Hier is hoeveel 'DWTS' Pro Dancer, Cheryl Burke waard is

Inhoudsopgave:

Hier is hoeveel 'DWTS' Pro Dancer, Cheryl Burke waard is
Hier is hoeveel 'DWTS' Pro Dancer, Cheryl Burke waard is
Anonim

Cheryl Burke kwam voor het eerst op de voorgrond in 2006 toen ze voor het eerst meedeed aan de ABC-hitserie Dancing With The Stars. Burke was een van de vele getalenteerde pro-dansers die meedeed aan de serie en slaagde erin om niet één, maar twee overwinningen mee naar huis te nemen in haar eerste seizoenen, waardoor ze meteen een favoriet bij fans was. Gedurende deze tijd begon Cheryl te daten met acteur Matthew Lawrence, met wie ze 13 jaar later zou trouwen, ondanks hun tien jaar durende scheiding.

Cheryl is een pro-danser gebleven op DWTS en werkte samen met beroemdheden als Rob Kardashian, Drew Carey, Jack Osbourne en Ryan Lochte, om er maar een paar te noemen. Aangezien ze al zo lang deel uitmaakt van de show, zijn fans benieuwd hoeveel Cheryl vandaag waard is. Hoewel we misschien weten wie de rijkste DWTS-danser is, is dit precies waar Cheryl Burke op die lijst staat.

Hoeveel is Cheryl Burke vandaag waard?

Cheryl Burke DWTS Netto waarde
Cheryl Burke DWTS Netto waarde

Cheryl Burke is zeker een naam die je zou herkennen, vooral als je een fan bent van de populaire ABC-talentenserie Dancing With The Stars. Cheryl nam deel aan de show tijdens het tweede seizoen in 2006, waar ze haar eerste overwinning mee naar huis nam. Het duurde niet lang voordat Cheryl een favoriet bij de fans werd en haar tweede kampioenschap won tijdens haar tweede seizoen. De ster is in 23 seizoenen verschenen, waardoor ze de professionele danseres is die in meer shows is verschenen dan wie dan ook!

Ondanks haar status in de show, wordt Cheryl Burke lang niet zoveel betaald als fans zouden denken! Het lijkt alsof er een enorm loonverschil is tussen DWTS-sterren, en het is echt te zien wanneer Cherly's salaris omhoog komt. Volgens Cheat Sheet begon Cheryl met het verdienen van $ 1.200 per aflevering, wat sindsdien is gestegen tot $ 5.000, maar ze verdient slechts "4 procent van de ondertekeningsbonus van haar partner", wat nogal een hoofdkraker is. Na 23 seizoenen en 15 jaar in de show, is Cheryl erin geslaagd een nettowaarde van $ 450.000 te verzamelen.

Cheryl Burke Matthew Lawrence
Cheryl Burke Matthew Lawrence

In vergelijking met DWTS pro-dansers, Glebb Savechenko en Maksim Chmerkovskiy, die beide respectievelijk $ 1,5 miljoen en $ 8 miljoen waard zijn, vragen fans zich af waarom Cheryl's vermogen lang niet zo hoog is, vooral als ze op de show het langst. Nou, Cheryl heeft het grootste deel van haar geld verdiend met de show en alleen show. Terwijl de meeste pro-dansers hun eigen studio's openen, boeken uitbrengen en in talloze andere realityshows verschijnen, heeft Cheryl zich voornamelijk gericht op de show en de relatie.

De danser trouwde in 2019 af en toe met zijn vriend Matthew Lawrence en sindsdien zijn ze dolgelukkig. De twee begonnen oorspronkelijk te daten in 2007, maar ze gingen uit elkaar in 2009 en bleven bijna tien jaar gescheiden! Gelukkig hebben Cheryl en Matthew hun vlam weer aangestoken en hebben ze uiteindelijk de knoop doorgehakt op 23 mei 2019.

Aanbevolen: