Dit zijn de grootste 'Floribama Shore'-schandalen aller tijden

Inhoudsopgave:

Dit zijn de grootste 'Floribama Shore'-schandalen aller tijden
Dit zijn de grootste 'Floribama Shore'-schandalen aller tijden
Anonim

In de afgelopen decennia zijn er meer televisieprogramma's geproduceerd dan ooit tevoren. Om die reden is het voor een show moeilijker dan ooit geweest om door het lawaai te breken en een sensatie te worden. Desondanks veroverde Jersey Shore de wereld stormenderhand toen het in première ging in 2009. Helaas voor het netwerk achter Jersey Shore, MTV, kwam er een einde aan de show toen de finale in 2012 werd uitgezonden.

Enkele jaren nadat Jersey Shore eindigde, keerde de GTL-crew terug voor de vervolgserie Jersey Shore: Family Vacation. Hoewel Jersey Shore: Family Vacation zeer succesvol is geweest voor MTV, is de show op veel manieren anders dan de serie die hem heeft voortgebracht. Veel castleden van Jersey Shore: Family Vacation zijn bijvoorbeeld ouders geworden. Het is niet verwonderlijk dat MTV een show wilde produceren die meer op de originele Jersey Shore leek en dat is waar Floribama Shore in het spel komt. Gelukkig voor MTV was hun nieuwe show een hit, maar net als de cast van Jersey Shore voor hen, is de Floribama Shore-cast verwikkeld in veel controverses.

'Floribama Shore' heeft beschuldigingen van MTV-exploitatie

Op het moment van schrijven zijn er vier seizoenen van Floribama Shore uitgezonden op MTV en hebben ze het goed gedaan in de kijkcijfers. Met dat in gedachten gaan de meeste mensen er waarschijnlijk van uit dat MTV de cast van Floribama Shore veel geld beta alt om in de serie te schitteren. In werkelijkheid is dat echter helemaal niet het geval. In plaats daarvan wordt geschat dat de sterren van de show slechts $ 20.000 per stuk krijgen voor een heel seizoen. Hoewel sommige castleden andere manieren hebben gevonden om hun tv-rollen te verzilveren, zoals het verkopen van merchandise, is dat niet voor allemaal het geval. Als gevolg hiervan zijn verschillende leden van de Floribama Shore-cast naar verluidt minder dan $ 50.000 waard. Gezien al het geld dat MTV verdient met Floribama Shore, lijkt dat behoorlijk afschuwelijk.

Naast dat de cast van Floribama Shore niet goed wordt betaald, heeft een castlid MTV ervan beschuldigd ze uit te buiten. Toen het vierde seizoen van Floribama Shore in première ging, waren veel fans van de show geschokt toen ze zagen dat Gus Smyrnios een litteken op zijn gezicht had en er ruig uitzag. Hoewel dat opmerkelijk genoeg was, leek de persoonlijkheid van Smyrnios volledig te zijn veranderd en raakte hij zelfs in een vuistgevecht met zijn voormalige beste vriend in de show. Volgens Smyrnios leek hij echter anders omdat de producers van Floribama Shore hem uitbuitten, op oneerlijke wijze opnamen van hem monteerden en zijn woede opriepen tijdens het filmen.

"Nieuwe aflevering vanavond, maar ik ben klaar met het posten over en erkennen van de show. Ze kunnen voor de verandering met iemand anders neuken en de mentale sht van iemand anders uitbuiten terwijl ze opzettelijk proberen ze kwaad te maken voor entertainment."

Floribama Shore's cast blijft in de problemen komen met de wet

Gezien het feit dat de sterren van Floribama Shore allemaal jong zijn en op zoek zijn naar plezier, is het niet zo verwonderlijk dat sommigen van hen in aanraking zijn gekomen met de wet. Het is echter controversieel dat het zo gewoon is geworden dat Floribama Shore-sterren worden gearresteerd, ook al hebben veel 'reality'-showsterren tijd in de gevangenis doorgebracht.

Tijdens het filmen van een aflevering van Floribama Shore in 2018, was Aimee Hall in een bar toen zij en een willekeurige vrouw genaamd Melissa Bensinger ruzie kregen. Volgens Bensinger viel Hall "haar aan door haar vast te grijpen en haar vervolgens krachtig in het gezicht te stompen" en vervolgens vluchtte ze de scène uit met de bemanning van Floribama Shore. Nadat een hulpsheriff Hall had opgespoord, werd ze beschuldigd van mishandeling.

In 2019 keek Nilsa Prowant vanaf een balkon naar beneden toen ze besloot de aandacht te trekken van iedereen beneden, van wie er een aantal politieagenten waren, en haar borsten aan hen bloot te stellen. Het is niet verwonderlijk dat Prowant werd gearresteerd en in een voertuig werd geplaatst nadat de politie haar had bevolen naar de straat te komen. Om de een of andere reden, terwijl Prowant wachtte om te worden weggevoerd, dacht ze dat het een goed idee was om het raam van het voertuig van binnenuit eruit te trappen, wat haar alleen maar in veel meer problemen bracht.

Na een nacht zwaar drinken in 2019 was Floribama Shore-ster Kirk Medas zo dronken dat de politie kwam nadat hij had overgegeven in een bar. Toen Medas werd gearresteerd wegens wanordelijk gedrag, probeerde hij eruit te komen door de politie te vertellen dat hij een tv-ster is, maar het kon hen gewoon niets schelen.

Van alle Floribama Shore-sterren die zijn gearresteerd, waren de ontmoetingen van Mattie Breaux met de politie het meest verontrustend. Breaux is immers drie keer aangeklaagd voor DUI. Uiteindelijk werd Breaux veroordeeld tot een jaar gevangenisstraf voor haar derde DUI. Ze kreeg slechts zeven dagen opgelegd sinds de rest van haar straf was opgeschort. Hoewel sommige mensen rijden onder invloed misschien niet serieus genoeg nemen, bracht Breaux veel mensen in gevaar elke keer dat ze onder invloed achter het stuur kroop.

Floribama Shore is verwikkeld in racismecontroverses

In deze tijd is het steeds gebruikelijker geworden dat mensen de posts op sociale media bekijken van iedereen die in de publiciteit komt. Iemand keek bijvoorbeeld naar de Twitter-berichten van Mattie Lynn Breaux van enkele jaren geleden en zag dat de Floribama Shore-ster het n-woord meerdere keren gebruikte. Hoewel het vermeldenswaard was dat Breaux in de gewraakte tweets leek te verwijzen naar rapteksten, waren veel mensen extreem teleurgesteld in haar gedrag. Na de controverse verontschuldigde Breaux zich voor haar tweets en legde uit dat ze het niet kwaad bedoelde.

In 2019 ging Floribama Shore-ster Candace Rice naar sociale media om de show te bespreken en onthulde iets schokkends, een van haar blanke co-sterren gebruikte het n-woord in huis. Erger nog, Rice beweerde dat een van haar medesterren het n-woord met een harde "er" gebruikt. Terwijl ze het gebruik van het n-woord in het Floribama Shore-huis besprak, verklaarde Rice dat ze niet zou identificeren welke van haar blanke co-sterren de boosdoener was en dat heeft ze ook nooit gedaan. Desondanks gingen veel Floribama Shores ervan uit dat ze wisten wie verantwoordelijk was.

Aanbevolen: