10 tatoeages die populair waren & Spijtig in de jaren 2000

Inhoudsopgave:

10 tatoeages die populair waren & Spijtig in de jaren 2000
10 tatoeages die populair waren & Spijtig in de jaren 2000
Anonim

Je lichaam laten inkleuren met een tatoeage is een serieuze beslissing om te nemen. Het ontwerp en de kunst moeten perfect zijn, en in sommige gevallen is de betekenis erachter belangrijk. In elke generatie zijn er een handvol tatoeages die het populairst waren.

Wie kan de "zwerver"-stempels op de onderrug of de beroemde tribale tatoeages uit de jaren '90 vergeten? De jaren 2000 hadden ook een groot aantal gedenkwaardige tatoeages die specifiek waren voor het tijdperk. Sommigen van hen waren niet de beste beslissing als het ging om kunst die lang op de huid zou worden geëtst. Laten we eens kijken naar tatoeages die herinneringen oproepen of ervoor zorgen dat je met spijt op jezelf neerkijkt.

10 Wolf op vinger

Afbeelding
Afbeelding

Een tatoeage op het bovenste deel van de vinger was behoorlijk populair in het midden van de late jaren 2000. Vaak was het een dier en de meest populaire was de kop van een wolf. Wolven waren een groot probleem en velen resoneerden met zijn kenmerken.

Het was niet ongewoon om een vingertatoeage te zien. Gelukkig is het een tatoeage die niet te betreuren is zolang de details van de wolf fantastisch waren. Naast de wolf kregen mensen ook vingertatoeages van minimalistische mandala-achtige ontwerpen.

9 The Anchor Tattoo

Afbeelding
Afbeelding

Tijdens een tijdperk van Panic at the Disco, Paramore en pop/rockbands waren ankertattoos zeer gewild. Het was een tijd van grote emotionele stress en emo-fasen. Mensen wilden een tatoeage die hen zou "aarden".

Het anker werd een weergave van die behoefte. De ankertattoo kwam in meerdere vormen tussen eenvoudige lijnen of drastische schaduwen met een banner die er doorheen liep. Soms stonden er ook inspirerende teksten op de banner.

8 De dromenvanger-tatoeage

Afbeelding
Afbeelding

De dromenvanger-tatoeage brengt goede herinneringen met zich mee. Deze tatoeage brengt momenten terug naar het Twilight-tijdperk. Jacob (Taylor Lautner) geeft Bella (Kristen Stewart) een dromenvanger voor haar verjaardag om al haar nachtmerries op te vangen terwijl ze sliep.

Het is de Indiaanse geschiedenis achter de dromenvanger waar mensen van hielden. Het is bedoeld om boze geesten en boze dromen af te weren. Beroemdheden waren er zelfs dol op, zoals Miley Cyrus en Demi Lovato.

7 Cluster Vogels Tattoo

Afbeelding
Afbeelding

Als je in deze tijd een tiener op de middelbare school was, stond deze tatoeage waarschijnlijk op je lijst. Er was een enorme trend om vrijgelaten te worden en de vrijheid te hebben om je vleugels uit te spreiden als een vogel.

De tatoeage was ook populair bij tieners met strenge ouders. Het is minimalistisch en een snelle trip naar de tattooshop. De vogels symboliseerden verschillende dingen, afhankelijk van de persoon. Het kan familie, spirituele bescherming of het overwinnen van een crisis betekenen.

6 Oneindigheidsteken Tattoo

Afbeelding
Afbeelding

Het oneindigheidsteken was gemakkelijk een van de meest getatoeëerde afbeeldingen op jonge vrouwen. Gedurende deze tijd betekende dit bekende symbool veel en het was esthetisch aangenaam. De tatoeage was overal en kwam in verschillende vormen.

Sommigen hielden het klein en goed verborgen, terwijl anderen betekenisvolle woorden in een van de lussen verwerkten. Een populaire was het kammen van het symbool en "liefde" of het gebruik van de eerder genoemde kleine vogels.

5 The Feather Tattoo

Afbeelding
Afbeelding

Veren waren een trend in deze tijd. Velen kunnen zich de emo-fase herinneren met de grote haren en wasbeer highlights. Veel jonge tieners droegen ook haaraccessoires met veren. Het was een clip-on in het haar met grote of kleine bungelende veren.

Deze trend vertaalde zich ook in tatoeages. Mensen vonden een spirituele betekenis om te veren omdat ze moed, moed of vrijheid kunnen symboliseren. De veer had ook Indiaanse banden met spirituele bescherming.

4 Angel Wings Tattoo

Afbeelding
Afbeelding

De tatoeage met engelenvleugels was een schot in de roos. De bijbelse vleugels van engelen vertaalden zich niet altijd goed in tatoeages. Dit komt door de natuurlijke uitstrekkende structuur van de vleugel. Sommige kunstenaars schilderden de vleugels gesloten af en namen een groot deel van de rug van de persoon in beslag.

In andere gevallen tatoeëerden kunstenaars de vleugels op de rug, gevolgd door de armen om eruit te zien alsof ze opengingen. Engelenvleugels waren ook populair op de polsen of enkels in een meer abstracte vorm.

3 Armband-tatoeages

Afbeelding
Afbeelding

Er kwam een punt in de jaren 2000 waar eenvoud het beste was. Wat is er eenvoudiger dan een lijn om de arm? Maar voor velen betekende deze eenvoudige tatoeage veel meer dan een esthetiek.

Sterrentatoeage

Afbeelding
Afbeelding

Naast vogels waren tatoeages van sterren nog steeds populair in de jaren 2000. Meer in de beginjaren. Het is een van die tatoeages die als eerste de wens vervulden om geïnkt te worden. Het is ook een tatoeage die veel mensen bedekken.

Vaak hadden ze de vorm van een oplopende sterrenhoop van kleine naar grote sterren. De stertattoo had voor sommigen een inspirerende of spirituele betekenis, maar het is een tatoeage waar veel mensen niet meer dol op zijn.

1 The Bows & Corset Tattoo

Afbeelding
Afbeelding

Een tattoo-trend die niet had mogen plaatsvinden, was het korset en de strikken. Er was een fascinatie voor het tatoeëren van echte items op de huid in plaats van ze daadwerkelijk te dragen. Een daarvan waren de grote strikken op de achterkant van het bovenbeen. Het kwam soms met een lijn die door het midden van het been liep om op dijhoge kousen te lijken.

Samen met strikken kwam de korsettattoo. Dit was ongebruikelijk. Er was een trend om ringen in de huid van je rug te prikken en lint door te rijgen om het op een echt korset te laten lijken. Voor sommigen was het beter om de illusie te tatoeëren. De tatoeage zorgt ervoor dat iedereen een hevige rilling krijgt en het beste om vergeten te worden.

Aanbevolen: