Frank Ocean-fans zijn weggekropen door zijn Met Gala Doll-date

Inhoudsopgave:

Frank Ocean-fans zijn weggekropen door zijn Met Gala Doll-date
Frank Ocean-fans zijn weggekropen door zijn Met Gala Doll-date
Anonim

Het Met Gala bracht net glitter en glamour terug in het leven van fans. De beroemdheden die het geluk hadden om aanwezig te zijn, hebben het allerbeste op het gebied van mode en accessoires uit de kast gehaald, maar dit jaar waren het niet alleen de designerschoenen en portemonnees die deze weelderige zaak accentueerden. Frank Ocean bracht een klein accent van zijn eigen…. in de vorm van een kleine groene pop, en fans willen echt weten wat hij aan het doen is.

Dit is zeker geen doorsnee accessoire, deze vreemde kleine robotachtige groene pop leek ook te dienen als de date van Frank Ocean, aangezien niemand anders echt bij hem in de buurt wilde zijn terwijl hij dit rare ding vasthield!

Fans hebben veel vragen, en er lijkt geen echte reden te zijn waarom dit bizarre speelgoed zijn debuut maakt op zo'n high-end evenement.

De griezelige groene pop

Toen fans zich afstemden om alle coole elementen van het Met Gala van dit jaar te zien, hadden ze er absoluut niet op gerekend. Frank Ocean pronkte met zijn spullen terwijl hij een enge groene pop vasthield, en hij leek vreemd verbonden met dit vreemde kleine accessoire. Men zag hem ernaar kijken en leek soms interactie te hebben met de pop. Hij gaf ook genoeg om ervoor te zorgen dat de groene pop perfect bij zijn groene haar paste.

Ocean was nonchalant gekleed in een Prada-jasje en hij droeg een oversized zilveren ketting van zijn eigen lijn, Homer. Wat hij ook aan had, het verbleekte in vergelijking met wat hij vasthield.

Fans trollden hem zwaar, in de veronderstelling dat hij geen date kon vinden, en moesten improviseren met deze pop. Maar tussen de grappen door waren er enkele echt griezelige fans die de reden waren waarom hij zo'n ongebruikelijke keuze maakte op zo'n grote dag.

Fans zijn serieus weggekropen

Dit is te raar om te negeren, en fans krijgen serieuze enge vibes van deze vreemde groene pop. Door naar sociale media te gaan om over dit duidelijk bizarre moment te praten, hebben fans laten weten hoe verrast ze zijn.

Opmerkingen inbegrepen; "kijk naar Frank en zijn baby!" "wat gebeurt er ????" en "Dat is griezelig asf!?!"

evenals; "Ok, dat is gewoon eng", "Ik sta op het punt uit te loggen", en "Die pop die vannacht mijn dromen gaat achtervolgen.

Anderen schreven; "Jongen, wat is dit in godsnaam???", "dit maakte me bang, omg" en "is hij het helemaal kwijt, wat is dit eigenlijk?"

Ook geschreven was; "Het is de pop die voor mij naar de camera kijkt. En in de volgende foto in een andere richting kijkt ??? doei,"

Fans voelden het helemaal niet, omdat andere opmerkingen verschenen zoals; "ok, dit is eigenlijk te raar," en "dit is het meest domme, enge, grillige ding en omg waarom?"

Aanbevolen: