Hoe 'Master Of None'-maker Aziz Ansari zijn enorme fortuin verdiende

Inhoudsopgave:

Hoe 'Master Of None'-maker Aziz Ansari zijn enorme fortuin verdiende
Hoe 'Master Of None'-maker Aziz Ansari zijn enorme fortuin verdiende
Anonim

Er zijn misschien veel komedies over alleenstaanden die aan het daten zijn en proberen hun leven te achterhalen, maar Master Of None van Netflix voelde uniek. Dat is te danken aan Aziz Ansari, die de serie co-creëerde, schreef en speelde. De situaties waarin hij zich bevond, voelden natuurlijk aan en het was leuk om hem te zien met zijn vrienden, die cool en slim waren.

Soms zijn Netflix-shows slecht ondanks het feit dat ze beroemde acteurs hebben, maar hetzelfde kan niet worden gezegd van Master of None. Het is absoluut een slimme show om te bekijken en het is dan ook geen wonder dat Aziz Ansario in de loop van zijn carrière zoveel geld heeft verdiend.

Laten we eens kijken hoe Ansari zijn fortuin verdiende.

$20 miljoen netto waarde

Fans waren blij dat Ansari de reünie Tom on the Parks and Rec in het voorjaar van 2020 speelde. Hoeveel geld heeft de acteur, aangezien de acteur een aantal interessante komische rollen op zijn naam heeft staan?

Het is veel: Aziz Ansari heeft een vermogen van $ 20 miljoen. Volgens Celebrity Net Worth verdient hij elk jaar $ 9 miljoen.

Hij heeft in de loop der jaren zeker gestaag in Hollywood gewerkt, dus zijn vermogen is logisch.

Hij speelde het personage van Tom Haverford in Parks and Recreation van 2009 tot 2015, dus dat zou een mooi salaris zijn geweest. Volgens The Huffington Post kreeg Amy Poehler $ 200.000 betaald voor elke aflevering van de sitcom. Het is niet bekend hoeveel Ansari daarmee verdiende.

Hij was de stem van Daryl in acht afleveringen van Bob's Burgers.

Wat betreft filmrollen, Ansari was in 2008's Funny People, 2009's I Love You Man, en 2013's This Is The End, samen met een paar anderen.

Ansari is ook de auteur van het boek Modern Romance, dat in 2015 werd uitgebracht, dus daarvoor zou hij een voorschot hebben gekregen.

'Meester van niemand'

aziz ansari als ontwikkelaar op netflix tv-show master of none
aziz ansari als ontwikkelaar op netflix tv-show master of none

Aziz Ansari is vooral bekend van zijn Netflix-serie Master Of None. Hij is betrokken bij alle aspecten van deze show, dus hij zou veel geld hebben verdiend aan dit project.

Hij heeft de serie samen met Alan Yang gemaakt en is ook regisseur en schrijver van de serie. Ansari portretteert ook de hoofdpersoon, Dev. Er zijn tot nu toe twee seizoenen geweest en een derde is in de maak, volgens Collider.com.

Collider.com citeerde Ansari in een interview met Vulture: "Ik moet een andere man worden voordat ik een derde seizoen schrijf, is mijn persoonlijke gedachte, ik moet trouwen of een kind of zo. Ik heb niets anders te zeggen over het feit dat ik een jonge man ben die in New York alleen is en de hele tijd in de stad eet."

In 2017 nam Ansari een pauze van sociale media en ook van Master of None. Hij vertelde GQ in een interview: "Ik sprak onlangs met een vriend van mij. We hebben allebei meer geld dan we ons ooit hadden kunnen voorstellen. En ik had zoiets van, kun je je voorstellen dat iemand ons een paar jaar geleden zou bellen en zei: ' Oké, je gaat zoveel geld hebben als je zo oud bent. Wat ga je ermee doen?' Je zou allerlei fantastische dingen zeggen, toch? Niemand zou zeggen: Oh, ik zou erachter komen hoe ik meer geld kan verdienen en de hele tijd kan blijven werken."

Het is interessant dat de acteur en schrijver naar voren bracht dat hij veel geld op de bank had, want hij heeft het absoluut heel goed gedaan. Het lijkt erop dat sinds hij in veel films is verschenen, samen met twee langlopende rollen in tv-shows, zijn vermogen echt is opgeteld.

Elk seizoen van Master of None is erg meeslepend. In het eerste seizoen begint Dev met Rachel te daten en er zijn veel afleveringen die opvallen. Mensen houden van de aflevering "Ouders", omdat het het verhaal vertelt van jonge volwassenen van wie de ouders vanuit een ander land naar Amerika verhuizen. Ansari's echte vader en moeder portretteerden zijn ouders in de show. Ansari vertelde Entertainment Weekly dat zijn vader hem zei: "Dit is allemaal leuk en ik vond het leuk om in de show te acteren, maar ik deed het gewoon zodat ik meer tijd met je kon doorbrengen."

Volgens Business Insider beantwoordde Ansari enkele vragen als onderdeel van Reddit's "AMA"-serie, en hij sprak over het pitchen van Master Of None voor Netflix. Hij zei: "We hebben alleen naar premiumspots gepitcht omdat we niet met inhoudsproblemen wilden omgaan." Hij was ook blij dat de show op een streamingdienst zou zijn, zodat fans het konden binge: "Ik vind het ook geweldig hoe iedereen alle afleveringen heeft kunnen zien, in plaats van 9 weken te wachten tot iemand een aflevering kan zien. Ik ben echt trots van zoals Mornings."

Het is indrukwekkend dat Aziz Ansari een nettowaarde van $ 20 miljoen heeft, en fans staan te popelen om het derde seizoen van zijn Netflix-show te zien.

Aanbevolen: