10 Beste Halloween-kostuums gedragen door de echte huisvrouwen (zoals te zien op sociale media)

Inhoudsopgave:

10 Beste Halloween-kostuums gedragen door de echte huisvrouwen (zoals te zien op sociale media)
10 Beste Halloween-kostuums gedragen door de echte huisvrouwen (zoals te zien op sociale media)
Anonim

Door de jaren heen hebben de vrouwen uit de The Real Housewives-franchise ons enkele van de beste modieuze momenten gegeven die reality-tv ooit heeft gezien. Met de hoeveelheid geld en stylisten die deze dames hebben, is niets te overdreven of overdreven.

Hoe prachtig deze vrouwen ook zijn tijdens hun reizen naar Mexico, Italië en Frankrijk, er is één vakantie die niet teleurstelt als het gaat om hun modegame: Halloween. Deze vrouwen kleden zich niet alleen als vakantiefavorieten zoals katten en skeletten, maar ze hebben zich ook verkleed als hun vrienden, popcultuuriconen en… fragiele pakjes. Scroll naar beneden om enkele van de beste Halloween-kostuums te bekijken die door de vrouwen van The Real Housewives worden gedragen!

10 RHOBH: Lisa Rinna als Erika Jayne

lisa rianna als erika jayne voor halloween
lisa rianna als erika jayne voor halloween

Real Housewives of Beverly Hills-sterren Lisa Rinna en Erika Jayne noemen zichzelf Thelma en Louise vanwege hun 'ride-or-die'-vriendschap. De twee vrouwen hebben veel gemeen en verbinden meer dan sommige van hun co-sterren.

Een jaar lang besloot Rinna haar vriendschap naar een hoger niveau te tillen door zich voor Halloween als Erika te kleden. Terwijl sommige van de andere vrouwen de blik van Rinna beledigend vonden, was Erika er geobsedeerd door.

9 RHOA: Cynthia Bailey als 50 Cent

Model Cynthia Bailey maakt sinds seizoen drie deel uit van de cast van Real Housewives of Atlanta. Fans hebben haar haar dochter zien opvoeden terwijl ze trouwde (en ging scheiden), een bedrijf startte en tegenstanders afweerde. Cynthia heeft het allemaal meegemaakt.

In 2017 toonde Cynthia haar gemak bij de cast terwijl ze zich verkleedde als rapper 50 Cent voor het cast Halloween-feest. Van haar laarzen tot het kogelvrije vest en de G-Unit-hoed, er was geen twijfel mogelijk wie Cynthia was.

8 RHOD: LeeAnn als Stephanie met twee gezichten

Fans konden hun ogen niet geloven toen ze LeeAnne Locken zagen in Real Housewives of Dallas. Toen castmate Stephanie Hollman een Halloweenfeestje gaf en haar vriend LeeAnne uitnodigde, besloot LeeAnne er een memorabel moment van te maken. Ze ging als "twee gezichten Stephanie."

Met het ene gezicht mooi geschilderd en het andere als de duivel, kwam ze opdagen, klaar om te vechten. Stephanie wist echter dat LeeAnne op zoek was naar een reactie van haar, dus speelde ze het cool. De twee vrouwen begonnen het uit te pluizen voordat ze het erover eens waren dat het niet de tijd of plaats was, maar dit kostuum is historisch.

7 RHONY: Ramona As Britney Spears

Ramona Singer is momenteel de OG van Real Housewives of New York en ze is niet bang om mensen dat te vertellen. De New Yorker heeft in seizoen 12 veel indruk gemaakt met nieuwkomer Lea en maakte deel uit van de meeste ruzies die zijn gesneuveld.

En hoewel LuAnn in seizoen 12 een Halloween-feest gaf, kunnen we nog steeds niet over Ramona's Britney Spears-kostuum heen dat ze in 2018 droeg. Ze leek precies op Britney van de "Oops I Did It Again…"-muziek video in haar rode latex jumpsuit en klassieke Ramona danspasjes.

6 RHOA: NeNe doet ongediertebestrijding

NeNe Leakes is een andere OG-huisvrouw die tot het 12e seizoen apart was van Real Housewives of Atlanta. Ze nam een kleine pauze voor seizoen acht en negen voordat ze terugkwam en helaas lijkt het erop dat ze ook niet terugkomt voor seizoen 13. Desalniettemin liet NeNe de wereld weten dat ze een van de beste huisvrouwen was toen ze op Halloween de voormalige huisvrouw Kim Zolciak trollde.

Nadat de dochter van Kim een sluwe opmerking had gemaakt dat NeNe's huis kakkerlakken had, verkleedde NeNe zich als een ongediertepatrouille terwijl haar man zich verkleedde als een kakkerlak! Net toen fans dachten dat ze alles hadden gezien van Miss Leakes, deed ze deze geniale zet.

5 RHONJ: Danielle Staub als een kwetsbaar pakket

Danielle Staub moet een van de grootste schurken in de geschiedenis van Real Housewife zijn. Ze maakte deel uit van de originele cast van de franchise totdat haar duistere persoonlijkheid naar buiten kwam en haar de boot bezorgde. Ze is de afgelopen seizoenen teruggekomen als een vriend, maar het vonnis is nog steeds niet bekend of haar vriendschappen authentiek zijn.

In 2017 verscheen Danielle op een RHONJ Halloween-feest verkleed als een kwetsbaar pakket. Danielle droeg naakt ondergoed en wikkelde zichzelf in noppenfolie en "fragiele" stickers. Grappig genoeg verkleedde haar toenmalige echtgenoot zich als de bezorger. Fans en haters moeten Danielle de eer geven voor dit unieke kostuum.

4 RHOC: Shannon Beador als Bret Michaels

Shannon Beador is sinds seizoen één van Real Housewives of Orange County niet meer uit de cast geweest, maar ze heeft genoeg drama gehad om de gaten te vullen. Fans van de franchise hebben Shannon op haar dieptepunt gezien toen ze hoorde over de affaire van haar man. Ze bracht de volgende paar seizoenen door met proberen hun huwelijk weer op te bouwen, maar ze gingen onvermijdelijk uit elkaar. Vanaf dat moment was Shannon op een missie om een betere versie van zichzelf te worden.

In 2017 toonde Shannon haar liefde voor rockmuziek en haar vreemd identieke eigenschappen aan muzikant Bret Michaels.

3 RHOBH: Teddi als Harley Quinn

Voordat Teddi Mellencamp The Real Housewives of Beverly Hills verliet, was ze Kyle's sidekick terwijl ze een gezonde levensstijl promootte met haar bedrijf All In By Teddi.

Ze promoot het belang van een uitgebalanceerd dieet vaak op haar Instagram, maar op deze foto hierboven kunnen we haar iconische Harley Quinn-kostuum zien! Van haar haar tot haar make-up, Teddi ziet eruit als de perfecte Harley spin-off.

2 RHOC: Heather Dubrow als Katniss Everdeen

Heather Dubrow was een castlid van Real Housewives of Orange County van seizoen zeven tot en met 11. Ze maakte indruk met haar weelderige levensstijl als werkende actrice en de vrouw van een bekende plastisch chirurg. Heathers persoonlijkheid was zowel stijlvol als assertief toen ze opkwam voor waar ze in geloofde.

Helaas is Dubrow de afgelopen vier seizoenen weggeweest en wordt ze erg gemist. Vooral na het zien van haar Halloween-kostuum uit 2015 toen ze Katniss Everdeen was van Hunger Games !

1 RHOD: Brandi Redmond As Britney Spears

Brandi Redmond is een van de belangrijkste dames van The Real Housewives of Dallas. Als voormalig cheerleader van de Dallas Cowboys brengt Brandi het theater overal waar ze gaat. In 2018 gingen Brandi en haar man als voormalig iconisch popduo Britney Spears en Justin Timberlake toen ze zich van top tot teen kleedden in denim.

Hun denim rode loper look was eye-openend genoeg om de komende jaren te worden herhaald op Halloween-feesten, en Brandi deed fantastisch werk met haar jumpsuit.

Aanbevolen: