Kelly Clarkson wordt geconfronteerd met terugslag over onjuiste BTS-foto

Inhoudsopgave:

Kelly Clarkson wordt geconfronteerd met terugslag over onjuiste BTS-foto
Kelly Clarkson wordt geconfronteerd met terugslag over onjuiste BTS-foto
Anonim

Kelly Clarkson hoopt dat de annuleringscultuur uit de buurt blijft nadat ze een grote puinhoop heeft gemaakt, waardoor fans in een haatdragende razernij terechtkomen. De getalenteerde muzikant en talkshowhost vertrouwde iets te veel op haar personeel, dat haar duidelijk teleurstelde. Tijdens de laatste aflevering van The Kelly Clarkson Show sprak ze over de populaire K-popgroep BTS, maar in plaats daarvan flitste ze een foto van de Koreaanse boyband Blitzers.

Er zijn veel overeenkomsten tussen de bands. Het zijn beide Koreaanse boybands, en ze hebben allebei 7 leden in hun groep. Ze vertegenwoordigen zichzelf ook allebei met heldere, kleurrijke advertenties en hebben namen die beginnen met de letter "b", maar het zijn beide unieke bands en ze hebben absoluut niets met elkaar te maken.

Fans zijn helemaal niet onder de indruk van Clarkson.

Kelly Clarkson's Fumble

Er wordt aangenomen dat elke talkshow fact-checkers in dienst heeft, en vermoedelijk zouden ze deze enorme fout hebben opgemerkt, maar het is nu te laat om met de vinger te wijzen, aangezien fans al boos zijn op Kelly Clarkson, en er is geen weg meer terug.

The Kelly Clarkson Show is net gelanceerd in seizoen drie en de allereerste aflevering heeft de zaken op het verkeerde been gezet. Tijdens Clarksons interview met Chris Martin van Coldplay, begon hij in details te duiken over zijn recente samenwerking met BTS, en terwijl hij het nummer, getiteld My Universe, besprak, liet het team van Clarkson per ongeluk een foto van de Blitzers zien, in de veronderstelling dat het die van BTS.

Fans hadden er duidelijk geen probleem mee om te identificeren dat dit de verkeerde afbeelding was en dat het een geheel andere, niet-gerelateerde band vertegenwoordigde, wat de vraag oproept; "Wie controleert daar de feiten?"

Clarkson Under Fire

De show verontschuldigde zich snel bij de fans, maar dat weerhield de terugslag er niet van om online grip te krijgen. Veel fans, en in het bijzonder BTS Army-fans, waren volledig afgeschrikt door deze fout en waren er snel bij om hun woede online door te geven. Binnen enkele seconden waren opmerkingen inbegrepen; "wauw, dat is ongelooflijk onwetend", evenals; "culturele onwetendheid op zijn best, ga zo door, Clarkson!" en; "dat is het onderliggende racisme dat laat zien."

Anderen schreven; "ze zeiden eigenlijk gewoon dat Aziatische mensen allemaal op elkaar lijken," en "Annuleer Clarkson" en "laten we het over Kelly Clarkson hebben en een foto van Carrie Underwood laten zien alsjeblieft."

Boze fans zeiden; "alle blanke meisjes zien er ook hetzelfde uit", en "dat is op een heel grote manier raciaal doof", evenals; "het is 2021, fouten als deze zijn niet echt fouten, ze zijn pure nalatigheid."

Aanbevolen: