Het gênante gedrag van Megan Fox bij de VMA's verwart fans

Het gênante gedrag van Megan Fox bij de VMA's verwart fans
Het gênante gedrag van Megan Fox bij de VMA's verwart fans
Anonim

Beroemdhedenpaar Megan Fox en Machine Gun Kelly blijven pronken met hun wervelende romance. Maar volgens fans is dit laatste moment van de Video Music Awards 2021 misschien meer ineenkrimpend dan romantisch.

Op zondag 12 september werden fans van over de hele wereld wild van hun favoriete artiesten toen de VMA's terugkeerden voor een met sterren bezaaid spektakel. Met speciale optredens van muziekiconen zoals Alicia Keys, Foo Fighters en Lil Nas X, is het veilig om te zeggen dat de awardshow er een was voor de geschiedenisboeken. Echter, tussen legendarische optredens en wilde outfits, veroorzaakte één moment in het bijzonder een behoorlijk debat onder fans.

De controverse kwam voort uit een rode loper-interview met Entertainment Tonight waarin Megan Fox haar outfit besprak naast rocker-vriendje Machine Gun Kelly, wiens volledige naam Colson Baker is. Voor het speciale evenement droeg de 35-jarige acteur een nauwsluitende Thierry Mugler-jurk die weinig aan de verbeelding overliet, gecombineerd met een "verblinde string".

Terwijl ze sprak over de beslissing achter haar outfit, onthulde Fox dat het Baker was die de dienst uitmaakte in wat hij haar wilde zien voor het evenement. Fox verklaarde: "Hij had zoiets van 'je gaat vanavond naakt zijn' en ik had zoiets van 'wat je ook zegt.'" Maar terwijl Fox verder ging, nam het gesprek een nogal seksuele en ongemakkelijke wending. Ze ging verder door Baker "papa" te noemen voordat ze vervolgde met "wat papa ook zegt."

Toen het interview ten einde liep, werd Fox en Baker gevraagd of fans meer samenwerkingen tussen het paar zouden zien als het ging om Bakers toekomstige muziekvideo's. Fox nam de conversatie teugels in handen toen ze antwoordde met: "Ja, hij mag geen andere h hebben in zijn muziekvideo's. Het is de koningin of niets." Waarop Baker net naast haar lachte.

Na het interview gingen velen naar Twitter om hun ongenoegen over het gedrag van Fox te uiten. Haar antwoorden brandmerkend als 'ineenkrimpen', meenden commentatoren dat de actrice een rol gespeeld moet hebben, aangezien haar gedrag schijnbaar anders was dan haar gebruikelijke.

Een criticus schreef: "Het spijt me, maar iedereen die geobsedeerd is door hun relatie en denkt dat het "doelen" zijn, is belachelijk. Er is iets serieus mis met hen samen. Hopelijk heb ik het mis, maar ik betwijfel dat.”

Terwijl een ander zei: "Het lijkt alsof ze heel hard haar best doet om 21 te lijken."

Anderen trokken de dynamiek van het paar in twijfel terwijl ze speculeerden over de redenering achter haar vreemde gedrag en de relatie in het algemeen.

Andere fans waren er echter snel bij om over het paar te stromen. Ze bestempelden ze als 'relatiedoelen' en verdedigden fans Fox toen ze erop wezen dat haar geluk het enige zou moeten zijn dat ertoe doet.

Een fan schreef: Blij om haar gelukkig en vrij te zien. Die humor van haar en haar de rol van woeste koningin maken past beter bij haar dan haar met een laag zelfbeeld te zien en aan zichzelf te twijfelen zoals een paar jaar geleden. Ze zijn zo hot en wat je van ze vindt, is het minst belangrijk, zolang je ze maar gelukkig laat zijn.”

Aanbevolen: