicole Richie de rest van hun leven beste vrienden zouden zijn. Het blijkt dat nadat Hilton en Richie plotseling ruzie hadden. Na het drama werd gemeld dat hun vete begon nadat Richie een band van Hilton liet zien, waarover later in dit artikel op een feest wordt teruggekomen. Of dat nu was of niet toen de dingen uit elkaar vielen, de vrienden zouden het later goedmaken en ze hebben nu alleen maar leuke dingen over elkaar te zeggen. Toch is het opmerkelijk dat ze nooit samen worden gezien en dat Hilton niet eens de bruiloft van Richie bijwoonde, dus ze zijn duidelijk niet zo close.

3 Paris Hilton werd keer op keer beroofd

Het grootste deel van de tijd dat Paris Hilton een controversieel figuur was, was ze op zijn minst gedeeltelijk verantwoordelijk voor het drama. Tijdens de late jaren 2000 waren er echter tijden dat Hilton in het middelpunt van de controverse stond en zij was duidelijk het slachtoffer. In 2008 en 2009 heeft een groep mensen bijvoorbeeld meerdere keren in het huis van Hilton ingebroken en dingen gestolen. Vele jaren na de overvallen werd een film geproduceerd en uitgebracht onder de titel The Bling Ring, die zich richtte op de mensen die Hilton hebben beroofd.

2 De privétape van Paris Hilton is gelekt

Tijdens het begin van de jaren 2000 was Paris Hilton een hoofdbestanddeel van roddelwebsites en de roddelbladen, maar de meeste mensen hadden geen idee wie ze was. Daarna werd Hilton veel bekender nadat bekend werd dat er een privé-opname van haar was uitgelekt met een pokerspeler genaamd Rick Salomon. In die tijd was de opname nog niet algemeen verkrijgbaar, maar zou later commercieel worden uitgebracht. Hoewel Hilton het slachtoffer was van het lek en haar privacy was geschonden, gaven veel mensen Parijs de schuld en veroordeelden haar destijds wreed.

1 Toen Paris Hilton naar de gevangenis ging

In 2006 werd Paris Hilton aan de kant gezet terwijl ze in een Mercedes van $ 500.000 reed en ze nam een ademanalyse en faalde. Ter plaatse gearresteerd, werd Hilton beschuldigd van DUI, haar rijbewijs werd geschorst en uiteindelijk werd ze veroordeeld tot een boete van $ 1500 en een proeftijd van drie jaar. Slechts een paar maanden later werd Hilton aan de kant gezet terwijl hij te hard reed met een koplamp uit. Toen de officier zich realiseerde dat haar rijbewijs nog steeds was geschorst, stond Hilton opnieuw voor de rechtbank. Ondanks dat ze beweerde dat ze dacht dat ze van en naar het werk mocht rijden, werd Hilton veroordeeld tot 45 dagen achter de tralies. Toen Hilton zich bij de gevangenis meldde, waren de paparazzi daar op volle kracht en maakten foto's van een duidelijk bange Hilton die huilde. In die tijd hadden veel mensen een hekel aan Hilton genoeg om van die foto's te genieten, wat behoorlijk wreed is.

Aanbevolen: