Wie is de man van Anne Hathaway, Adam Shulman en wat doet hij?

Inhoudsopgave:

Wie is de man van Anne Hathaway, Adam Shulman en wat doet hij?
Wie is de man van Anne Hathaway, Adam Shulman en wat doet hij?
Anonim

Anne Hathaway is gemakkelijk een van de grootste acteurs van onze tijd! De ster werd voor het eerst bekend in 2001 toen ze werd gecast als Mia Thermopolis in de populaire Disney-film The Princess Diaries, waarin ze samen met de grote Dame Julie Andrews verscheen.

Na haar succes als prinses op het scherm, maakte Anne snel naam voor zichzelf, met rollen in Bride Wars, The Devil Wears Prada en Ocean's 8, om er maar een paar te noemen. Ondanks dat haar carrière wonderen deed, werd Anne een lachertje toen zij en James Franco de Academy Awards organiseerden, waarbij ze de twee als de slechtste gastheren ooit beschouwden!

Hoewel dat geen leuke tijd voor Hathaway kon zijn, had ze een geweldig ondersteuningssysteem om haar er doorheen te duwen. Gelukkig voor de actrice staat haar man, Adam Shulman, aan haar zijde sinds hun huwelijk in 2012. Hoewel we details weten over hun tijd als koppel, zijn fans nieuwsgierig om meer te weten over wie Shulman werkelijk is.

Anne en Adam zijn bijna tien jaar getrouwd

Als het gaat om Hollywood-roy alty, heeft Anne Hathaway zichzelf zeker een rechtmatige plek op het leaderboard verdiend. De actrice heeft een aantal van de beste optredens geleverd sinds haar debuut op het scherm in Disney's The Princess Diaries. Samen met Julie Andrews een film scoren is een prestatie op zich, maar voor Anne was het haar allereerste filmrol, wat het allemaal veel specialer maakte.

Naast het succes dat ze in haar professionele leven heeft behaald, heeft Anne Hathaway ook veel gescoord als het gaat om haar liefdesleven. De actrice is sinds 2012 getrouwd met Adam Shulman en het paar viert volgend jaar hun 10-jarig jubileum! Hun liefdesverhaal begon in 2008 toen ze elkaar ontmoetten via gemeenschappelijke vrienden op het Palm Springs Film Festival.

In een interview met Harper's Bazaar onthulde Anne Hathaway dat ze wist dat Adam degene was vanaf het moment dat ze haar zinnen op hem zette. "Ik ga met die man trouwen!" vertelde ze de publicatie in 2014. "Ik wist vanaf het moment dat ik hem ontmoette dat hij de liefde van mijn leven was," en helaas, hij was!

In november 2011 stelde Shulman de vraag met een prachtige 6-karaats diamanten ring. Het verlovingsfeest vond plaats in New York City en de twee stapten officieel in het huwelijksbootje in september 2012 in een privéwoning in Big Sur, Californië. In totaal waren er 150 gasten aanwezig, die allemaal de prachtige Valentino-trouwjurk van Anne persoonlijk konden aanschouwen.

Het paar verwelkomde hun eerste kind samen, Jonathan in 2016, en een ander, Jack, in 2019. Hoewel ze vrij open zijn geweest over hun romance, vragen veel fans zich tot op de dag van vandaag nog steeds af wat Adam Shulman voor de kost doet, en goed, hij is ook in de biz!

Adam zit ook in de entertainmentindustrie

Net als Anne is Adam ook een acteur! Hoewel de ster niet is verschenen in grote blockbuster-films zoals Hathaway heeft gedaan, heeft hij nog steeds een indrukwekkend acteer-cv. Adam is verschenen in shows zoals American Dreams, Ricki And The Flash en The West Wing, om er maar een paar te noemen. Een van zijn meest bekende rollen was in de televisiefilm, Dukes Of Hazzard: The Beginning, terwijl hij ook enkele rollen achter de camera op zich nam.

Adam werkte in 2014 samen met Jonathan Demme om Song One te produceren, waarin Anne Hathaway daadwerkelijk de hoofdrol speelde. Shulman voegde zich ook bij zijn vrouw in de hitfilm, The Witches, waar hij de rol van een kwaadaardig personage op zich nam. Hoewel hun tijd om samen te werken leuk moet zijn geweest, kreeg de film zelf veel kritiek, waardoor Anne zich publiekelijk verontschuldigde voor de 'pijn' die mensen met een handicap hebben veroorzaakt.

Hij is ook een sieradenontwerper

Alsof acteren en produceren niet genoeg waren, verhoogde Adam Shulman de lat en voegde hij ook sieradenontwerper toe aan zijn lange lijst van talenten. De ster verdient ook behoorlijk de kost als sieradenontwerper, sterker nog, hij heeft zijn eigen bedrijf genaamd James Banks Designs, dat hij feitelijk mede-eigenaar is met zijn zakenpartner, Heidi Nahser Fink.

Volgens de website van het bedrijf werken Shulman en Fink aan het maken van unieke stukken, en dat doen ze door middel van "oude wereldtechnieken waarbij gebruik wordt gemaakt van gereedschappen zoals hamers en palen voor het vormen, zagen voor het doorboren, walsen en trekplaten voor bakplaat en draad, en propaan/zuurstoftoorts om te solderen, "om duidelijk te maken dat ze niet spelen!

Adam is niet alleen succesvol als het gaat om zijn vele klanten, maar hij heeft ook enorm veel succes gehad met het maken van aangepaste stukken voor films. Shulman sprak over zijn werk bij het maken van stukken voor Alice Through The Looking Glass, terwijl hij zijn expertise gebruikte om zelfs de verlovingsring van Anne Hathaway op maat te maken!

Aanbevolen: