Welke 'Twilight'-prop heeft Kristen Stewart van de set gestolen?

Inhoudsopgave:

Welke 'Twilight'-prop heeft Kristen Stewart van de set gestolen?
Welke 'Twilight'-prop heeft Kristen Stewart van de set gestolen?
Anonim

Films die zijn aangepast van succesvolle boeken, hebben vaak een ingebouwd publiek dat de kans krijgt om de films naar grote aantallen te stuwen aan de kassa. Dit is geen garantie, maar het hebben van een kernpubliek is al een enorme hulp. De James Bond-films komen uit boeken, net als de Harry Potter-films. Zelfs de MCU ha alt zijn aanwijzingen uit het bronmateriaal op de pagina's van stripboeken.

Twilight was een wereldwijde sensatie toen het in de bioscoop speelde, en het groeide uit tot een van de grootste franchises in de geschiedenis. Kristen Stewart speelde de hoofdrol in de franchise en toen alles op de set klaar was, vond ze een paar items om toe te voegen aan haar persoonlijke verzameling.

Laten we eens kijken wat Kristen Stewart uit de T willight-films heeft gepikt!

Ze hield de ringen van Bella

Hoewel ze dat technisch gezien niet mogen, komen veel sterren van film- en televisietoestellen vast te zitten met een paar rekwisieten als aandenken om in hun persoonlijke collectie te hebben. Meestal zijn deze items ongelooflijk betekenisvol voor de artiest. In het geval van Kristen Stewart en haar Twilight-diefstal belandde ze uiteindelijk bij Bella's ringen.

Volgens People vertelde Stewart tijdens een persdag voor Breaking Dawn: Part 2 wat ze bewaarde en zei: Ik heb de ringen bewaard. De ringen zijn heel belangrijk voor mij.”

Een van de ringen, per Stewart, was van toen Bella's 'moeder haar in het begin een maanring gaf. Het doet me volledig en volledig denken aan [Twilight-regisseur] Catherine Hardwicke."

Het is haar niet alleen gelukt om die ring te bemachtigen, maar ze heeft zelfs de verlovingsring die Edward aan Bella in de film geeft! Als je een Twilight-fan bent, weet je al dat deze twee ringen populaire items zijn, met name de verlovingsring. Elke fan zou er graag een replica van willen hebben, laat staan die echte die in de films werd gebruikt.

Tijdens diezelfde persdag zou Stewart zeggen dat de ringen heel, heel erg belangrijk voor me zijn. Ik hou van die dingen.'

Kristen Stewart was misschien de ster van de franchise, maar ze was niet de enige die meedeed aan het aandenkenspel door iets van de set te landen, hoewel ze er wel een handje in had dat iemand anders iets kreeg dat ze koesterden.

Nikki Reed kwam in actie

In de films in de franchise speelde Nikki Reed het personage Rosalie, en hoewel Reed niet de ster van de show was, had ze meer dan een paar memorabele momenten. Het bleek dat de actrice iets in gedachten had toen ze iets overwoog om van de set te houden.

Tijdens een interview met Insider, zou Reed onthullen: "Ik heb geen enkel stuk memorabilia uit de filmserie behalve mijn honkbalschoenen uit die scène."

Reed heeft dit echter niet alleen gedaan. In plaats van zelf de regels te breken, kon ze Kristen Stewart gebruiken om iets in handen te krijgen dat ze eigenlijk wilde vasthouden als aandenken aan haar tijd in de franchise.

Reed vertelde Insider: "Kristen, een dierbare vriend, nam ze voor mij omdat ik gewoon nooit iets van de set kon pakken omdat ik zo'n regelvolger ben. En dan herinner ik me dat Kristen zei: 'Dit is niet erg. Je mag gewoon je schoenen hebben.'"

En zomaar, Nikki Reed was in staat om gemakkelijk een van de coolste rekwisieten van de set te krijgen. De honkbalscène uit de eerste film is om meerdere redenen gedenkwaardig, en dit item betekende duidelijk iets voor de artiest.

Zoals Robert Pattinson

Sommige mensen zouden naar de ringen en de honkbalschoenen kijken en die zien als coole rekwisieten die de acteurs mee kunnen nemen zonder veel te kijken. In het geval van Robert Pattinson en wat hij mee naar huis nam, nou, mensen zouden misschien een beetje terughoudend zijn over wat hij diefstal waard achtte.

Blijkbaar hadden de Twilight-films geweldig ondergoed voor de cast om te dragen, en dit is wat Robert Pattinson uiteindelijk in handen kreeg van de film. Nee, echt.

Tijdens een persbijeenkomst voor Breaking Dawn: Part 2 zou de toekomstige Batman-ster zeggen: "Ik heb eerlijk gezegd veel ondergoed meegenomen. Dat deed ik bij alle films. Ze hebben het beste ondergoed en ik heb geen idee waar ze het vandaan halen. Ik gebruik het elke dag."

Dat is een hele hoop ondergoed voor de man om in de loop der jaren in handen te krijgen, en op een gegeven moment moest iemand van de kostuumafdeling opmerken dat alle tighty whiteties van Edward Cullen aan het verdwijnen waren.

Kristen Stewart heeft misschien Bella's ringen gekregen, maar het bleek dat de rest van de cast hun ogen had gericht op een aantal andere coole dingen van de set.

Aanbevolen: