MCU: 10 hoogste acteurs, gerangschikt op hun lengte

Inhoudsopgave:

MCU: 10 hoogste acteurs, gerangschikt op hun lengte
MCU: 10 hoogste acteurs, gerangschikt op hun lengte
Anonim

The Marvel Cinematic Universe is de thuisbasis geworden van enkele van de grootste namen in de industrie! De MCU begon voor het eerst in 2008 toen de allereerste Iron Man-film uitkwam, wat begon met wat zou uitgroeien tot een van de grootste filmfranchises in de geschiedenis!

Sinds het begin meer dan 12 jaar geleden, hebben fans zoveel gezichten leren kennen die onze favoriete personages spelen. Van Chris Hemsworth die Thor speelt, Tom Hiddleston als Loki, helemaal tot Elizabeth Debicki als Ayesha, ze vormen allemaal enkele van de meest geliefde personages, maar geloof het of niet, ze vormen ook enkele van de hoogste! Dus, wie staat bovenaan de lijst van getalenteerde MCU-acteurs? Laten we erin duiken!

Bijgewerkt op 24 augustus 2021, door Michael Chaar: Met meer dan 12 jaar Marvel Cinematic Universe-films die ons bezig houden, is er een hele reeks grote Hollywood-namen verbonden aan de vele films. Van Chris Evans, Evangelina Lily tot de man die het allemaal begon, Robert Downey Jr., de acteurs hebben fans zoveel gegeven, maar ze zijn niet de langste! Tom Hiddleston begint met 6 voet 2 inch, maar het is eigenlijk Winston Duke die M'Baku speelt die de kroon neemt als de langste MCU-acteur met een lengte van 6 voet 5 inch.

10 Tom Hiddleston - 6 voet 2 inch

Een twijfelachtige eer voor Tom is om een van de rijkste exen van Taylor Swift te zijn, en het lijdt geen twijfel dat zijn lengte bijdraagt aan zijn knappe uiterlijk. Loki lijkt meestal kleiner dan Thor qua uiterlijk, maar dat komt door het massieve frame van Chris Hemsworth, aangezien Tom behoorlijk lang is.

De acteur staat een paar centimeter boven de zes voet en heeft de perfecte gest alte om in een leidende of een ondersteunende rol te worden gecast. Hij zal hierna te zien zijn in de MCU TV-serie Loki, waar hij hoogstwaarschijnlijk de langste acteur van de cast zal zijn.

9 Samuel L. Jackson - 6 voet 2 inch

Een vreemde misvatting is dat Sam Jackson een van die beroemdheden is die geen Instagram-account heeft. Dat is verre van waar en een ander feit dat je moet weten, is dat Jackson ook een van de langste in de MCU is.

De acteur is over het algemeen ofwel gecast in gemene rollen of als mentoren, waarvoor in de film geen nadruk op zijn lengte hoeft te worden gelegd. En toch zal Sam Jackson de meeste mensen in de wereld in de schaduw stellen, terwijl hij op zo'n respectabele hoogte van 6 voet 2 inch staat.

8 Elizabeth Debicki - 6 voet 2 inch

Vrouwelijke acteurs in de MCU waren over het algemeen van gemiddelde lengte, waardoor Elizabeth Debicki het label van een van de langste vrouwelijke beroemdheden zeker waard is. Haar rol in Guardians of the Galaxy Vol. 2 paste wel bij haar gest alte en was de koningin van een ras van buitenaardse wezens dat bekend staat om hun lange karakter.

De enige acteur tegen wie ze is gecast waarvan bekend is dat hij groter is dan zij, is Armie Hammer. Anders dan hij, bereikt Elizabeth meestal grotere hoogten dan haar co-sterren. Ze krijgt zeker extra punten omdat ze haar natuurlijke lengte bezit en er een aantrekkelijke kwaliteit van maakt. Debicki is niet van plan om prinses Diana te vertolken in het komende seizoen van The Crown.

7 Idris Elba - 6 voet 2,5 inch

Elba was onlangs in het nieuws omdat hij toegaf dat hij niet zo dol was op zijn personage in The Wire. Heimdall is geen rol waar hij iets tegen heeft gezegd, tegen wie hij een half dozijn keer speelde in de MCU. Zoals elke Asgardian was Heimdall ook behoorlijk lang.

Dit komt neer op Idris Elba's respectabele lengte, iets dat alleen maar oproepen van hem heeft gedaan om de volgende James Bond luider te zijn. Hij heeft zeker de juiste look voor de rol, en door zijn lengte behoort hij tot de langste acteurs in de Marvel-franchise.

6 Dave Bautista - 6 voet 3 inch

Het is misschien niet bekend dat hij zoveel aan dure dingen uitgeeft als co-ster Chris Pratt, maar Dave Bautista verslaat hem wel op het gebied van lengte. De WWE overdreef zijn lengte tot 6 voet en 6 inches, hoewel Bautista nog steeds vrij lang is!

Zijn gespierde lichaam garandeert hem een blik waardoor hij veel groter lijkt dan hij zou kunnen zijn. In ieder geval is zijn natuurlijke lengte nog steeds veel groter dan de meeste mensen ter wereld, wat zijn komische momenten als Drax op de een of andere manier nog grappiger maakt.

5 Chris Hemsworth - 6 voet 3 inch

Er was geen enkele kans voor Thor om iemand te zijn die kleiner was en Chris Hemsworth is een voor de hand liggende keuze, alleen al door zijn uiterlijk. De acteur heeft het Thor-imago waargemaakt met zijn lichaamsbouw, die wordt aangevuld door zijn lengte.

Naast zijn rol als Thor is Chris ook een model dat in een aantal advertenties voor merkaanbevelingen te zien is geweest. Deze komen over zoals bedoeld omdat zijn lengte een aanvulling vormt op de look die nodig is voor deze advertenties, en Hemsworth kan trots zijn op hoe hij zijn lengte in zijn rollen heeft weten te spelen.

4 Paul Bettany - 6 voet 3,5 inch

Mensen zijn verrast om te weten hoe geweldig een stemacteur Paul Bettany is, niet beseffend dat hij J. A. R. V. I. S. zeven jaar voordat hij de rol van Vision op zich nam. Zijn rollen hebben hem nooit nodig om zijn lengte te spelen, wat het nog verrassender maakt hoe lang hij is.

Bettany verslaat zelfs Chris Hemsworth en Dave Bautista, waardoor het jammer is dat we hem niet in een meer fysieke rol hebben gezien. Omdat de cast van WandaVision over het algemeen aan de korte kant is, zal Bettany eruitzien als een reus in die serie.

3 Lee Pace - 6 voet 4 inch

Hier is nog een acteur wiens lengte een bron van grote verbazing is. Lee Pace's rol als Ronan had hem niet in de buurt van iemand, wat het feit verborg dat deze man enorm is. Zijn verschijning in The Hobbit deed wel enig recht aan dit aspect van hem.

Iedereen die hem in Pushing Daisies heeft gezien, kan bevestigen dat hij zoveel groter lijkt dan alle anderen. Hij ha alt misschien niet de eerste plaats in de MCU in het algemeen, maar Lee Pace breekt wel door in de top-3 positie met een hoogte van 6 voet 4 inch.

2 Jeff Goldblum - 6 voet 4,5 inch

Zijn vrouw Emily heeft een van de meest gezonde Instagram-accounts die een beroemdheid kan hebben, waar je Jeff ook kunt betrappen op zijn gebruikelijke eigenzinnige capriolen. De acteur zag er in Thor: Ragnarok uit in goed gezelschap vanwege de hoge lengtes van Tom Hiddleston en Chris Hemsworth, hoewel hij ze op dit gebied nog steeds verslaat.

Goldblum is een van die acteurs waarvan je je niet kunt voorstellen dat hij een kleine jongen is, omdat zijn lengte een deel van zijn identiteit lijkt te zijn. Het heeft hem ook geholpen de hoofdrol te spelen in franchises als Jurassic Park en Independence Day.

1 Winston Duke - 6 voet 5 inch

Het is behoorlijk indrukwekkend hoe de richting van Black Panther de hoogte van het personage van Winston Duke bagatelliseerde, aangezien de acteur echt ongelooflijk is in frame. Dit is gemakkelijker te begrijpen als je Winston naast andere acteurs ziet staan, waar hij gemakkelijk de langste is met een hoogte van 1,80 meter.

M'Baku zag er niet eens zo kort uit naast gigantische personages in Avengers: Endgame en dat was allemaal Duke's eigen hoogte in plaats van enig CGI-bedrog. Hij kan gemakkelijk hoofdrollen bemachtigen met zo'n indrukwekkende lengte, en het zal interessant zijn om te zien hoe hij het doet tegen andere bekende acteurs op het scherm.

Aanbevolen: