De echte reden waarom Khloé Kardashian tegenwoordig met niemand nieuw dateert

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Khloé Kardashian tegenwoordig met niemand nieuw dateert
De echte reden waarom Khloé Kardashian tegenwoordig met niemand nieuw dateert
Anonim

Het lijkt alsof Khloé Kardashian steeds weer samenkomt met haar baby-papa, Tristan Thompson. Maar deze keer gaat ze naar verluidt voorgoed verder. Ze besloot ermee te stoppen na het liefdeskindschandaal van de NBA-speler. Nu de realityster vrijgezel is, willen fans graag weten met wie ze aan het daten is. Ze heeft echter onlangs gezegd dat ze nog niet klaar is om terug in het spel te komen. Dit is waarom.

Khloé Kardashian & Tristan Thompson's huidige relatie

Speaking to Us Weekly, uitvoerend producent Danielle King onthulde dat Khloé ontdekte dat Tristan een kind had verwekt met Maralee Nichols tijdens het filmen van hun nieuwe Hulu-show The Kardashians."Nou, voor dat specifieke moment was mijn crew daar. We waren daar om iets anders te filmen vroeg in de ochtend en de ochtend dat het nieuws brak, waren we daar terecht toevallig. We hebben dat moment op camera", zei King. "En ik weet dat het soms moeilijk is voor het publiek om te begrijpen van 'Oh, zijn ze teruggegaan en hebben ze dit vastgelegd?' Maar er waren zoveel momenten die we echt hebben vastgelegd, gewoon omdat we er bijna altijd zijn. Er is bijna altijd een camera aan de gang."

In april 2022 onthulde de oprichter van Good American dat zij en Tristan er voorgoed mee waren gestopt. "Bij Tristan voelde ik me in het begin ongelooflijk veilig en ik voelde me een tijdje heel goed", zei ze in een interview met Robin Roberts. "Ik herinner me dat hij me bedroog vlak voordat ik beviel en ik hem nog in de verloskamer kon hebben. Dus ja, het zag er misschien vreemd uit voor de buitenwereld, maar als mijn dochter mijn homevideo's bekijkt, die video's zullen net zo puur en perfect zijn als ik ze heb kunnen maken." Ze voegde eraan toe dat ze nog steeds een hoge dunk van haar ex heeft. "Ik vind hem nog steeds een geweldige kerel, en hij is een geweldige vader. Hij is gewoon niet de man voor mij, "zei ze.

Waarom Khloé Kardashian met niemand nieuw aan het daten is

Tijdens een optreden in de podcast Not Skinny But Not Fat zei Khloé dat ze zich niet "eenzaam voelt" zonder een nieuwe schoonheid. "Ik voel me niet eenzaam. Ik wil niet daten. Ik heb het gevoel dat ik het zo druk heb met mijn werk", legt de moeder van een uit, "opmerkend dat haar handen vol zijn met werk en haar dochter, True Thompson. "Ik ben zo geobsedeerd door mijn meisje. Zoals ik het heerlijk vind om moeder te zijn, dus ik heb het gewoon druk. Ze FaceTimet hem [Tristan] elke avond en het is gewoon heel hartelijk. Er is gewoon geen drama."

Host Amanda Hirsch vroeg toen met wat voor soort man Khloé zou daten. "Kourtney vertelde Kim dat ze haar type in een man kopieert, en zinspeelt op Pete Davidson. Ga je in die voetsporen treden en het type mannenvibe kopiëren?" vroeg Amanda."Het lijkt niet alsof ik dat zou doen, maar zeg nooit nooit", antwoordde de Keeping Up with the Kardashians-ster. Toen haar werd gevraagd of ze "Een frontman van een band met tatoeages" leuk zou vinden, zei Khloé: "Ik denk niet echt dat dat mijn vibe is. Ja, maar rock on."

De ondernemer was ook openhartig over haar gevoelens over Tristan's talloze vreemdgaanschandalen. "Ik betwijfel of ik de enige mens ben. Ik hoop van niet. Nou, ik wil niet dat iemand dat meemaakt," zei ze. "Ik wil dat iedereen nog steeds een eerlijke kans heeft om gewoon gelukkig te zijn en een goed leven te hebben. Dus ik moedig nooit iemand aan om gewoon op die kar te springen. Maar ik denk ook dat mensen hun eigen gevoelens kunnen hebben en doen wat ze willen, maar hij zal altijd in mijn leven zijn vanwege True, en hij is een geweldige vader, en dat is alles waar ik me echt op moet concentreren."

In januari 2022 bood Tristan een publieke verontschuldiging aan Khloé aan na zijn vaderschapsschandaal. "Ik neem de volledige verantwoordelijkheid voor mijn acties. Nu het vaderschap is vastgesteld, kijk ik ernaar uit om onze zoon in der minne op te voeden. Ik bied mijn oprechte excuses aan aan iedereen die ik tijdens deze beproeving heb gekwetst of teleurgesteld, zowel in het openbaar als privé", schreef hij op zijn Instagram-verhaal. "Khloé, je verdient dit niet. Je verdient het verdriet en de vernedering die ik je heb aangedaan niet. Je verdient de manier waarop ik je door de jaren heen heb behandeld niet. Mijn acties zijn zeker niet in lijn met de manier waarop ik naar je kijk. Ik heb het grootste respect en liefde voor je. Ongeacht wat je misschien denkt." Dat zou de minnelijke breuk en hun vreedzame co-ouderschapsregeling tegenwoordig kunnen verklaren.

Aanbevolen: