Selena Gomez-fans denken dat samenwerking met Drake in de maak is na stiekeme Instagram-post

Selena Gomez-fans denken dat samenwerking met Drake in de maak is na stiekeme Instagram-post
Selena Gomez-fans denken dat samenwerking met Drake in de maak is na stiekeme Instagram-post
Anonim

Selena Gomez haalde de krantenkoppen toen ze ervoor koos om de VMA's en het Met Gala over te slaan. Maar de voormalige Disney-ster heeft niet alleen maar rondgehangen.

Sinds de release van haar Latin EP, Revelacíon eerder dit jaar, is Gomez druk bezig geweest met het promoten van haar nieuwe en veelgeprezen Hulu-serie, Only Murders In The Building, samen met de groten Steve Martin en Martin Short uit de industrie.

Fans van de "Come & Get It"-zangeres kijken reikhalzend uit naar haar terugkeer naar muziek en velen geloven dat de ster hint naar een aanstaande samenwerking in haar laatste Instagram-bericht. Gomez bracht vorige maand een single uit, "999" met de Latijnse muzikant en producer Camilo, en plaagde onlangs ook haar derde volledige soloalbum, met een "SG3" bedelarmband op haar Instagram-verhaal.

The Wizards of Waverly Place-actrice's meest recente bericht op sociale media toont de ster schijnbaar midden in het nummer en wijzend naar de camera, en heeft het bijschrift "meisjes willen meisjes". Twitter-gebruikers waren er snel bij om het bijschrift met de songtekst te koppelen aan een nummer van Drake's laatste album, Certified Lover Boy.

Een fan schreef: "ja, drake x selena komt er zeker aan", terwijl een andere opgewonden tweette, "terwijl iedereen op het met-gala is, HEEFT SELENA GOMEZ MOGELIJK HAAR DRAKE X SELENA COLLAB GEWEZEN".

Sommigen hadden echter een andere reactie op de post van de ster, met een persoon die tweette: "WAS SELENA GOMEZ JUST COME OUT?!?" terwijl een ander schreef: "selena lieverd, is er iets dat je met de klas zou willen delen?"

Ondertussen waren anderen in de war door het bijschrift van de foto, waarbij een Twitter-gebruiker schreef: "SELENA, JE KAN NIET ALLEEN ZEGGEN DAT MEISJES WILLEN EN DAN OPNIEUW DIPPEN WE MOETEN PRATEN", en een ander woog opties af van wat de post zou kunnen zijn gemeen, tweetend, "selena zinspeelt op de samenwerking tussen drake, komt naar buiten, of vindt het nummer gewoon leuk".

Sommige fans gingen nog een stap verder en koppelden de tekst in Gomez's post aan een even cryptische foto die slechts een paar uur van tevoren op Drake's Instagram was gepost. De "Hotline Bling"-rapper uploadde een afbeelding van een lippenstiftafdruk op wat lijkt op een servet, met het bijschrift "Certified Original Kiss by ???" Een Twitter-account leek ook de pose van de zangeres van "The Heart Wants What It Wants" in haar post te vergelijken met die van de Canadese muziekmagnaat op foto's.

Een andere fan suggereerde dat Gomez's gebruik van de "Girls Like Girls"-tekst zou kunnen betekenen dat ze in een videoclip voor het nummer zal verschijnen, en er werd ook gespeculeerd over een mogelijke "vrouwenversie" van Certified Lover Boy, met Gomez naast Ariana Grande.

Aanbevolen: