Natasha Bedingfield reageert op de virale TikTok-danstrend met haar nummer 'Unwritten

Natasha Bedingfield reageert op de virale TikTok-danstrend met haar nummer 'Unwritten
Natasha Bedingfield reageert op de virale TikTok-danstrend met haar nummer 'Unwritten
Anonim

Natasha Bedingfield's "Unwritten" is de nieuwste TikTok-trend geworden die de hele wereld stormenderhand heeft veroverd.

De geremixte versie is het nummer geworden dat in twee gechoreografeerde versies van de dansuitdaging speelt. Zowel TikTok-gebruikers @rony_boyy als @gleefuljhits hebben dansvideo's voor het nummer gemaakt, met meer dan een miljoen likes op het platform.

De Britse singer-songwriter heeft op haar eigen account gereageerd en de TikTok-trend opnieuw gecreëerd, en zowel fans als TikTokkers zijn er dol op.

In een andere clip deed Bedingfield haar best om de dans van @gleefuljhits na te bootsen. De maker van TikTok is te zien in felle neonkleding met een masker in de clip, met het opschrift Hier gaat ?? Hou van hou van deze dans die je deed? ❤️ ?.”

Vanaf nu heeft de TikTok-video momenteel meer dan 700.000 likes.

Bedingfield bracht haar debuutalbum Unwritten uit in 2004. Het gelijknamige nummer werd in 2006 populair nadat het werd gebruikt als themalied voor MTV's The Hills.

In een recente Instagram-post bedankte Bedingfield de TikTok-makers voor het veranderen van haar lied in een plezierige danstrend, en zinspeelde ze gekscherend op het falen bij de moeilijke choreografie.

"De essentie van 'Ongeschreven' gaat over hoe prachtige, onverwachte dingen op elk moment kunnen gebeuren, en deze tik tok-dansen die ik de laatste tijd steeds zie, kunnen niet mooier en onverwachter zijn", zei ze in de post. "Het is een waar genoegen om te proberen bij te blijven (zelfs als ik mezelf voor de gek houd)."

Aanbevolen: